- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #317.361
Günaydın canımGünaydın kızlar![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canımGünaydın kızlar![]()
Şuanda yeni koyduğum fotodaki de benim canımblonde ambition profıl fotosu sen misin
canım yanıksa dediğin gibi mecbur gidecek o saçlarGünaydın kızlar saç konusunda kestirmediğime sevindiğinize sevindimancak gidecek o saçlar
bu arada
tugbaFB kaptanımpazartesinden bugüne verdim gitti 800 gramı 90.6 ya geri döndüm cumaya kadar bir 800 daha gider inşallah
bi 100 gram farkeder sankiKızlar ben de şuan dişçiyedim. Bir iki tane diş çektirsem kilo da fark eder mi acaba![]()
Sağol canım. Hak yemeyelim o zaman 100 gr bugün fazla yemek yiyimbi 100 gram farkeder sanki
geçmiş olsun canım bu arada![]()
çok sexy yellow kızŞuanda yeni koyduğum fotodaki de benim canım
Aynen canım büyük kalacak banu Alkan gibiblonde ambition cim böyle bakınca bacaklar incecik gözüküyor. Dünkü konuşma konusunda hak verdim sana ne kadar kilo versende onlar en fazla bir beden küçülür. Göbeğe bir şey kalmamış ama canım.
❤Sağol canım benimblonde ambition bayıldım fotoya inceciksin
Tartıldım bende 63.8 e inmişim sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim
çok sexy yellow kız
sagol canim, sen napiosun nasilsin nerelerdesin kilon ne durumda:)İnşallah canım. Kolay gelsin
Allah tez zamanda kavustursun canimKizlar nasilsiniz esim gitti dün gece cok karmasik duygular icindeyim daha anlamadim yoklugunu sanirim temizlige basliyorum bugun sonrada diyeteee
Sagol kuzum amin insallahAllah tez zamanda kavustursun canim
kac kilo vermeyi hedefliosun kuzum?Sagol kuzum amin insallah