Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canım 63 ü göreli 1ayı geçti zaten 🤣🤣🤣 yoksa yeterince sabırlıyımdır daaaa bukadarı da fazla yani 🤣1.5 ay oldu belki 63ü göreli ama 1aydır sürekli bir 63 bir 64 hep ikisi arası gidip geldi birtürlü 62 olmadi bu kadar emeğin karşılığı bu hafta bari birkaç yüz gram oynaması şart yani bilerek detoks yapmıyorum şu kaybı olup tatilde geri şişme olur bir anlamı olmaz diye ama mutlaka biraz daha bir yağ kaybı olmalı idi pooooffff inşlh yarın sabah bari 300-500 gram bişi oynar inşallah
Bnce sen yarın sabah değil cuma tartıl. O zmn goreceksin o rakamı yarın tartilmani onermiyorum

Merhaba arkadaşlar öncelikle hoşbulduk 😄 İlk defa böyle bir şey platforma katıldım dapek bir yabancıyım. 🙄 Kendi durumumdan bahsedeyim ; Ben aslında 50 kilocuk 1.60 boyunda minyon bir insanken aşırı alerjiler ve bel + boyun fıtığı işe kortizon vs derken yıllar içinde 120.1 i bu sene başında görmüş biriyim. Yalan yok yemek yemeyi çok seviyorum ama 1 gün yer 1 gün yemezdim hiç kilo almazdım,neyse. Şubat gibi diyete başladım. Patates diyeti,hurma diyeti,lahana diyeti,karbonhidrat diyeti derken 108.5 kiloya düştüm ama aralarda hep bozdum hep alıp alıp verdim. Bir süredir de İF diyeti yapıyorum böyle iyiyim. Ben kalori sayımı yapmıyorum ve h.sonları tokluk saatlerimde serbest yiyorum normalde ama şimdi pirinç lapası diyeti yapmaya başladım.3 gün oldu İf le beraber devam ediyorum.
Hergün ne yedik yazacağız, cuma günleri de kilo bildirimi yapacağız anladığım kadarıyla.
Şimdilik bu kadar biraz geçmişi okuyayım, yarından itibaren günlük olarak katılımda bulunurum. Herkese iyi geceler

Merhaba arkadaşlar öncelikle hoşbulduk 😄 İlk defa böyle bir şey platforma katıldım dapek bir yabancıyım. 🙄 Kendi durumumdan bahsedeyim ; Ben aslında 50 kilocuk 1.60 boyunda minyon bir insanken aşırı alerjiler ve bel + boyun fıtığı işe kortizon vs derken yıllar içinde 120.1 i bu sene başında görmüş biriyim. Yalan yok yemek yemeyi çok seviyorum ama 1 gün yer 1 gün yemezdim hiç kilo almazdım,neyse. Şubat gibi diyete başladım. Patates diyeti,hurma diyeti,lahana diyeti,karbonhidrat diyeti derken 108.5 kiloya düştüm ama aralarda hep bozdum hep alıp alıp verdim. Bir süredir de İF diyeti yapıyorum böyle iyiyim. Ben kalori sayımı yapmıyorum ve h.sonları tokluk saatlerimde serbest yiyorum normalde ama şimdi pirinç lapası diyeti yapmaya başladım.3 gün oldu İf le beraber devam ediyorum.
Hergün ne yedik yazacağız, cuma günleri de kilo bildirimi yapacağız anladığım kadarıyla.
Şimdilik bu kadar biraz geçmişi okuyayım, yarından itibaren günlük olarak katılımda bulunurum. Herkese iyi geceler
Aramıza hoşgeldin canım. Umarım hedefine tahmininden hızlı kavuşursun.

Evet canım 😍❤ 14.takım spor ve menü bölümümüze günlük sporumuzu ve menümüzü yapıyoruz ve cumaları kilo bildirimi yapıyoruz ilk 2hafta deneme süresi sonrasında cuma listesine adın ekleniyor onun dışında burdan yarışıp beraber motive oluyoruz fikir alışverişi yapıyoruz yorum yapıyoruz 😘 çabucak eskisi gibi incecik çıtı pıtı haline ulaşırsın inşlh. 🙏 tabiki sağlıklı şekilde bir de canım hedef kilon kaç ?

Acede Acede profildeki pisimauklar senin mi çok tatlı gözüküyorlar.
Evet canım benim çocuklarım.
Evet canım 😍❤ 14.takım spor ve menü bölümümüze günlük sporumuzu ve menümüzü yapıyoruz ve cumaları kilo bildirimi yapıyoruz ilk 2hafta deneme süresi sonrasında cuma listesine adın ekleniyor onun dışında burdan yarışıp beraber motive oluyoruz fikir alışverişi yapıyoruz yorum yapıyoruz 😘 çabucak eskisi gibi incecik çıtı pıtı haline ulaşırsın inşlh. 🙏 tabiki sağlıklı şekilde bir de canım hedef kilon kaç ?
Hedef kilom 60 inşallah

Kuzum ben seni en son hatirladigimda 76lardaydin ne ara indin 👍👍 süpersin valla senin boyunda 68.5 da cok iyidir eminim
Ayrılırken 72ydim canım bu arada yüzmeye başladım, haftada 4 gün 2 saat yüzüyorum havalarda güzel parklar bahçeler bizim :KK49:
68,5 da iyi hedef 66 ydı zaten. 70in üstüne çıkmadığım sürece iyidir
Bayramda tatlı yemedim, öğün porsiyonlarımı aşmadım, açık büfelere kanmadım ama bayram dönüşü bi bisküvili pasta hediye ettim kendime. :KK66:

drdotty drdotty valla müthiş rakam kilo . Manken olmuşsun
Of of ben de inecek miyim acaba 😓 79 da 3 haftadır kaldık . Bi de tatil de alnca geri 80 oldum
Tatiller yeme içme için değil gezme tozma bol hareket içindir kuzum, açık büfelere yada anne, teyze yemeklerine kanmayalım. En azından hedefe kadar.

Aynen ya düzenli spor yapmayalı baya zaman oldu ama nerdeyse hergün yürüyüyorum bu kadar fayda etçeğini tahmin etmezdim
Yap yap kaptancım tekrar sportif takım olalım
Biz şimdi puan hesaplıcaz mı liste oluyo mu
hesaplıyalım bugünde liste işini hallederiz dimi blonde ambition blonde ambition

Ayrılırken 72ydim canım bu arada yüzmeye başladım, haftada 4 gün 2 saat yüzüyorum havalarda güzel parklar bahçeler bizim :KK49:
68,5 da iyi hedef 66 ydı zaten. 70in üstüne çıkmadığım sürece iyidir
Bayramda tatlı yemedim, öğün porsiyonlarımı aşmadım, açık büfelere kanmadım ama bayram dönüşü bi bisküvili pasta hediye ettim kendime. :KK66:
senin bisküvili pastanda 1 dilim olmazki kocaman tepsiyi götürürsün sen :KK70::KK70:
en güzel sporu yapıyosun valla incelmede farkedilir şekilde olmuştur eminim
bu sene tatil yokmu ankarada mısınız

hoşgeldin aramıza canım umarım en kısa zamanda eski çıtı pıtı haline geri dönersin
buraya katılım sağlarsan motivasyonun artar ve hedefine daha hızlı ulaşabilirsin
:KK36:

Back
X