Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

orkide1453 orkide1453 nsılsın cnm kilon ne durumda
sporunu yapabiliyor musun
cnm bu hafta ne işe ne diyete hiç bişeye konsantre olamadım sürekli şeker düşmesi gibi bişey yaşadım kabak detoksu yapacaktım kabak almaya bile gidemedim bizim burda taş yağar gibi dolu yağıyor valla listeden atsan haklısın beni atsan da spor takibi yapıcam ama haftaya ip cardio büük ihitmal ctesi konsantre olurum cnm

cnm bu hafta ne işe ne diyete hiç bişeye konsantre olamadım sürekli şeker düşmesi gibi bişey yaşadım kabak detoksu yapacaktım kabak almaya bile gidemedim bizim burda taş yağar gibi dolu yağıyor valla listeden atsan haklısın beni atsan da spor takibi yapıcam ama haftaya ip cardio büük ihitmal ctesi konsantre olurum cnm
niye böyle oldun canım sen liste seni kötü etkiliyor demiştim ama çok istekli olduğun için de hevesini kırmak istemedim :110:
çok mu artıdasın tartıldın mı hiç

Sabah pirinç lapamı yoğurtla yedim arada kahve içerim en son 4 de yine pirinç lapası yer günü kapatırım.Benim dizimde ve belimde sorun olduğu için spor yapamıyorum sadece diyetle yavaş yavaş gidecek bakalım.

niye böyle oldun canım sen liste seni kötü etkiliyor demiştim ama çok istekli olduğun için de hevesini kırmak istemedim :110:
çok mu artıdasın tartıldın mı hiç
cnm tartılmadım stresle veya liste ile alakalı olduğunu düşünmüyorum da engel olamadığım bi yeme isteği var haftaya düzelir ama dediğim gibi takımı kötü etkilememesi için çıkartabilirsin ben sizinle paylaşıma sohbete devam ederim spora falan da

cnm tartılmadım stresle veya liste ile alakalı olduğunu düşünmüyorum da engel olamadığım bi yeme isteği var haftaya düzelir ama dediğim gibi takımı kötü etkilememesi için çıkartabilirsin ben sizinle paylaşıma sohbete devam ederim spora falan da
Canım çok üzüldüm yaaaa :( listede olmak seni gerçekten kötü etkiliyor :( listenin sorumluluğu stresi belkide ters tepiyordur sana :( sonuçta stres zaten direk kilo vermeye engel oluyormuş stresi hayatımızda minimuma indirmemişiz lazım

Tatiller yeme içme için değil gezme tozma bol hareket içindir kuzum, açık büfelere yada anne, teyze yemeklerine kanmayalım. En azından hedefe kadar.
Otel herşey dahil değildi ondan da oldu dsarda hep kebap pide döner olunca malesef ama düzeltmeye calisiyorum ins kısa sürede düzelecek 😓

Bugün ki sporum :spor:
40dakika kondisyon bisikleti
30 dakika koşu bandı
100 mekik
100 alt karın
100 iç bacak hareketi
Şimdi duş alıp giyimi çıkıcam kızlar mayo mikini filan almaya gidiyorum ;) inşlh tam istediğim gibi şeyler bulurum öpüldünüz :KK15:

Bugün ki sporum :spor:
40dakika kondisyon bisikleti
30 dakika koşu bandı
100 mekik
100 alt karın
100 iç bacak hareketi
Şimdi duş alıp giyimi çıkıcam kızlar mayo mikini filan almaya gidiyorum :KK66: inşlh tam istediğim gibi şeyler bulurum öpüldünüz :KK15:
Ben de yapsam hiç fena olmicak çok güzel yapmışsın egzersiz programını ama aklıma bir şey geldi. Kolların için bir şey yapıyor musun benim mi gözümden kaçtı bilemedim.

neyse canım bi yarın olsun bakalım
tartı ne gösterecek :KK66:

Back
X