Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Harikasın canım 🤩 süper başlangıç olmuş:nazar:
:KK200:tebrik ederim :KK9:

Elif 90lara veda ettin yaa harikasın 🤩 89 geldi sonunda yuppi kendim kilo vermiş gibi sevindim darısı 80lere veda edip 79u görmeye :KK9::KK200:

iyi yapmışsın canm oohh temizlikte bitmiş oldu rahatlarsın :KK66: iyi olmana çok sevindim :KK15:
Teşekkür ederim canım evet şükür sonunda 89 u gördük valla darısı hepimizin başına inşallah ya

Evet canım sende benim gibisin bak kaç seferdir kediye bisey olunca iylesene kadar sen mutlu olmuyorsun bende öyleyim işte ondan eşime diyorum evde canlı istemiyorum çünkü gereğinden fazla stres üzüntü oluyor bana evdeki çiçek bile olsa üzülüyorum güzel bakamadimmi diye kızım de öyle günlerde o çiçeği kafaya takip sorar durur şöyle yapsaydık tasarımıydı böyle yapsaydık yaşamıydı diye şimdi kuşumuz var mesela hasta olurum yoğun olurum bisey olurda ya unutursam suyu yemi biterse diye ödüm kopuyor eşim bisey olmaz azcık aç bile kalsa bisey olmaz rahat ol azcık diyor ben olurmu nasl aç durcan günah diilmi içim gidiyor birşey vermeyi unutunca ama asıl hayvan besleme merakları eşim güya hep o balıktır ,kuştur,çiçektir alır gelir telaşa ben düşerim diyorum sorumluluğunu alamıycaksan getirme ben çocukla ilgilenirken onları unuturum diyorum yok diyor ben ilgilencem zaten sana bırakmam ama bakıyorum sonra bütün sorumluluk bende resmen gene ben ilgileniyorum herseyle o rahat çünki aklına gelirse ilgilencek ben çocuğuma da oylayıp bir grip bile olsa o öksürük durana kadar ben hayatla bağımı koparıyorum o öksürük durmadan rahata geçemiyorum ondan ben 2.çocuğu da istemiyorum kendimi çok yıpratırım bir gün hasta olsam masal okuyamasam vicdanım sızlıyor onun hakkı okumak zorundaydım diye böyle manyakliklarim var 🤣 biraz mükemmeliyetçilik var zaten yenme çabasındayım o yönümü birde fazla vicdan ikisi bir arada olunca çok yıpratıcı oluyor
Canım benim o kadar güzel yazmışsınki aynı ben dedim. Ben de kedim için kendi lüksümü keser ona harcarım. Evlenmek istemiyorum nedeni çocuğum olurda ona bir şey olursa ben kendimi kaybederim. Ailem aynı şekilde onlar mutsuzsa ben mutluysam hemen içim içimi yer uykularım kaçar. Kedim olmasa belki okul bitene kadar işe bile girmezdim. Çünkü sürekli hastalanıyor, veteriner masrafı şu bu tamam babamlar verir ama o benim sorumluluğunda olduğu için kendimden vazgeçtim onun için. Eşinin de kuş ile ilgili böyle sorumluluğu olsa belki seni üzücek şeyler de yapmazdı. O sana o kadar güveniyor ki kuşu isteyip bile sana devretmiş bakımını. Ama olsun onlar da bizim yavrularımız.

Evet canım dün gece çok aç hissetmiştim ama bugün daha beter oldum bugün en son saat 18 de yedim aldığım kalorimde düşüktü zaten bide hem güzel spor yapıp üzerine alışveriş için baya fazlaca dolaşınca gece çok halsizlik oldu sonrada ilerliyen saatlerde inanılmaz açlık hissi geldi iki gittim geldim dolandım ama yok yemiycem dedim öyle öyle geçiştirdim canım şuan 8 saatdir açım daha uluçam uyanacak kendime gelcem etcem de sonra Kahvaltı edicem yani rahat rahat 10 saat daha geçmiş olur gene 18 saat açtığı doldurup öyle yerim sanırım :KK66: ben o açlığı 16 yerine genelde 18 yapıyorum
Mükemmelsin şimdi o güzel farkı hep beraber öğrenicez.

Kızlar fasting i anlatıyor tv de prof. Ya sadece bu hafta bu kaçıncı prof ların tv de intermitting fasting i organlarımızın sağlığı için tavsiye ettikleri dwnk geliyor iyice tüm uzmanlar mutlaka haftada en azından bir yada iki gün kadın bari 12 saat aç kalsın sadece su ile dursun diyor organlar dinlensin diye çok önemli kızlar erkekler en az 16 kadinlar 12 dedi hoca bence 12 sizi zorlamaz diyeti biraktiktan sonra bile en azin 1yada 2 gün mutlaka sağlk için yapın derim ;) bunun orjinali aslında 16 olmali hiç yapamayan için 12dedi hoca bunu 16 yapan uzun yaşar diyor 👌 bu arada ben akşam 18de yemiştim ondan şuan tan 16saatim doldu ama ben daha uzun tutmaya 17-18 yapmaya çalıştğm için şuan hala bekliyorum

Kızlar sonunda ucundan 66'yı gördüm. Hesaplayıp ekliycem.

Eklentiler

• IMG_20190610_113517.webp
    IMG_20190610_113517.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 29
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. evlenmeden önce bende dümdüz bir karına sahiptim tabi ama evlendikten sonra sanırım biraz saldım :) şuan 57 kiloyum 50 kilo hedefim. pazartesinden itibaren diyete başladım. biraz fazla yemeği seven biri olarak çok zor tabi benim için. Burda sizlerle biraz hırs yapacağımı düşünüyorum. en azından cuma günleri ya fazla çıkarsam diye utanmamak için kendimi frenleyebilirim galiba :)

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. evlenmeden önce bende dümdüz bir karına sahiptim tabi ama evlendikten sonra sanırım biraz saldım :) şuan 57 kiloyum 50 kilo hedefim. pazartesinden itibaren diyete başladım. biraz fazla yemeği seven biri olarak çok zor tabi benim için. Burda sizlerle biraz hırs yapacağımı düşünüyorum. en azından cuma günleri ya fazla çıkarsam diye utanmamak için kendimi frenleyebilirim galiba :)
Hosgeldin canim :KK25: cok fazla kilo almadan onlem alman iyi olmus
Kararli olursan cabucak verebilirsin cok fazlan yok
1 sayfada kurallarimiz var onlari oku kabul edersen aramiza katilmana memnun oluruz :21:

Kızlar fasting i anlatıyor tv de prof. Ya sadece bu hafta bu kaçıncı prof ların tv de intermitting fasting i organlarımızın sağlığı için tavsiye ettikleri dwnk geliyor iyice tüm uzmanlar mutlaka haftada en azından bir yada iki gün kadın bari 12 saat aç kalsın sadece su ile dursun diyor organlar dinlensin diye çok önemli kızlar erkekler en az 16 kadinlar 12 dedi hoca bence 12 sizi zorlamaz diyeti biraktiktan sonra bile en azin 1yada 2 gün mutlaka sağlk için yapın derim :KK66: bunun orjinali aslında 16 olmali hiç yapamayan için 12dedi hoca bunu 16 yapan uzun yaşar diyor 👌 bu arada ben akşam 18de yemiştim ondan şuan tan 16saatim doldu ama ben daha uzun tutmaya 17-18 yapmaya çalıştğm için şuan hala bekliyorum
yellow ben de sabah 8 kahvaltı akşam 17.30 akşam yemeği olarak mı yapsam 3 günde alışırım ve bnm bünyem kesinlikle uzun süreli açlıkla veriyor

Canım benim o kadar güzel yazmışsınki aynı ben dedim. Ben de kedim için kendi lüksümü keser ona harcarım. Evlenmek istemiyorum nedeni çocuğum olurda ona bir şey olursa ben kendimi kaybederim. Ailem aynı şekilde onlar mutsuzsa ben mutluysam hemen içim içimi yer uykularım kaçar. Kedim olmasa belki okul bitene kadar işe bile girmezdim. Çünkü sürekli hastalanıyor, veteriner masrafı şu bu tamam babamlar verir ama o benim sorumluluğunda olduğu için kendimden vazgeçtim onun için. Eşinin de kuş ile ilgili böyle sorumluluğu olsa belki seni üzücek şeyler de yapmazdı. O sana o kadar güveniyor ki kuşu isteyip bile sana devretmiş bakımını. Ama olsun onlar da bizim yavrularımız.
Evt canım aslında güvercin çok seviyor eskiden bakıyormuş güvercinleri olsa evt yapmazdı alsknliginid Birakrdi kanısı de hep diyor ama şuan imkansız merkezin göbeğinde ve apartmanda oturuyoruz burda güvercinler i besliyemez ama farklı yerde bahçeli yada teraslı bir ev e taşınırsak ancak ozman besleme imkanı olur öyle olursa zaten yap diyorum bende ama muhabbet kuşları aynı tadı ona vermedi tabi ama onlarada kızım bayılıyor ☺ kızım diyor sarı olan dişi benmisim adını güneş koyduk 🤗beyaz-mavi olan babası imiş onun adınıda bulut koyduk 😊 anne benim gibide yavruları doğacak diyor adını cıvıl koyucam diyor ❤ bizim ailemiz yapmış

yellow ben de sabah 8 kahvaltı akşam 17.30 akşam yemeği olarak mı yapsam 3 günde alışırım ve bnm bünyem kesinlikle uzun süreli açlıkla veriyor
Evt canım kesinlikle harika kilo verirsin mutlaka yap tam senlik :KK5: bizim insulin direncimizde olmuştu biliyosun bu en iyi insulin düşürme hatta ortadan kaldırma sebebi zaten direk insulin problemleri olanları en iyi zayıflatan yöntem bu ve direk yağ yaktırıyor canım ❤başla sende hadi ;)

Evt canım kesinlikle harika kilo verirsin mutlaka yap tam senlik :KK5: bizim insulin direncimizde olmuştu biliyosun bu en iyi insulin düşürme hatta ortadan kaldırma sebebi zaten direk insulin problemleri olanları en iyi zayıflatan yöntem bu ve direk yağ yaktırıyor canım ❤başla sende hadi :KK66:
tmm cnm başlıyorum buna

Günnnaaayyuddıııınnnn arkadaşlarrrr.... Haftabaşı bugünkü kilomla arada -2.2 kg lık bir fark var eheheh. Ama buraya başladığımda çarşambaydı sanırım108.6 idi şimdi 107.9 oldu -0.700 lük birşey.
Şimdi bu kadar bildirim yetiyor mu yoksa 1.sayfadaki yüzde hesabını mı yapmalıyım bilemedim. Bu durumda ; 108.6/107.9/0.7/0.92 oluyor sanırım umarım doğrudur.
Evet ben kahvaltımı yapayım.Hepinize mutlu günler diliyorum

Kan kaybından ölebilir evet kanamayı engellemek için hemen tampon yapılması gerekiyordu ve kopan bacağın geri dikilip kullanılması için soğuk bir şeye konulup temizce sarılması lazımdı ilk müdahaleler için ambulans gelene kadar yardımcı olacak bunları yapacak kimse yokmuydu :KK43: inşallah bacak işlevini kaybetmeden dikilip kullanılabilir hale getirilir :KK43: çok çok üzüldüm Allah yardım etsin çok gençmiş

Çok haklısın canım aslında çok dikkat ettiğim şeydir hep evrene pozitif msj yollamaya çalıştım çünki enerjinin geri bize döneceğine çok inanıyorum ama kardeş ve evlat siz konusu olunca insan kendi için bile korkmadı kadar korkuyor sakınıyor herşeyden insanın canından bile kıymetli oluyor 🙏 Allahım herkesin kisini korusun çok farklı bir duygu gercektn
Kimse yoktu o dediklerini yapacak malesef bacak ameliyatta dikilir sanrm

Back
X