Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

*** 14. Takım 625-626. Etap *** Etaplar birleşti yüzdeler ikiye bölündü.
ELF_LR35 (90.6/89.4/1.2/%0.66)
Yellow girl (64.2/63.2/1.0/%0.78) izne ayrilmak istiyor
Mavi95 (79.2/79.9/+0.7/%-0.44)
berkas (63.8/63.6/0.2/%0.16)
ucukgenclik (67.5/66.9/0.6/%0.44)
orkide1453 (62.0/63/+1/%-0.81)
dugi (59.7/58/1.7/%1.42) yeni üye,başlangıç tarihi 21.06.19, başlangıç kilosu 60.0, hedef kilo 52

14.Takım Ortalaması : 0.315

2278815

1 saattir burda oturuyorum ohhh ne iyi geldi sporumu yuruyusumu her biseyimi yaptim ✌

Tamam canım sizin içinde zor ben bile hoşgeldin dediğim kişiyi karıştırır oldum.
Kızlar htc71 htc71 tugbaFB tugbaFB ben tekrar bilgi vereyim kızlar soruyor arkadaşları ben detaylı takip ettim ve daha önce de belirttiğim gibi ebisssss ebisssss diye bir arkadaşımız katılmak istemişti ve baslarda aktifti ama sonra birden yok oldu defalarca etiketleyip sormama rahmen dönüs yapmadı baydır yok şuan tk grubunda aktif diil ama tekrar dönüş yapıp katılmak isterse duruma göre değerlendirilir onunla birlikte aramıza katılmak isteyen D dugi arkadaşımız şuan listemize girdi kızlar ve aynı zamanlarda aramiza Verano_porteno Verano_porteno arkadaşımız katıldı ama kendisi zaten yarışmadan izin almış durum da ve şuan izin kilosunda diil onun için kurallar gereği izin kilosuna dönünce listemize girecek ama şimdilik liste dışı bizimle aktif şekilde yarışıyor onu yedekler listemize yazarız kızlar:KK66: diğer 3 arkadaş ı da dün ve önceki gün davet etmişdim aramıza gelmek istedikler aktif olurlarsa onlarda yedeklere girer ve kurallara uygun aktif katılıma gorede zamanı dolunca asıl listeye girebilirler ❤ aktiflikleri arttıkça daha çabuk kaynaşırsınız grubumuzun aktifliği ve motivasyon u yine eskisi kadar arttırıcaz diye umuyorum ❤ 2gündür yeni aramiza davet ettigim 3arkadasimiz D Dlrykc Acede Acede philosophergirl philosophergirl

Son düzenleme:
F fahriyeaba vardi o ne durumda yazmadi mi hic ben cok bakamadim 2 haftadır
Canım evet iyi hatırlattın F fahriyeaba 23mayıs da aramıza katılmak istedi evet buraya ara ara giriyor ama özellikle menü ve spor grubuna bildirimleri baya düzenli olmuştu ve onunda 15günlük süresi doldu aslında normal şartlarda bugün listeye girmesi gerekiyor aslında ama ben onun kilo bildirimini görmedim 🧐 benim mı gözüm kaçtı 🤔 yoksa kilo bildirimi yapmadımı ???

Back
X