Kızlar
htc71
@tgb1907 ben tekrar bilgi vereyim kızlar soruyor arkadaşları ben detaylı takip ettim ve daha önce de belirttiğim gibi
@ebisssss diye bir arkadaşımız katılmak istemişti ve baslarda aktifti ama sonra birden yok oldu defalarca etiketleyip sormama rahmen dönüs yapmadı baydır yok şuan tk grubunda aktif diil ama tekrar dönüş yapıp katılmak isterse duruma göre değerlendirilir onunla birlikte aramıza katılmak isteyen
@dugi arkadaşımız şuan listemize girdi kızlar ve aynı zamanlarda aramiza
Verano_porteno
arkadaşımız katıldı ama kendisi zaten yarışmadan izin almış durum da ve şuan izin kilosunda diil onun için kurallar gereği izin kilosuna dönünce listemize girecek ama şimdilik liste dışı bizimle aktif şekilde yarışıyor onu yedekler listemize yazarız kızlar

diğer 3 arkadaş ı da dün ve önceki gün davet etmişdim aramıza gelmek istedikler aktif olurlarsa onlarda yedeklere girer ve kurallara uygun aktif katılıma gorede zamanı dolunca asıl listeye girebilirler ❤ aktiflikleri arttıkça daha çabuk kaynaşırsınız grubumuzun aktifliği ve motivasyon u yine eskisi kadar arttırıcaz diye umuyorum ❤ 2gündür yeni aramiza davet ettigim 3arkadasimiz
@Dlrykc
Acede
@philosophergirl