Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Acede Acede fazla kilosunu olan insanlar ilk başta sağlıklı beslenip düzenli spor yaptığında ciddi tartıda düşüşler yaşıyor. Sen 120 den vermeye başlamışsın. 90 lı rakamlara geldiğinde yavaşlamayı yaşayabilirsin ya da duraksamayı çünkü az yediğin için illa bir yerde vücut depolama yapacak ama hiçbir zaman canını sıkmana izin vermicez. Farklı bir detox programı ve yola devam etmen için seni teşvik edicez. Önemli olan yağlardan kilo verip vücudun kas dokusunu arttırmak. Vücudunda ne kadar kas olursa sen yesen bile yakımını durmuycak o yüzden spor çok önemli senin için. Tartıdan çok vücudunun şekillenmesini önemsemelisin.

ucukgenclik ucukgenclik hic bikar miyiz, benim evcil hayvanim yok ama biraz da bu sebepten korkuyorum. Insanin ailesinin bir bireyi gibi olur, ondan baska bisey dusunememen cok normal. Hayvan hastanesinde bir care bulurlar umarim, keske elimizden baska bir sey gelebilse de yardim edebilsek ama.. 😢

Gunaydin kizlar, sanirim biraz atistirmalari fazla kaciriyorum bugun de ayniyim. Bu hafta da 1 kilo veririm ins. Bir de hala spora baslayamadim odevlerim var bu hafta, haftaya basliyorum insallah. Simdi diger tarafa dunku menumu de yazarim.

ucukgenclik ucukgenclik hic bikar miyiz, benim evcil hayvanim yok ama biraz da bu sebepten korkuyorum. Insanin ailesinin bir bireyi gibi olur, ondan baska bisey dusunememen cok normal. Hayvan hastanesinde bir care bulurlar umarim, keske elimizden baska bir sey gelebilse de yardim edebilsek ama.. 😢
Sağol canım. Düşünmen yeter. Belki yaramaz bir kedi olmaydı bu kadar hastalanmazdı. Sıcak yemek yemez. Kuru mamasına soğuk süt koymadan içmiyor. Konserve mama dolapta soğuk verirsen löp löp yiyordu. Şimdi boğazındaki iltihap çok kötüymüş. Ben de anlamıyorum. İyi hoş bazen bir öksürüyordu sanarsın yanında iri adam. Ben korkuyordum.

Gunaydin kizlar, sanirim biraz atistirmalari fazla kaciriyorum bugun de ayniyim. Bu hafta da 1 kilo veririm ins. Bir de hala spora baslayamadim odevlerim var bu hafta, haftaya basliyorum insallah. Simdi diger tarafa dunku menumu de yazarim.
Zaten yavaş yavaş artırırsın spor yapınca. Ödevlerin için kolay gelsin.

Sağol canım. Düşünmen yeter. Belki yaramaz bir kedi olmaydı bu kadar hastalanmazdı. Sıcak yemek yemez. Kuru mamasına soğuk süt koymadan içmiyor. Konserve mama dolapta soğuk verirsen löp löp yiyordu. Şimdi boğazındaki iltihap çok kötüymüş. Ben de anlamıyorum. İyi hoş bazen bir öksürüyordu sanarsın yanında iri adam. Ben korkuyordum.
Kuzu ya kiyamam ona 😪😪 nerden bilebilirdin ki bir derdi oldugunu soylemeden anlamam cok zor. Doktorlar bile anlamamis Basta iltihabi zaten

Babamda bu veterinere bir hafta daha zaman verdi eğer iyileşmezse hayvan hastanesine gidicez. Uyutulmasını istemiyorum yavrunun.
Ben olsam ben de hastaneye giderdim. Sonuna kadar uğraşırdım. Benim 2 bebeğime birşey olacak diye ödüm kopuyor. Kolay değil artık canından bir parça oluyorlar çünkü. Umarım çözüm bulunur ve küçük tedaviye cevap verir 🤲🏻

Ben olsam ben de hastaneye giderdim. Sonuna kadar uğraşırdım. Benim 2 bebeğime birşey olacak diye ödüm kopuyor. Kolay değil artık canından bir parça oluyorlar çünkü. Umarım çözüm bulunur ve küçük tedaviye cevap verir 🤲🏻
Buradaki en iyi yere götürdüm o hayvanımı daha da hasta etti. Küçücük bünye o kadar iğne günde kaç kez istiğfar eder oldu. İnşallah iyileşir .

Eklentiler

• D632A850-8146-4E62-A848-0C677732F0EE.webp
    D632A850-8146-4E62-A848-0C677732F0EE.webp
    40,3 KB · Görüntüleme: 21
Kızlar nasılsınız ben yaramaz kizlarimla bütün gün ugrasmaya devam
2279331
IMG_20190603_164257.webp baktım ki motivasyonunuz kırılmış şunu buraya bırakayım da motive olun salmayin kendinizi 🤗🤗🤗 tabi ben devam bugün spora başlıyorum bayramdan sonra anca vakit buldum🙃 hadi bakalım tekrar motivasyonlariniz tavan yapsın bakalım o kilolar gidecek o hedefler tutacak🤩

Kızlar nasılsınız ben yaramaz kizlarimla bütün gün ugrasmaya devam Eki Görüntüle 2279331 Eki Görüntüle 2279331 baktım ki motivasyonunuz kırılmış şunu buraya bırakayım da motive olun salmayin kendinizi 🤗🤗🤗 tabi ben devam bugün spora başlıyorum bayramdan sonra anca vakit buldum🙃 hadi bakalım tekrar motivasyonlariniz tavan yapsın bakalım o kilolar gidecek o hedefler tutacak🤩
Çok iyi geldi. Ben de mutsuzluktan izne mi ayrılsam diyordum.

Kızlar nasılsınız ben yaramaz kizlarimla bütün gün ugrasmaya devam Eki Görüntüle 2279331 Eki Görüntüle 2279331 baktım ki motivasyonunuz kırılmış şunu buraya bırakayım da motive olun salmayin kendinizi 🤗🤗🤗 tabi ben devam bugün spora başlıyorum bayramdan sonra anca vakit buldum🙃 hadi bakalım tekrar motivasyonlariniz tavan yapsın bakalım o kilolar gidecek o hedefler tutacak🤩
Aramızda şuan tam 10 kilo olmuş :KK70:

Back
X