Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sağol canım benim :KK60: Aynen seneye yaza planlarım zaten kışın dövmeleri yaptırıcam ve bu kış da aynı şekil spora devam edicem artk yaza kadar tam sımsıkı istediğim gibi çok fit olurum 🤩 tam şu kanadın olduğu yere göbeğin iki tarafına yaptrcam bende ama o üstteki olmucak tabi sadece göbekdeliginin ordaki kanat dövmesi tarzı bisey olcak
Eki Görüntüle 2279378
Eşin sana yeniden aşık olacak bence çok güzel bu. Kiloda veriyorsun, sporda yapıyorsun.

Arkadaşlar tüm gün karbonhidrat diyeti forumunu okudum daha önce de 1 hafta denemiş ama yumurtadan sıkılıp bırakmıştım. Sizlerden hiç bu diyeti yapan oldu mu ? İntermittent fasting düzenini aksatmadan yapayım diyorum. Bir de şu tv deki meşhuuur Dr. Now’un diyet listesini buldum o da protein ağırlıklı siz ne diyorsunuz?

Arkadaşlar tüm gün karbonhidrat diyeti forumunu okudum daha önce de 1 hafta denemiş ama yumurtadan sıkılıp bırakmıştım. Sizlerden hiç bu diyeti yapan oldu mu ? İntermittent fasting düzenini aksatmadan yapayım diyorum. Bir de şu tv deki meşhuuur Dr. Now’un diyet listesini buldum o da protein ağırlıklı siz ne diyorsunuz?
Protein diyetleri her zaman çok güzel kilo verdiriyor ve sporda yaparsan en azında yürüyüş bile olur proteinle birleşimde çok çok ciddi daralma oluyor 5 kiloda 10kilo vermişsin gibi sıkılaşma oluyor ben bekarken onla 5 kilo vermiştim 63den 58e inmiştim ama her gören çok ciddi kilo vermişsin diyodu 5kilo verdim diyordum herkes 5 olamaz sen incecik olmuşsun çok fazla vermiş gibisin diyordu canm ben protein diyetlerinden olan dukan fiyeti yapmadım ozman ve hergün çok yürüyordum inanılmaz bir sıkılaşma oldu çok çok ciddi daralmıştım en küçük beden kıyafetlere bile giriyordum tavsiye ederim canım şu son yıllarda da atkins ,karbonhidrat sayımı vs. Ketojenik diyet hepsini denedim hepside kilo düşüşüne ek olarak çok daralma yaptı herçeşiti güzel yani vücuda uygun olan protein diyetlerinden birini seçebilirsin birbirinden ayrılan yanları genelde yağ zaten bazısı yağsız bazısı yağlı bazısı yüksek yağlı ama ortak nokta karbonhidrat yok denecek şekilde

sağol canım Allah razı olsun senin çocuk varmı
inşallah
sende benim gibi olmuşsun sende de çok çatlak var mı ben fenayım
sen ne zaman doğum yaptın ne kadar sürede kaç kilo verdin ben 2 ay önce doğum yaptım ama çoook fazlam var bana süt azalmadan kilo verme tavsiyelerinde bulunur musun
Hmm.cocuk yok cnm

Eşin sana yeniden aşık olacak bence çok güzel bu. Kiloda veriyorsun, sporda yapıyorsun.
😍🙈🤗❤❤❤❤
Bizim takım neden birinci olamıyor şimdi de bunu taktım kafaya ben. Sanırım ben akıllanmam.:deli::KK70:
Bu cuma birinci olacak gibi idik ama mavi ve orkide nin artıları vardı canım :( malesef orkide +1kilo idi mavininkide eklenince ortalama baya düştü malesef :( inşallah bu hafta kimse artı olmaz ise ve güzel kilo verenler olur ise 1.oluruz

sağol canım Allah razı olsun senin çocuk varmı
inşallah
sende benim gibi olmuşsun sende de çok çatlak var mı ben fenayım
sen ne zaman doğum yaptın ne kadar sürede kaç kilo verdin ben 2 ay önce doğum yaptım ama çoook fazlam var bana süt azalmadan kilo verme tavsiyelerinde bulunur musun
Canım ben geçen eylül ayında doğum yaptım 9 ay oldu şu an. 4ayda 12 kilo verdim 67,70ile başladım şu an 53 kilodayim.
bana bulgur tahin dereotu yaramıştı canım süt için birde günde 3 3,5lt su içiyordum hala günde 2 lt geçer içtiğim su. Gece bol bol emzir bebeğini ben 3 aylık olduğunda diyete başladım.

Elimden geleni yapicam canım en azından otelin tatlı bölümünden yararlanmayayım hiç girmemeye çalıyayım

Ay sonun da dönücem canım 1temmuz da sıkı diyet yaparım gene ama şimdiki hedef 1temmeuza kadar 63de kalabilmek inşl pazartesi ye kadar 300gram daha verebilirsem bende 62.9 u görürüm ❤
İnşallah gönlünce bi tatil olur canım ferahlamış ve hafiflemiş olarak dönersin izmire ❤️❤️
Kendimle savaşıyorum hamilelik ve sonrasında o kadar çok yemeye alışmışımki doymuyorum bu duruma dur demem gerekiyor dolapta 2 tane pişmiş köfte vardı kendimi durduramadım çeyrek Ekmeğin arasına koydum mikrodalgada ısıtırken oğlum mutfağa geldi al oğlum sana köfte ekmek yaptım dedim onun eline tutuşturdum oh çektim o arada mikrodalganın üstündeki 1 kase karışık kuruyemiş gözüme takıldı kendimi biliyorum o orada durursa onu yiyecektir hemen yanına nescafe yaptım eşimin önüne koydum 2. Ohh çektim resmen kendimden yiyecek kaçırıyorum birkaç güne alışır vücut ama haftasonunu başarıyla atlatmak istiyorum
Ayy ne güzel bi fikir ve ne güzel bi irade çok sevdim 😂

Bebegi oldu hamilelik kilosu benim gibi yiye almadi ki canim asil ben yazik etmistim neyseki toparladim :KK53: :deli:
Ben bilmiyordum doğum kilosu olduğunu kaptinn kaptinn ozaman inanılmaz az almışsın sadece 10kilo mu :KK53::silah: biz 20 - 30 kilo alıyoruz hamilelikte :KK70:
Evlendi bebisi oldu ben evlendigim zaman ayri bir 10 kilo cocuga ayri bir 16 almistim :KK53: :deli:
Lutfen haksizlik etmeyin ben balayindan döndügumde 55 hamile kaldigimda 58 dogumda 76 kiloydum :D:D

Evet kizlar hedefim esim gelene kadar 55. E inmek tahminim 63 civariyim orda yemekler iyi degilms kesin kilo vercek bnmde vermem lazim yoksa cok dalga gecer :bicak:
Ekmegi cok yiyorum gerci azalttim sayilir sali gunu gitti 3 ekmek daha bitmedi :D
Bugun kayinpederim diyo diyet yapcam diye cocugu ac birakma sakın :D onlards yemeyi cok sever pek bi arada bulunmamam gerekiyo bu surede

Kizlar nabeer dün regl oldum btsin bende basliyorum kepteeeaannnnn bnm takimdan ayrilma zamanimi bulabilcn mi sana zahmet :D ben hatirkamiuorm cunku
Kuzum 6 ayı geçti zaten direk bildirim yapıp yen üye gibi girebiliyorsun. 1 hafta deneme süresi verirsin kendine. Yanlış mı hatırlıyorum

Back
X