Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Harika gidiyorsun canım🤩 fotolar arası ciddi fark var ve kilo verdikçe o basen cikintisida yok olcak alt karındaki simit bölgesi cikintisida hepsi kilo verdikçe tek tek yok oluyor canım merak etme en son harika olcak ❤ boyun uzun olduğu için 58e gerek yok bencede ama 65e filan inebilirsen harika olur 😍 çok güzel yol kat ettin böyle devam et bence en azından 65e kadar bırakma derim ;) burda uzun boylu arkadaşların fotolarında hep 65-63 arası çok güzel manken gibi oluyorlar daha altına kesinlikle gerek olmuyor zaten ama 65-63 arası harika

Dini açıdan hiçbir sakıncası olmadığını bir çok din adamı açıkladı zaten mantıkende sonuçta nasıl ordan ter dışarı çıkıyorsa aynı şekil su da içeri giriyor ama gene de herkesin görüşü kendine göre değişebilir hint kınası yapılana yerde çok kıl çıkıyor diye duymuştum ama doğrumu bilmiyorum çıkartıyormu ?
Ben koluma yaptırıyordum ama hiç öyle bir şey olmadı belki de ben fark etmemişimdir.

Harika gidiyorsun canım🤩 fotolar arası ciddi fark var ve kilo verdikçe o basen cikintisida yok olcak alt karındaki simit bölgesi cikintisida hepsi kilo verdikçe tek tek yok oluyor canım merak etme en son harika olcak ❤ boyun uzun olduğu için 58e gerek yok bencede ama 65e filan inebilirsen harika olur 😍 çok güzel yol kat ettin böyle devam et bence en azından 65e kadar bırakma derim :KK66: burda uzun boylu arkadaşların fotolarında hep 65-63 arası çok güzel manken gibi oluyorlar daha altına kesinlikle gerek olmuyor zaten ama 65-63 arası harika
Sagol valla çok motive oluyorum sayenizde de 😁🥰 yarın doğum günüm pasta olayını npcmya yemiycem sanrm. Bi kutlama planimiz yok kimsede yapmaz biliyorum . Bari dondurma alıyım diyorum da bilmiyorum hazır vermişken hiç bisey yemesemmiki

Acede Acede canim cipsler browniler yiyerek istedigin kiloya dusebilirsin ama istedigin incelikte ve goruntude olamazsin
Mavi arkadasimiz senin iyiligin icin soylemis yalnış gördüğümüz şeyleri hepimiz birbirimize söylüyoruz..
Bence de yalnış sirf kalori miktari hersey degil icindeki protein yag karbonhidratin miktarlarida onemli sen kaloriyi asmadan cips yersin ama kaslarinin ihtiyacini karsilamazsin erir tartidaki kilon istedigin rakama ulasir ama goruntun daha kilolu gozukebilir mesele sunun gibi
2019-06-18_11.50.30.webp
Ayni kadin ayni kilo farkli beden

Gunaydinnnn ben kilodan mutluyum ama Buzdolabim aylardır bozuk tamirci geldi . Motorunu degidtiren adsm farkli motor takmis buzdolabina o da tum sistemi bozmus . bu dikiş tutmaz dedi yeni masraf göründü ondan da biraz stresliyim . 4 yilda sz naslsnz kizlar
Dolabının bozuk olması bence iyi bir şey en azından hep az yicek olur evde. Acaba bende mi dolabı bozsam. :bicak::KK48:

Sagol valla çok motive oluyorum sayenizde de 😁🥰 yarın doğum günüm pasta olayını npcmya yemiycem sanrm. Bi kutlama planimiz yok kimsede yapmaz biliyorum . Bari dondurma alıyım diyorum da bilmiyorum hazır vermişken hiç bisey yemesemmiki
Sebze pastası da yapabilirsin hem sağlıklı. Glutensiz un kullanarakta yapılır herhalde.

Daha 9.5 kilo var hedefe ama bugün 78.5 i görünce bi morallendim yeni gelenlere motive olsun diye bisey paylaşıcam tabi kendime de devam etme yolunda motive olsun diye de pylasicam Eki Görüntüle 2279707 Eki Görüntüle 2279708 bu da suanki halim üstteki sonraki halimide demin çektim bunuda şimdi çektim.
Hala basenler , yan simitler ve çok az gobis ve içten mide yağlarım, kollarim , bacaklarım her yerde malesef yağ var . Yağsız vücut oranım 58 mis . Şuan 78 lerdeyim. 90 dan indim . 9 10 kilo daha verip 68 , 69 olmak istiyorum . Yag orani 10 kilo fazla olsa da olur . 58 olmak isterdim Ama imkansız gibi birşey hayatta hiç olmadım ama o kdr da çok zayıf olurum kemiklerim çıkar. 68 iyi . Inş hedefim ağustos sonu 68 olmak .
10 kiloda verince bence süpper olacaksın, alt bacağın bayağı ince her kadının olduğu gibi seninde basen sorunun var ama sporla hallolur zaten
süpper gidiyorsun aynen böyle tam gaz devam
:KK200:

Kırk yılın başı yediğim bir cipsin genel sağlıklı beslenmemi o kadar fazla etkileyeceğini sanmıyorum çünkü normalde yemem. Kendimi iyi hissetmiyordum o an o vardı yedim. Olabilir böyle şeyler. Ben sonunda sağlıklı bir şekilde istediğim görüntüye ulaşacağımı biliyorum. Dün itibariyle dr. desteği de almaya başladım. Hepinize iyi incelmeler

Kırk yılın başı yediğim bir cipsin genel sağlıklı beslenmemi o kadar fazla etkileyeceğini sanmıyorum çünkü normalde yemem. Kendimi iyi hissetmiyordum o an o vardı yedim. Olabilir böyle şeyler. Ben sonunda sağlıklı bir şekilde istediğim görüntüye ulaşacağımı biliyorum. Dün itibariyle dr. desteği de almaya başladım. Hepinize iyi incelmeler
Neden bu kadar sert ciktin ki canim surekli olmuyorsa tabiki problem olmaz sanki biz hic yemiyormuyuz demek istedigimiz sen kalorileri takip ediyorsun ya kaloriyi baz alarak surekli olmamasi.
Uzun vade için yoksa bir defaligina mahsus olan bir sey tabiki sorun degil boyle bir dusuncen varsa diye soyledik
Kalorimi asmam abur cuburumuda yerim diye dusunuyorsan anlatabildim mi yine yani senin icin
Zor birsey degil bence
bende oyle dusunuyorum ama bu sefer boyle oldu demek sonucta bizde kotu olsun diye dememistik

Neden bu kadar sert ciktin ki canim surekli olmuyorsa tabiki problem olmaz sanki biz hic yemiyormuyuz demek istedigimiz sen kalorileri takip ediyorsun ya kaloriyi baz alarak surekli olmamasi.
Uzun vade için yoksa bir defaligina mahsus olan bir sey tabiki sorun degil boyle bir dusuncen varsa diye soyledik
Kalorimi asmam abur cuburumuda yerim diye dusunuyorsan anlatabildim mi yine yani senin icin
Zor birsey degil bence
bende oyle dusunuyorum ama bu sefer boyle oldu demek sonucta bizde kotu olsun diye dememistik
Ben asıl bana sert çıkıldığını düşündüğüm için öyle yazdım yoksa birşey dememiştim.Neyse önemli değil.

Kızlar siz neden bu kadar gerildiniz yapmayın böyle ne olur. Hepimiz az çok hatalarımızı biliyoruz. Fakat burada bizim göremeyip karşımızdaki insanın gördüğü hatanın farkında olmamız önemli. Ben de bu haftasonu doğru beslenmedim ve bunun cezasını artı olarak gördüm. Hala kabak yerken onu nasıl tatlandırabilirim onun derdindeyim. Hepimiz kilo vermek istiyoruz fakat ağzımızın tadından da kaçamıyoruz. Bana sorsanız bir mucize olsa çikolatayla ayda 10 kilo vermenin şifresini bulmak isterim ama olmuyor. Cips yersin spor yaparsın tartıda sadece sabit olduğunu görürsün bu da senin üzülmene neden olur biz sen ben o üzülmesin diye destek olmalıyız birbirimize. Lütfen iyi ya da kötü eleştiriler güldürürde üzerde ama bunlar bizim iyiliğimiz için. Birbirimizi hiç görmesekte burada hepimiz diyet kardeşiyiz.

Ben asıl bana sert çıkıldığını düşündüğüm için öyle yazdım yoksa birşey dememiştim.Neyse önemli değil.
Ne demek olur mu oyle sey bende soyle bir izlenim olustu kalorimi asmam istegimi yerim diyemi dusunuyorsun tarzinda gibi ben oyle algiladigim icin soyledim her istedigimizi sadece kaloriye bakip yiyerek kilo versek bile istedigimiz goruntuye ulasamayiz bence de yalnış diye onun icin soyledim anlatabildim mi yazi dilinde anlasmak zor birbirimizi karsilikli görmediğimiz icin
Yoksa kotu niyetle soylemedik ki canim dogru bildigim seyi seninle payllasmak adina dedim burada birbirimize yanlis gelen seyleri soyluyoruz ki sana dogru gelebilir ama konusup anlasabiliriz
Yanlis dusunuyorsun da diyebilirsin bence dogru diyebilirsin yada katiliyorum bu sefer boyle de oldu diyebilirsin sonucta birsürü diyet var demi ama hepsinde ortak olan bazi seyler vardir paketli gida yasaktir senin dusuncen istedigimi yerim kilo da veririm gibiyse diye soyledim saglikli bulmadigim icin
Yoksa ben herkes kilo versin hedefine en guzel sekilde ulassin isterim

sana da iyi kilo vermeler çünkü inceleceğini çok düşünmüyorum

Back
X