- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #317.941
Harika gidiyorsun canımEki Görüntüle 2279804
Ve bu sabah ❤

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Harika gidiyorsun canımEki Görüntüle 2279804
Ve bu sabah ❤
Ben koluma yaptırıyordum ama hiç öyle bir şey olmadı belki de ben fark etmemişimdir.Dini açıdan hiçbir sakıncası olmadığını bir çok din adamı açıkladı zaten mantıkende sonuçta nasıl ordan ter dışarı çıkıyorsa aynı şekil su da içeri giriyor ama gene de herkesin görüşü kendine göre değişebilir hint kınası yapılana yerde çok kıl çıkıyor diye duymuştum ama doğrumu bilmiyorum çıkartıyormu ?
Sagol valla çok motive oluyorum sayenizde deHarika gidiyorsun canımfotolar arası ciddi fark var ve kilo verdikçe o basen cikintisida yok olcak alt karındaki simit bölgesi cikintisida hepsi kilo verdikçe tek tek yok oluyor canım merak etme en son harika olcak ❤ boyun uzun olduğu için 58e gerek yok bencede ama 65e filan inebilirsen harika olur
çok güzel yol kat ettin böyle devam et bence en azından 65e kadar bırakma derim
burda uzun boylu arkadaşların fotolarında hep 65-63 arası çok güzel manken gibi oluyorlar daha altına kesinlikle gerek olmuyor zaten ama 65-63 arası harika
Oyle diye diye bizi kandiriyor bir bakmisiz foto atmis manken gibi olmusB Baharyagmuru35 çok güzel gidiyor. Resimlerdeki farkta belli. Bence sen veremiyorum diyip kendini gazlıyorsun.![]()
İki aya kalmaz zaten mankenlerle podyuma çıkmasına hep veremiyorum diyip diyip duruyor. Valla ben de hep şişmanım hep şişmanım dicem de bu hafta cidden artıyım.Oyle diye diye bizi kandiriyor bir bakmisiz foto atmis manken gibi olmus![]()
Dolabının bozuk olması bence iyi bir şey en azından hep az yicek olur evde. Acaba bende mi dolabı bozsam.Gunaydinnnn ben kilodan mutluyum ama Buzdolabim aylardır bozuk tamirci geldi . Motorunu degidtiren adsm farkli motor takmis buzdolabina o da tum sistemi bozmus . bu dikiş tutmaz dedi yeni masraf göründü ondan da biraz stresliyim . 4 yilda sz naslsnz kizlar
Sebze pastası da yapabilirsin hem sağlıklı. Glutensiz un kullanarakta yapılır herhalde.Sagol valla çok motive oluyorum sayenizde de❤
yarın doğum günüm pasta olayını npcmya yemiycem sanrm. Bi kutlama planimiz yok kimsede yapmaz biliyorum . Bari dondurma alıyım diyorum da bilmiyorum hazır vermişken hiç bisey yemesemmiki
10 kiloda verince bence süpper olacaksın, alt bacağın bayağı ince her kadının olduğu gibi seninde basen sorunun var ama sporla hallolur zatenDaha 9.5 kilo var hedefe ama bugün 78.5 i görünce bi morallendim yeni gelenlere motive olsun diye bisey paylaşıcam tabi kendime de devam etme yolunda motive olsun diye de pylasicam Eki Görüntüle 2279707 Eki Görüntüle 2279708 bu da suanki halim üstteki sonraki halimide demin çektim bunuda şimdi çektim.
Hala basenler , yan simitler ve çok az gobis ve içten mide yağlarım, kollarim , bacaklarım her yerde malesef yağ var . Yağsız vücut oranım 58 mis . Şuan 78 lerdeyim. 90 dan indim . 9 10 kilo daha verip 68 , 69 olmak istiyorum . Yag orani 10 kilo fazla olsa da olur . 58 olmak isterdim Ama imkansız gibi birşey hayatta hiç olmadım ama o kdr da çok zayıf olurum kemiklerim çıkar. 68 iyi . Inş hedefim ağustos sonu 68 olmak .
Normal kabak yemegi yemezmisin canim dolmadan daha iyi olur benveKızlar ben bu kabaktan dolma yapsam olmaz dimi öteki türlü zorlancam gibi. Pirinç yerine bulgur koysam.
Neden bu kadar sert ciktin ki canim surekli olmuyorsa tabiki problem olmaz sanki biz hic yemiyormuyuz demek istedigimiz sen kalorileri takip ediyorsun ya kaloriyi baz alarak surekli olmamasi.Kırk yılın başı yediğim bir cipsin genel sağlıklı beslenmemi o kadar fazla etkileyeceğini sanmıyorum çünkü normalde yemem. Kendimi iyi hissetmiyordum o an o vardı yedim. Olabilir böyle şeyler. Ben sonunda sağlıklı bir şekilde istediğim görüntüye ulaşacağımı biliyorum. Dün itibariyle dr. desteği de almaya başladım. Hepinize iyi incelmeler
Ben asıl bana sert çıkıldığını düşündüğüm için öyle yazdım yoksa birşey dememiştim.Neyse önemli değil.Neden bu kadar sert ciktin ki canim surekli olmuyorsa tabiki problem olmaz sanki biz hic yemiyormuyuz demek istedigimiz sen kalorileri takip ediyorsun ya kaloriyi baz alarak surekli olmamasi.
Uzun vade için yoksa bir defaligina mahsus olan bir sey tabiki sorun degil boyle bir dusuncen varsa diye soyledik
Kalorimi asmam abur cuburumuda yerim diye dusunuyorsan anlatabildim mi yine yani senin icin
Zor birsey degil bence
bende oyle dusunuyorum ama bu sefer boyle oldu demek sonucta bizde kotu olsun diye dememistik
Haşlayıp hafif yağ döküp dereotu ve yoğurt yapayım o zaman olur dimi? Bir de pul biber atıyordu bir arkadaşımız o geldi aklıma.Normal kabak yemegi yemezmisin canim dolmadan daha iyi olur benve
Ne demek olur mu oyle sey bende soyle bir izlenim olustu kalorimi asmam istegimi yerim diyemi dusunuyorsun tarzinda gibi ben oyle algiladigim icin soyledim her istedigimizi sadece kaloriye bakip yiyerek kilo versek bile istedigimiz goruntuye ulasamayiz bence de yalnış diye onun icin soyledim anlatabildim mi yazi dilinde anlasmak zor birbirimizi karsilikli görmediğimiz icinBen asıl bana sert çıkıldığını düşündüğüm için öyle yazdım yoksa birşey dememiştim.Neyse önemli değil.
sana da iyi kilo vermeler çünkü inceleceğini çok düşünmüyorumKırk yılın başı yediğim bir cipsin genel sağlıklı beslenmemi o kadar fazla etkileyeceğini sanmıyorum çünkü normalde yemem. Kendimi iyi hissetmiyordum o an o vardı yedim. Olabilir böyle şeyler. Ben sonunda sağlıklı bir şekilde istediğim görüntüye ulaşacağımı biliyorum. Dün itibariyle dr. desteği de almaya başladım. Hepinize iyi incelmeler