- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #318.021
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çıkmazsın insallahhKızlar ben hala sokaktayım ayaklarım ağrıdı şimdi biraz oturduk annemi bekliyoruz babamla valla bu kadar harekete hala yarın artı çıkarsam Yuh bana dicem.
Ay maşallah canım korse çok bişey farkettirmemiş çünkü korsesiz halinde çok iyi göze gelen bi fazlalık yok benceEki Görüntüle 2280053 Bu da korselii
Çok SagolAy maşallah canım korse çok bişey farkettirmemiş çünkü korsesiz halinde çok iyi göze gelen bi fazlalık yok bence
Hoşgeldin canımm.Herkese merhabalar. Burda yeniyim ve vermek istediğim çookk kilom var. Senelerdir forumda uzaktan sessiz sedasız okuyucuyum. Bugün dedim ki okuduğun yetmedi mi biraz da konuş.bakalim neler olacak. Hepimize bol eksilere.
Az yesen ne olcak ki zaten emzikli bebeği olmayanlara az yiyorsun denilmesine gıcık oluyorum bana da biri devamlı diyordu ama ben yazmakdan vazgeçmek yerine ona herseferinde ben emzirmiyorum niye çok yiyim diyordum .biz zaten bazilarina emzirme de az yiyorsun diyoruz ama süt için gerekli olduğu halde meyveyi,sebzeyi,kuruyemisi menüden çıkarmış yada yok denecek gibi yiyorsa sütü olmaz diye olsada kalitesiz olur diye diyoruz. kilo yüzünden bir bebeğin gelişimini bile bile etkilemesi insanın doğru diil ondan emzirenlere gereğinden çok az yiyorsa uyarılmalı ama işte bir dönem de emziren biri aç durup kaliteli emzirdiği halde bebeğe besleyici sut yapan hiçbirşey yemediği halde kalkp tepki olsun diye biz az yiyorsun diyip duruyordu emzirenden kaliteli beslediğimiz haldeAhahahahahah canım aslında ben gruba ilk girdigimd3 yazıyordum milet çok az yiyorsun falan diyordu ondan sonra da az yiyemedim biraz paylasmaktan soğudum yani
Hoşgeldin aramıza canım ☺ konuşmakla iyi yaptn başlamak bitirmenin yarısıdır demişlerHerkese merhabalar. Burda yeniyim ve vermek istediğim çookk kilom var. Senelerdir forumda uzaktan sessiz sedasız okuyucuyum. Bugün dedim ki okuduğun yetmedi mi biraz da konuş.bakalim neler olacak. Hepimize bol eksilere.
Hoş buldumm.Hoşgeldin canımm.
Kaç kilosun kaç kilo vermek istiyorsun??
Olur canım hepimizin çok.kilosu var vermesi gereken önemli olan başlamak karar vermek![]()
Hoş buldumm, bakalim bu sefer çok ümitliyim.Hoşgeldin aramıza canım ☺ konuşmakla iyi yaptn başlamak bitirmenin yarısıdır demişler![]()
Spor yapma şansın varsa öneririm canım olduğunu kilodan daha da sıkı gösteriyor insani hem daha kolay gidiyor kilolar . Zaten sen biliyorsundur zararlı şeyleri de yemeyince hoop gidiyor kilolar üzülme . Demesi kolay yapması zor diyeceksin haklisin ama zamanla oda kolaylaşacak.Hoş buldumm.
Bu sabah itibariyle 84.7 kiloyumm. Boyum 1.50 ve 35 kilo vermek istiyorum. Ama 30a da raziyim biraz balık etli.![]()
İnşallah giderler. 3 ay sonra bebeğimin doğum günü var. En azından o zamana biraz vermek istiyorum. Eşimle akşamları yemekten sonra yürüyüş yapalım dedik. Şansımıza son günler hep sağanak hava serin. Çıkamadık bir türlü bebekle. Ama yarından itibaren leslie yapicam. Söz veriyorum kendime.Spor yapma şansın varsa öneririm canım olduğunu kilodan daha da sıkı gösteriyor insani hem daha kolay gidiyor kilolar . Zaten sen biliyorsundur zararlı şeyleri de yemeyince hoop gidiyor kilolar üzülme . Demesi kolay yapması zor diyeceksin haklisin ama zamanla oda kolaylaşacak.
Cardio oneririm ilk gun 10 dk yapıyorsun yapabiliyorsun ama sonra gün gün üstüne koyuyorsun . Videosunu atarım sana . 3 ay sonra bence en fazla 74 olursun .o da en az hesapladim dahada verirsin benceİnşallah giderler. 3 ay sonra bebeğimin doğum günü var. En azından o zamana biraz vermek istiyorum. Eşimle akşamları yemekten sonra yürüyüş yapalım dedik. Şansımıza son günler hep sağanak hava serin. Çıkamadık bir türlü bebekle. Ama yarından itibaren leslie yapicam. Söz veriyorum kendime.
Öyle ama canım korsesiz de iyi duruyorsun bence boşuna onu giyip eziyet etme kendineÇok Sagol❤❤❤
mutlu oldum şimdi
![]()
Hoşgeldin canımHoş buldumm, bakalim bu sefer çok ümitliyim.![]()
CanımBen de tatilde aldim 1,2 kg . Oldum 80.4 .Spor salonuna yazılıp 4 gün üst uste gidince 800 gramı gitti 79.6 oldu sonra . Sonra da adet oldum ,adet bitti o ara spor yaptım derken haftasonu simit ve dondurma yediğim halde heralde adetin şişliği inince şuan 78.3 oldum .
Onerim eve tatlı sokma ben de ucundan alırsam devamını yediğimi bildigimden almıyorum . Gerçi bugün eşime aldığımdan minik.bi cikolata yemiş bulundum ama . Arada dondurnadan birsey olmaz . Birde spor yspip az kacamak yaparsan da sabit kalıyor . Alacağını prk sanmam abartmayip spor yaparsan
Teşekkür ederim çok sevinirim. O gün nolursa olsun bir fotoğrafımız olcak. Keşke demek istemiyorum.Cardio oneririm ilk gun 10 dk yapıyorsun yapabiliyorsun ama sonra gün gün üstüne koyuyorsun . Videosunu atarım sana . 3 ay sonra bence en fazla 74 olursun .o da en az hesapladim dahada verirsin bence
İnşallahh. İsteyen herkes tez kurtulsunnÖyle ama canım korsesiz de iyi duruyorsun bence boşuna onu giyip eziyet etme kendine
Hoşgeldin canım❤ inşallah çabucak kurtulursun kilolardan
O daha büyük bir irade hiç diyeti bozmazsiniz o zaman daha süper valla helal olsun . Zaten diyorum hep sanada bastan beri eşim.hep alıyor dondurmalar tatlılar hep.yemiyorsun hiç süper valla . Benim eşim.bi baklava aldı ramazanda ben hemen 1 tanecik yedim dayanamayip . Allah tan almıyorCanımmagickk in öyle bir seçim şansı yok onun ve benim eşim eve tatlı alamdan gelmiyorlar asmada dinlemezler yani biz yapmasada dışardan gelirken çeşit çeşit alıp geliyorlar ben ilk diyete başladığımda kızıyordum baktım adamın huzuru kaçıyor sonra kendime kızdım burası onunda evi canı istiyorsa öyle mutluysa yiyecek bende nefsime hakim olcam çocukluğum dışarda gezerken canımız çekiyor diye tüm restorantları kapattircazmi yok nefsimize hakim olucaz ozaman evdede bunu aynı şekilde yasam şekli yapıp o tatlılar irda yokmuş gibi iz Getirmiycez iş beyinde biter zaten bitiremezsek hedefe vardıktan sonra 2ayda hepsini geri alırız biz kendimize dur diyecez bazı gıdalara beynimize zehir olarak kaydedersek yaşam şekline dönüştürmemiz daha kolay olur
O zaman spor spor spor diyet diyet diyet haydi kolay gelsinTeşekkür ederim çok sevinirim. O gün nolursa olsun bir fotoğrafımız olcak. Keşke demek istemiyorum.