Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlarr herkese iyi akşamlarr. Ben bugün pek uğrayamadım buraya kusuruma bakmayın. Kalabalık bir misafir grubu vardı. Benim bebem dışında 2 bebe 1 tane de küçük çocuk. Misafir ağırla, akşama yemek yap, çocuğu doyur uyur derken zaman baya hızlı geçti. :bicak:

Bir de itiraf edeyim doğru düzgün bir şey yiyemedim. Aslında önümde pastalar börekler çörekler uçuştu ama nedense onları gördükçe benim midem bulandı. En son hamileyken böyle yemek görünce öğg yapmıştım :halay:

Kızlarr herkese iyi akşamlarr. Ben bugün pek uğrayamadım buraya kusuruma bakmayın. Kalabalık bir misafir grubu vardı. Benim bebem dışında 2 bebe 1 tane de küçük çocuk. Misafir ağırla, akşama yemek yap, çocuğu doyur uyur derken zaman baya hızlı geçti. :bicak:
Cocuklu misafir olunca oyle oluyo bnmde ablamda 3 tane var o geldi mi ortalk savas alani kostur et derken oturamiyoruz bile dogru duzgun:dondurma:

Ben de memnun oldum. Çok güzel aslında. Yani çok hoşuma gitti. Burda yapabildiğini bilip yeniden katılman. :KK36:
Beni bi tek burasi frenleyebilmisti normalde tek basima basaramam cok denedm heo biraktim ama burda tskima karsi sorumlulukolunnca insan kendini durduruyo

Beni bi tek burasi frenleyebilmisti normalde tek basima basaramam cok denedm heo biraktim ama burda tskima karsi sorumlulukolunnca insan kendini durduruyo
Ne güzell. Tekrar başaracağına güvenin tam o zaman. İnsanın kendine güvenmesi çok önemli. Ben de son 2 yıldır diyet konusunda çok kötüyüm. 1 verdiysem 3 aldım hep. Ama burayı keşfedince dedim ki burda başarabilirsin. Senelerdir bu forumda bir şeyler okuyorum, faydalandığım çok şey oldu. Ama ilk kez üye olup yazmalıyım iyi olucak dedim. 😁😁

Ne güzell. Tekrar başaracağına güvenin tam o zaman. İnsanın kendine güvenmesi çok önemli. Ben de son 2 yıldır diyet konusunda çok kötüyüm. 1 verdiysem 3 aldım hep. Ama burayı keşfedince dedim ki burda başarabilirsin. Senelerdir bu forumda bir şeyler okuyorum, faydalandığım çok şey oldu. Ama ilk kez üye olup yazmalıyım iyi olucak dedim. 😁😁
Evet kesinlikle burda ortama da cok dahil olursak basarabilirz ben hep gobekliydim ama burda spor gunkukleride yaptik inan ki 36 bedene düstm 53 kiloyla o kadar guzrldi ki vucudum simdi de hedefim o bedene dönmek zor gini su an 40 bedenim ama bakalim yapabilirim diye umuyorum :D

Evet kesinlikle burda ortama da cok dahil olursak basarabilirz ben hep gobekliydim ama burda spor gunkukleride yaptik inan ki 36 bedene düstm 53 kiloyla o kadar guzrldi ki vucudum simdi de hedefim o bedene dönmek zor gini su an 40 bedenim ama bakalim yapabilirim diye umuyorum :KK70:
Yapabilirsin tabi kiii. Hadi bakalım şimdiden hayırlı olsunn. 😁😁😁

İyi akşamlar kızlar birkaç gündür sizi takip ediyorum ama kurallara uyamıyorum malum 3 çocukla sayfaları bile okuyamıyorum dikkat etmeme rağmen Kilomda da oynama yok sıkı diyete girmek için erken olduğunu düşünüyorum çünkü sütüm azalıyor hepiniz çok güzel insanlarsınız ileriki zamanlarda inşallah aranıza bomba gibi gelirim hedeflerinizde başarılar diliyorum

İyi akşamlar kızlar birkaç gündür sizi takip ediyorum ama kurallara uyamıyorum malum 3 çocukla sayfaları bile okuyamıyorum dikkat etmeme rağmen Kilomda da oynama yok sıkı diyete girmek için erken olduğunu düşünüyorum çünkü sütüm azalıyor hepiniz çok güzel insanlarsınız ileriki zamanlarda inşallah aranıza bomba gibi gelirim hedeflerinizde başarılar diliyorum
Sağlıklı beslen zaten kilo almazsin canım ❤

Öyle deme tatlım zatifliyinca çok Gzl olursun .
Bnmde boy 176 ama 90 a çıkmıştım deve gibi öküz gibiydi m.o da kötü 🤣🤣 şimdi 78 im hala iri duruyorum . Hiç kibar bi kadin değilim vucut olarsk mlesef
Estagfurullh ya o nasi söz oyle kendine :D zayifkayinca guzel oluyo evet ama kilo alincada fena yani top gibi yuvarlaniyoz ortalikta

Back
X