- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #318.441
Çok Sagol canımm.Canım korsesiz daha güzel durmuş bence![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok Sagol canımm.Canım korsesiz daha güzel durmuş bence![]()
Karatayci misin yoksa hep ozenmisimdir onlaraHahah o zaman tabi zorlamak olmaz ama mesela öğlen yemeğiyle akşam arası 2 kaşık yoğurt falan olabilir :) akşam fazla kaçırmamak için
Evet iki öğün yiyorum aslında bundan daha da az yiyorum bu ara midem almıyor hiçç.
O zaman haftaya katılırım ben :)
Benim daha okulum bitmediSon sınavım perşembe günü ve bitiyor
Ben çok beğendim :) afiyet olsunn
Tebrik ederiim başarılarının devamını dilerim![]()
HoşgeldinizSlm kizlar gunaydin ben izine ayrilmistim geri dönebiliyor muyum ?tugbaFB canim ??
Merhaba kolay gelsinnn. Benim de dün misafirim vardı yatılı. Çoluk çocuk yenice gittiler. Ev bana bakıyor ben eve.merhaba herkese. bir temizlik gunum daha ama kalkasim yok![]()
Ah gitseydik keşke. Şöyle soğuk suya atsaydım kendimi ne güzelBugün çok sessiz buralar herkes denize mi gitti acaba![]()
![]()
Yokk değilimKaratayci misin yoksa hep ozenmisimdir onlarasicaklardan dir insan yemej istemiyo
İki hafta denemesi için mi yoksa benim fark etmediğim geçmiş bir diyet grubu hikayenizden miMerhaba. Başarınızı tebrik ederim öncelikle.
Dün akşam ve gece biraz yoğun geçti. Vadi yürüyüşümüz vardı. Ben menü yazabiliyorum ama yarışmaya giremiyorum diye biliyorum.
2 hafta deneme süresi.İki hafta denemesi için mi yoksa benim fark etmediğim geçmiş bir diyet grubu hikayenizden mi![]()
Meyve porsiyonlarını yazmamışsınız genel olarak güzel :)Sorun yoksa dünkü menüm:
Sabah: kayısı, yeşil erik, şeftali, 1 küçük su bardağı yoğurt
Ara:1,5 dilim beyaz peynir, domates, salatalık, çay
Öğlen:Fırınlanmış patlıcan (1 tatlı kaşığı zeytinyağı), salata, 3yk yoğurt, yeşil çay
Ara:4 kuru kayısı, 10 badem
Akşam: balık, 3 yemek kaşığı pirinç pilavı, 3 yemek kaşığı yoğurt, çay
Ara: 12 yeşil erik
Aralarda 2'şer bardak su (2 litre)
Sabah 10 dakika esneme
Öğlen 2,5 km yürüyüş
Akşam 1.5 saatte 6 km yürüyüş
Hosbuldum merhabaHoşgeldiniz
Başlangıç ve güncel kilonuza bakıldığında ne güzel bir değişim var. Tebrik ederim sizi.Hosbuldum merhaba![]()