- Konu Sahibi Pinarbartu
- #318.561
Cuma kilom 72'ydi. Bugün 70,6 kg çıktım.
Diyetin başlarında hep oluyor böyle gerçi. Karbonhidratı azaltınca su kaybı da oluyor.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu detoks şöyle canım kahvaltı ve öğlen yemeği aynı ara ogunlerle birlikte yapıyorsun ama akşam bunu yapıyorsun bunun yanında da bol salata yiyebiliyorsun yani her türlü kahvaltı da ekmeğini yiyorsun öğlen protein alıyorsun o yuzden yoksa diğer türlü olsa yapmayı düşünmem bile
Merhaba kızlar. 82.4 çıktım sabah. 300gr vermişim. Bu sabah bi şey yiyemedim. Kızımın ateşi düştü ama çok ağladı geceyi ayakta geçirdik. Sabah tekrar çıktı 39.5a. Şurupla düşüyor sonra tekrar çıkıyor.az önce peynirli yumurta yedim baktım yemem gerekiyor ellerim titremeye başladı. Bu bir iki gün çok aktif olamazsan kusura bakmayın lütfenn. Yatmadan yediklerini yazicam. Dün yaptığım sporu yazmayı unutmuşum 45dk leslie yapmıştım. Bugün yapabilir miyim bilmiyorum. Herkese bol sağlık diliyorum
![]()
bu demek oluyor ki 300-500 eksidesin cuma günüSelam kızlar ben sabitim pof![]()
Hiç spor yok kuzucum. Paso oturdum TV karşısında sonra tüm gün uyudum. Bir de âdetim onunda halsizliği var üzerimde.var.
geçmiş olsun kuzum ne cok cocuk hastalanmış bugünlerdeKızlar küçük oğlum hastalandı kusuyor geceden beri izin alıp eve geldim çorba icirdim ilaç verdim tekrar kustu uyuyor şimdi
uzun zaman olmuş ayrılalı ama 21 de çok almışın yaEvet aynen öyle tekrar listeye girmedim. Tamamdır aktif olmaya çaba göstereceğim teşekkür ederim :)
Bu arada 21 kilo mu almışım resmen :O ühü ühü aferin bana. Nasıl aldıysan verecen kızım littlecoffedoc![]()
indirdim şimdi akşam inceleyim bakalımBir de ilk kilo verdiğim dönem de acaip faydasını gordugördüğüm hatta kilomdan beni 5 kilo daha az gösteren bir program. Kısaca söz edeyim eğer ki spor salonuna gidemiyorsaniz vaktiniz yoksa muhakkak denemelisiniz. Ben tekrar başladım hatta.
Uygulamanın adı NTC
Programı indirip gerekli yerleri dolduruyorsunuz. İçerisinde onlarca egzersiz var. Ama derseniz bana plan lazım o zaman
Plan seçeneğine girin orada 6 haftalik incelme plani var ve uygularsaniz gerçekten gözle görülür derecede fayda sağlıyor size. Olan sikligida seçebilirsiniz. Mesela ben bir gun yapıp bir gun yapmıyorum.
bizim açımızdan bi sorun yok tabi ki :)Tamam canım sağol.
oynakbasi34 4. gruptan arkadaşımdı. Ona selam vermiştim. Sonraki mesaj yanlışlıkla gitti. Tabii ki buradayım sizin için de sorun yoksa.![]()
ah şu hafta sonları hepimiz istemeden diyet dışına çıkabiliyoruz ama koruman bile güzel canım hafta içi daha dikkat edersinHaftasonu misafir vardi, elimden geldigince Az yedim ama yinede fazla gitti. Neyseki kilomu korudum, bu hafta sporla birlikte daha iyi veririm gibi geliyor![]()
Ay hadi inşallah kaptanım bayrağı kapmama 900 gram kaldıbu demek oluyor ki 300-500 eksidesin cuma günü
regl şişliğidir o zaman büyük ihtimal
bir an önce çık canım şu mutsuz halinden bi uğraş bul kendine zamanında var artık imkanın varsa spora yazıl yada başka aktiviteler hiç olmadı annenlere yardıma git![]()
Anamm en kral spor gelmiş bugün başına canım kolay gelsinBugün spora gidemiycem büyük ihtimal annem.ve babam bendeler buzfolabi sigmayinca bi tuvaleti iptal ettik duvarı kırıp raf yapıyoruz fazlalikal4i çamaşır mak . Oraya koyup dolaba kilerde yer acicaz. Babam iş başında duvar deliyorev yine inşaat pisliği oldu iş cok
Sagol cnmmAy hadi inşallah kaptanım bayrağı kapmama 900 gram kaldı
Anamm en kral spor gelmiş bugün başına canım kolay gelsin
Sağol canım dikkat edin sanırım havalar bi sıcak bi yağışlı olunca üşüttü ygeçmiş olsun kuzum ne cok cocuk hastalanmış bugünlerde
kızımın kreşinde de varmış umarım bizim ki de hastalanmaz![]()
Insallah canim, bi tam baslayabilseydim artikah şu hafta sonları hepimiz istemeden diyet dışına çıkabiliyoruz ama koruman bile güzel canım hafta içi daha dikkat edersin
Kolay gelsin, insaat isleri spordan daha etkili bile olabilir. Cok yorucu oluyor malesefBugün spora gidemiycem büyük ihtimal annem.ve babam bendeler buzdolabi sigmayinca bi tuvaleti iptal ettik duvarı kırıp raf yapıyoruz fazlaliklalari çamaşır mak . Oraya koyup dolaba kilerde yer acicaz. Cunku dolap mutfak zaten küçük daraltiyor .
Kiler mutfağın karşında ordada hem çamaşır mak . Hem firin hem çekmeceli dolap hem buzdolabı sığmıyor . Evde Iki tuvalet var mecbur birini iptal ettik . Babam iş başında duvar deliyorev yine inşaat pisliği oldu iş cok
Hedefim kac canim, kendini kac kiloda iyi hissediyorsunKızlar kilo alıp verme hikayemi anlatmak istiyorum.
58 kilo iken oğluma hamileliğimde 25 kilo aldım, doğumdan sonra 12 kilo gitti. Kızıma hamileliğime 68 ile başladım. Başlarda 4 kilo verdim sonra 16 aldım. Doğumdan sonra 74 kiloda sabitlendim. Arada 77 kiloya kadar çıkıp sporla tekrar 74'e düştüm. 5 yıl önce diyetisyen kontrolünde ve tabiiki buradaki grup arkadaşlarım sayesinde 12 kilo verdim. Eski eşim sürekli çok kilo verdin, heryerin sarktı gibi olumsuz yaklaşımlarda bulunup beni 3-5 kilo almaya zorlayınca kontrolü kaybettim yine. Arkasına boşanma süreci beni mahvetti. 72 kiloya çıkınca, yaşım da ilerleyip metabolizmam iyice yavaşlayınca ve menopoz öncesi döneme hafiften adım atınca tekrar kontrolü elime geçirmeye karar verdim.
D vitaminim hep düşük çıktı. İşim gereği sık sık güneş alsam da yine de düşük. 5 gündür damla kullanıyorum. Kilo verme sürecinde çok faydası olduğuna inanıyorum.
Sagol cnmInsallah canim, bi tam baslayabilseydim artik
Kolay gelsin, insaat isleri spordan daha etkili bile olabilir. Cok yorucu oluyor malesef
Hedefim kac canim, kendini kac kiloda iyi hissediyorsun
Allah korusun beni annemin gazabından. Onun yanına gidersem aslında her hafta birinci geliriz. Kadın canımı çıkarıyor. Sürüne sürüne geliyorum eve.bu demek oluyor ki 300-500 eksidesin cuma günü
regl şişliğidir o zaman büyük ihtimal
bir an önce çık canım şu mutsuz halinden bi uğraş bul kendine zamanında var artık imkanın varsa spora yazıl yada başka aktiviteler hiç olmadı annenlere yardıma git![]()
Geçmiş olsunnKızlar küçük oğlum hastalandı kusuyor geceden beri izin alıp eve geldim çorba icirdim ilaç verdim tekrar kustu uyuyor şimdi
Teşekkür ederimmm. Keşkee hastalanmadan büyüselerrrbende kaydettim duraklama zamanı denemek için :)
tek öğün için denenebilir
çok geçmiş olsun canım bugün kaçıncı bu hastalık haberi
yavcular hiç hastalanmasa keşke
tamam canım sen burayı düşünme en kısa zamanda toparlanırsınız inşallah![]()
Aaa degistirdiydim dimiii dogru yaa ben mezun olmadan once degistirmisimdr diye dusunmustum ugrastirdik bak tuhkaptinn canım senin mezun olmadan önceki ismin keptinn miydi
onu belirtmeyi unutmuşuz sebahar kaptinn diye bir mezun yok diyor haklı olarak
![]()