Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Iyi akşamlar sevgili takımım motive olun diye kalktım spor yaptım sirilsiklamim yapsam mi yapmasam mi diyen varsa kalkın hadi zayıflık sadece yaza değil ben kisin zayıf olmayı daha çok seviyorum kalın kıyafetlerin içinde ince olmak daha güzel

orkide1453 orkide1453

Spor puanım 230 cnm ❤❤

Çok geçmiş olsun. Dişin çekildiği yaradan iltihabın vücuda yayılması daha kolay. Antibiyotiğe devam edersen risk azalabilir.
Bugün kullandırmadı. İltihabın akmasını istedi. Duruma göre yarın başlatıcak. Dişçi sanırım diğer dişlerimi de çürütüp bu yıl araba almayı planlıyor. :KK57::KK62::KK70:

ucukgenclik ucukgenclik kuzum direk bacak zayiflatan diyet diye bisey duymadim… ama benimde cok sorunlu bacaklarim var inceltmenin tek yolu bacak hareketleri yag yaktiran. Onlardan bol bol yapip yani sirada normal bi sekilde diyetini yaparsan incelirler benimkilerde bitürlü sIkilasmiyolar ama sürekli spor yapmiyorum ondan… hergün düzenli bacak hareketleri yaparsin cok kisa bir sürede incelme görürsün:)

ucukgenclik ucukgenclik kuzum direk bacak zayiflatan diyet diye bisey duymadim… ama benimde cok sorunlu bacaklarim var inceltmenin tek yolu bacak hareketleri yag yaktiran. Onlardan bol bol yapip yani sirada normal bi sekilde diyetini yaparsan incelirler benimkilerde bitürlü sIkilasmiyolar ama sürekli spor yapmiyorum ondan… hergün düzenli bacak hareketleri yaparsin cok kisa bir sürede incelme görürsün:)
Deniz mevsimi açıldı. Ben hala incelicem. Bu ay 30 day challenge programlarından bacak için olana yöneleyim bari. Teşekkür ederim canım :KK68:

Back
X