- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #319.581
çıkış saatin güzelya ben duşu saçı hallederim jölelerim pratik olur da kalkmam lazım işşte kalksam yürüyüşe bile çıkabilirim evden 7.20 de çıkıyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çıkış saatin güzelya ben duşu saçı hallederim jölelerim pratik olur da kalkmam lazım işşte kalksam yürüyüşe bile çıkabilirim evden 7.20 de çıkıyorum
aynen cnm ben de öyle düşünüyorumhmm o zaman sıkıntı canım benim içinama bi süre fön çekmem jöle sürüp çıkarım
fön mü zayıflık mı deseler tabiki zayıflık derim
![]()
alışırsın cnm diyetini oturtana kadar kaçamak yapma ki kilon kırılsın vermeye başlaYarın anneme gitsem mi bilemedim biraz uzak gidersem sabah gidip akşam dönmem lazım bu seferde spor yapamam o kötü . Sırf spor için gitmeyeblrm. Sabah spor yapıp gidilirde ben hiç sabah spor yapicak enerjiyi bulamiyorum ya .
Bu arada 25 dkka dambilla kol ve yan simit ve squat filan yaptım . 3 set halinde kafamda hareketleri belirleyip 3 setten 10 ar 15 ser hareket yaptım.
Sıkı kacamaksiz diyetime geri döndüm. 1 kare bitter dahi kestim 3 gundur . Baya zorlaniyorum yine sekersiz o 1 2 bitter baya bastırıyormuş olmayınca baya zorlanıyorum
Çok sağol canım inşallah sizde bi an önce istediğiniz kiloya varırsınızYok kullanmıyorum kuzum. O zaman sorun yok, canım. Hedefine ulaşmana sevindim. Darısı bizlerin başına.
Ay çok sağol canım sende öylesinEvet canım ben instegramdan görüyorum zaten fıstık gibisinbende okadar olsam daha vermek istemem ❤ama benim boy senden kısa ondan boyuma göre daha vermem lazım bak yöntem ile sabitliğe ben örneğm tatilde ben aynını yaptm sabit kaldm gerçekten abartmadiktan sonra herşeyi yiyip spor yapınca sabit kalıyorsun hatta inceliyorsun da
almazsın korursun özellikle ilk 1 ay sürekli kontrol altında tut korumaya al kilon tam sabitlenir ozman birdaha almazsın ❤ maşallah darısı başımıza
Regl oldumnasıl oldu o iş yaa![]()
tamam yarından itibaren bende başlıyorum 500 tane ip atlıcam artık ne kadar sürerse, akşamda yarım saat zumba, yürüyüşüm zaten hep var yeterde artar bileaynen cnm ben de öyle düşünüyorumheleki yaz ayların da sıcak tam ideal kısın soğukta sabah dus al çık hep basımı ağrıtıypr yarın bi deneyeyim erken kalkmayı akşam da erken yatayım
![]()
ayy resmen bana tur bindirdiniz yaaaÇok sağol canım inşallah sizde bi an önce istediğiniz kiloya varırsınız
Ay çok sağol canım sende öylesinseninde az kaldı tatilini zaten çok iyi geçirdin bidaki tatiline daha da zayıf gitçeksin
zaten çok ayrılmam burdan diyet kafasından fazla çıkmam
Regl oldumahahhahah
4 aydır diyetteyim ama işte son zamanlar kaçamaklar artmıştı minik de olsa Kahve yani çikolataları başlamıştı . Haftasonu dikkat etmeneler filan artmıştı . Şimdi tekrar tamamen kıstım bakalım sonuçlar iyi olucak umarim .alışırsın cnm diyetini oturtana kadar kaçamak yapma ki kilon kırılsın vermeye başla
tmm cnm sabah bi deneyelim ipi bakalım kalkabilecekmiyimtamam yarından itibaren bende başlıyorum 500 tane ip atlıcam artık ne kadar sürerse, akşamda yarım saat zumba, yürüyüşüm zaten hep var yeterde artar bile
kalkabilecekmiyim dersen o iş yaş bak söyleyimtmm cnm sabah bi deneyelim ipi bakalım kalkabilecekmiyim
Kuzenleri mi görsen onların tuniği benim elbise boyum.düz 1.70 desek Maşallah aileye baksende bizden uzunsun
hay maşallahKuzenleri mi görsen onların tuniği benim elbise boyum.![]()
kızlar öğlen yürüyüşe çıktım 1.5 saat hızlı tempoda yürüdüm
bu sefer olacak bu iş inanıyorum, beni az çok tanıyanlar bilir diyete çok sadık kalırım ama spor yok abi yapamazdım ama şimdi 3 gündür bana göre çok bile yapıyorum yani
![]()
bi foto at cicim boyunu posunu görelimKuzenleri mi görsen onların tuniği benim elbise boyum.![]()
aynen canım diyet bi yerden sonra yetersiz kalıyor o nedenle spor şartBravo yaptıkça alışıp sonra zevkle gidiyorsun çok güzel oluyor devam![]()
Bencede cnm ben coookkk eskiden sporun boyle önemli olduğunu bilmiyordum..sadec3 diyet yaparak veriyordum ama hoooppp geri geliyordu kilolaraynen canım diyet bi yerden sonra yetersiz kalıyor o nedenle spor şart
aynen bende öle diyetle çok iyi zayıfladım ama noldu hooop burdayımBencede cnm ben coookkk eskiden sporun boyle önemli olduğunu bilmiyordum..sadec3 diyet yaparak veriyordum ama hoooppp geri geliyordu kilolar![]()
Aaayyy regle de oldun cuma ya 61 çıkarsın ❤ vaayy vaay vaayy 1.71 boya 61 kilo mankenim benimÇok sağol canım inşallah sizde bi an önce istediğiniz kiloya varırsınız
Ay çok sağol canım sende öylesinseninde az kaldı tatilini zaten çok iyi geçirdin bidaki tatiline daha da zayıf gitçeksin
zaten çok ayrılmam burdan diyet kafasından fazla çıkmam
Regl oldumahahhahah