- Konu Sahibi Pinarbartu
- #320.141
Başınız sağolsun. Ailenize ve size sabır diliyorum.Kizlar hepinize cok tesekkur ederim ❤
İyi ki varsınız ❤
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başınız sağolsun. Ailenize ve size sabır diliyorum.Kizlar hepinize cok tesekkur ederim ❤
İyi ki varsınız ❤
Tamam o zaman eğlenceli şeyler düşünüyorum. Bodrum bodrum bence 58.9 ile bodrum sahilinde boy göstericek bizim sarışın bombamız.Boşver canım ya 100gram için listeye girmek zaten komik olur ben sabit hedefimi zaten tutturdum onla ilgili niye sitem edeyim ki sabit ile girişmiyormuş 100grm aşşağı olmanın da bana hicbir anlamı olmıycak ne farkeder ki oyuzden listede adım yazsa ne olur yazmasa ne zaten öyle bir derdim yok hatta bir ara 61 küsür ile mezun olmayı ve çok daha erken den de izne ayrılmayı düşünmüştüm ve keşke ilk düşündüğümde izne ayrılsaydım çok doğru bir kararmış onu farkettim oyuzden girmedigimede çok sevindim listeye girmeden mezun olucam bir kaç kilo attınca listeye girer mezun olurum çıkarım 10kilo verdim burdaki listede ve sadece 1.5 daha vermem yetiyor zaten boşuna modumu ilginç şeylerle bozmak istemiyorum
Bilmiyorum ama ben 72 kiloykende belim 85 di ilk kez 79 a indi . Baya fark var ama görüntü olarak bende . Herşey bol geliyor görüntü düzeldi. Kas kaybı olduğunu sanmıyorum ağırlıklarla filanda çalıştım.cunku hep ve çok az da beslemedim.protein hep yedimCanım sen baya su atmışsın galiba bide yağdan verirken de biraz kas kaybı olmuş eğer çoğunluğu yağdan olsa idi çok ciddi daralma yaşardın 12kiloda her yerimden 10cm göbeğimden 15cm daraldım ben
Yağ kaybında 1kilo da bile çok ciddi daralma oluyor 1kilo yağ 4 paket margarine eşit 10 kilo yağ 40 paket margarine eşit çok büyük değişim oluyor 10 kilo yağda ondan söyledim canım ama şimdi spora başladın ve ilk zamanlar ki kadar tatlı çikolata vs. Yemiyorsun ondan artık daha fazla yağdan gider bu arada zaten saglikli beslenmeyip spor yapanlarin direk kaslari erir spor yaparken protein,karbonhidrat ,magnezyum,kalsiyum çok onemli yağdan verincede daha fazla daralırsın ondan kilonda daha az gidiyor canım ilk başlarda zaten yüksek verdiğin kilo kas ve su kaybı olmustur yüksek oranda yağ düşüşü olmaz zaten kas kaybı tartıda çok düşüş yapar vücutta pek daralma yapmaz Normaldede her verdiğin yağ ile bir miktarda kas arttırılarak gidilir vücut şekillenir yani klasik ev tartılarında düşüş ondan az görünür ama yağ kaybı iyi olduğu için ciddi bir daralma olur ondan ordan bellidir verilen canım yani bu açıdan da şimdi daha iyi ilerlemeye başladın şuan yağ kaybı oluyorBilmiyorum ama ben 72 kiloykende belim 85 di ilk kez 79 a indi . Baya fark var ama görüntü olarak bende . Herşey bol geliyor görüntü düzeldi. Kas kaybı olduğunu sanmıyorum ağırlıklarla filanda çalıştım.cunku hep ve çok az da beslemedim.protein hep yedim
Çok sevindim canım. Hiçbir aksilik çıkmadan tamamında anlaşarak iş olsun canım.Kızlar sporların hepsini yarın ekliycem bu arada görüşmeye girecekken hepiniz çok çok güzel dualar etmişsinizçok teşekkür ederim güzel dualarınız için ❤ tahmin edemiyceğim kadar güzel geçti
inşallah güzel şeyler olacak umutluyum bakalım
![]()
ucukgenclik nasl geçti diye sende sormuştum kuzum harika geçti yakında netlestiricez inslh tamamında anlaşırsak güzel işlere imza atarız
Amin canım inşallahÇok sevindim canım. Hiçbir aksilik çıkmadan tamamında anlaşarak iş olsun canım.![]()
![]()
Ben herşeyden yiyorum ama nasıl oluyor bu anlamadım yani protein sebze hepsini yiyorumEki Görüntüle 2285781
B Baharyagmuru35 canım aynı kilo daki yağın büyüklüğüne bakarsan 2kilo yağda bile ne derece büyük daralma yaşamak gerekiyor belli canım yukardaki 56 kilodaki yağlı 62kilodaki daha zayıf çünki yağsız kaslı görüntü farkı ortada ondan diyorum ve kas yapımı yada kas yıkımı beslenmenin sonucudur vücutta yeteri kadar vitamin,minarel,protein ve karbonhidrat ile vücudun ihtiyacını karşılayamaz isen en kolay enerji kaynağı olarak kasları eritiyor
Yağ kaybında 1kilo da bile çok ciddi daralma oluyor 1kilo yağ 4 paket margarine eşit 10 kilo yağ 40 paket margarine eşit çok büyük değişim oluyor 10 kilo yağda ondan söyledim canım ama şimdi spora başladın ve ilk zamanlar ki kadar tatlı çikolata vs. Yemiyorsun ondan artık daha fazla yağdan gider bu arada zaten saglikli beslenmeyip spor yapanlarin direk kaslari erir spor yaparken protein,karbonhidrat ,magnezyum,kalsiyum çok onemli yağdan verincede daha fazla daralırsın ondan kilonda daha az gidiyor canım ilk başlarda zaten yüksek verdiğin kilo kas ve su kaybı olmustur yüksek oranda yağ düşüşü olmaz zaten kas kaybı tartıda çok düşüş yapar vücutta pek daralma yapmaz Normaldede her verdiğin yağ ile bir miktarda kas arttırılarak gidilir vücut şekillenir yani klasik ev tartılarında düşüş ondan az görünür ama yağ kaybı iyi olduğu için ciddi bir daralma olur ondan ordan bellidir verilen canım yani bu açıdan da şimdi daha iyi ilerlemeye başladın şuan yağ kaybı oluyor
Su icmen gerekiyor neden azalttin ki cnm .Spor yapıyorum şekerli şeker içeren hicbir şey yemiyorum porsiyonlarım sınırlı elimden geleni yapıyorum. Ama bu yavaş gitme olayı beni öldürüyor. Hedefe ulaşmamı çok engelliyor . Bikiyorum bırakasım geliyor . Nasıl dayanicam daha ne kdr diyorum . En azından korumada olsam spor yaparım sınırlı miktardada zararlı olanlardan da az da olsa yerim . Böyle hem spor hem hiçbirşey yiyememe olayının kilo gitmedikce uzaması beni tüketmeye başladı . Biandanda hedefe ulaşmayı çok istiyorum . Buraya kadar indin bırakırsan sonuç ne olacak böyle kalmak istemiyorsun üzerine kilo da alirsan yine 80 olursun ama birakmazsan gıdım gıdım da olsa iniyor bak sen tartiya bakma görüntünü beğenmeye başladım ona bak diye kendimle konuşup kendimi ikna etmeye çalışıyorum . Çok iyi dayandım . Hayatımda hiç 4 ay diyet yapmadım 4 5 ay araliksz spor yapmadım ve hiç 13,5 Kilo vermedim . Bu ilki başarmışken 77,6 Da da kalmaya niyetim yok .B Baharyagmuru35 sende bende çok az veriyoruz canım. Ben mesela bu hafta su içmeyi baya baya azalttım. Sıcaklar başladı sıvı tüketimi de önemli sen sporada başladın. Vücudundaki yağı enerjiye çevirmen lazım.
Zaten şuan öyle yaptgn için şuan öyle oluyordur dedim canım bende yağ kaybedip kaslaninca tartıda düşüş az olur zaten şuan doğru gitmeye başladın ilk girdigin ay çok düşüş olmuştu hatta hayatım da hiç bukadar hızlı kilo vermemiştim demiştin ve pek daralma olmamıştı ondan bahsediyorum zaten sonrasin da beslenmeni duzeltince durdu ve yavaşladı vermen normal olması gerekene döndüBenim.kilom hicbir zaman hızlıca düşmedi ama hep çok yavaştı . Banada spor hocası yağ kaybedip yerini kasla kazandığın için ölçülerin öyledir dedi . Anlmadim valla . Bi de ben 4 aydır zaten sağlıklı besleniyorum . Hergun cikolata yesem zaten 13 kilo veremezdim. Nyse gitsin de yagdan gitsin baska birsey istemiyorum . Su yaglardan kurtulalim biran once biraz hızlansa süper olucak
Canım yağ dan vermeye geçtiğin için az gidiyor işte çünkü büyük yağ kütleleri tartıda hafif kas gibi ağır basmıyor ondan sen şu aralar mesure ile de takip et bak incelme çok taşıyacaksın ve asıl tam istediğin sonuca doğru gitmeye başladığını göreceksin yağ gidiyor ve birazda kas artında tartıya yansıma çok az görünüyor ama bu şekilde vücut çok çok güzelleşiyor asıl başarını bunu yapabilmek zaten böyle devam 1ay sonra aynada kendine bayılacaksan karnın dümdüz olmaya başlıycam hatların iyice güzelleşecek yani daha düşük kilo ve sarkık büyük bir karın mı yoksa daha yüksek kilo ama dün düz bir karın sıkı bur vücut mu ? Tabiki hedefimiz sıkı ince ve güzel olmak bu da yağdan verip az az da kas arttırarak oluyor ondan düşüşlerin az az olucak ama sen zoru başardığını bil ve mutlu ol sonuç harika olucak canımSu icmen gerekiyor neden azalttin ki cnm .Spor yapıyorum şekerli şeker içeren hicbir şey yemiyorum porsiyonlarım sınırlı elimden geleni yapıyorum. Ama bu yavaş gitme olayı beni öldürüyor. Hedefe ulaşmamı çok engelliyor . Bikiyorum bırakasım geliyor . Nasıl dayanicam daha ne kdr diyorum . En azından korumada olsam spor yaparım sınırlı miktardada zararlı olanlardan da az da olsa yerim . Böyle hem spor hem hiçbirşey yiyememe olayının kilo gitmedikce uzaması beni tüketmeye başladı . Biandanda hedefe ulaşmayı çok istiyorum . Buraya kadar indin bırakırsan sonuç ne olacak böyle kalmak istemiyorsun üzerine kilo da alirsan yine 80 olursun ama birakmazsan gıdım gıdım da olsa iniyor bak sen tartiya bakma görüntünü beğenmeye başladım ona bak diye kendimle konuşup kendimi ikna etmeye çalışıyorum . Çok iyi dayandım . Hayatımda hiç 4 ay diyet yapmadım 4 5 ay araliksz spor yapmadım ve hiç 13,5 Kilo vermedim . Bu ilki başarmışken 77,6 Da da kalmaya niyetim yok .
Tek sorun çok yavaş gitmesi .
Nasıl enerjiye cevirecegz neden bu kadar az gidiyor anlayamiyorum![]()
O zmn da düzgündü. Hele ilk besledigim.o ilk ay verdiğim o çok kiloda bundan daha sıkıydı diyet ama onda o kiloyu yeni almıştım bir haftalık kiloydu bianda 87 den 91 e 2 haftada fırlamıştı ondan yeni olduğu için yerleşmeden bianda gitmisti . 91 den 87 e iniş çok hızlı oldu 87 den sonra hep az gittiZaten şuan öyle yaptgn için şuan öyle oluyordur dedim canım bende yağ kaybedip kaslaninca tartıda düşüş az olur zaten şuan doğru gitmeye başladın ilk girdigin ay çok düşüş olmuştu hatta hayatım da hiç bukadar hızlı kilo vermemiştim demiştin ve pek daralma olmamıştı ondan bahsediyorum zaten sonrasin da beslenmeni duzeltince durdu ve yavaşladı vermen normal olması gerekene döndü
Inşallah ya tartı bizi bazen cidden yanıltıyor valla onu anladım.suan . ❤ motive oldu bu yazı çok Sagol .Canım yağ dan vermeye geçtiğin için az gidiyor işte çünkü büyük yağ kütleleri tartıda hafif kas gibi ağır basmıyor ondan sen şu aralar mesure ile de takip et bak incelme çok taşıyacaksın ve asıl tam istediğin sonuca doğru gitmeye başladığını göreceksin yağ gidiyor ve birazda kas artında tartıya yansıma çok az görünüyor ama bu şekilde vücut çok çok güzelleşiyor asıl başarını bunu yapabilmek zaten böyle devam 1ay sonra aynada kendine bayılacaksan karnın dümdüz olmaya başlıycam hatların iyice güzelleşecek yani daha düşük kilo ve sarkık büyük bir karın mı yoksa daha yüksek kilo ama dün düz bir karın sıkı bur vücut mu ? Tabiki hedefimiz sıkı ince ve güzel olmak bu da yağdan verip az az da kas arttırarak oluyor ondan düşüşlerin az az olucak ama sen zoru başardığını bil ve mutlu ol sonuç harika olucak canım❤
Canım benim de az gidiyor ama ben az gittiğine seviniyorum çünki ilk günden beri hep dedim çok giden kas dan gider ondan istemem diye vücudun 1haftada yüzde kaç yağ verebileceği belli araştır istersen daha iyi anlarsın ondan ben az verince ve her 1 kiloda 500grm da bile direk görüntün değişince yağ attimigimi anlıyordum ölçüme gidince de zaten -1kilo olduğumda cihazda 1.400 yağdan vermiş ama 400grm da kas arttirdigim için fark 1kilo görünüyor diyordu ve 1400 yağ atabilmek de ciddi daralma yapıyordu sen de keşke ölçüme filan gidebilsen farkı görürdün tartıdaki kadar diil yani belki tam iki katı yağ vermiş oluyorsun ev tartışından anlaşılmıyor şuan ki sporlarla kasının artmaması imkansız zaten canımO zmn da düzgündü. Hele ilk besledigim.o ilk ay verdiğim o çok kiloda bundan daha sıkıydı diyet ama onda o kiloyu yeni almıştım bir haftalık kiloydu bianda 87 den 91 e 2 haftada fırlamıştı ondan yeni olduğu için yerleşmeden bianda gitmisti . 91 den 87 e iniş çok hızlı oldu 87 den sonra hep az gitti![]()