- 14 Temmuz 2013
- 6.172
- 14.101
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #320.201
Bu sıcakta kelle paça suyunu kemik suyu un falan koyuyorlar canım.Kızlar bi de canım inanılmazzz kelle paça çekiyor. Diyete uygun mu sizce![]()
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu sıcakta kelle paça suyunu kemik suyu un falan koyuyorlar canım.Kızlar bi de canım inanılmazzz kelle paça çekiyor. Diyete uygun mu sizce![]()
![]()
Canım senin ölçülerin ne merak ettim birdenBu sıcakta kelle paça suyunu kemik suyu un falan koyuyorlar canım.
Ben yemiyorum ya.Canım senin ölçülerin ne merak ettim birden![]()
Yok yok ondan demedim boyun uzunmus ya merak ettimBen yemiyorum ya.Kizilbodur canım çekti dedi ya ondan yazdım onu. Annemin yanına restauranta gittiğimde görüyorum. Bana göre bir şey hiç değil.
![]()
Tamam canım eve dönüyorum şimdi bugün denizde baya yüzdüm daldım çıktım. Eve gidince ölçülerimi yazıcam sana.Yok yok ondan demedim boyun uzunmus ya merak ettim![]()
Ooh spor da yapılmış süperTamam canım eve dönüyorum şimdi bugün denizde baya yüzdüm daldım çıktım. Eve gidince ölçülerimi yazıcam sana.
Bunu spor saymıyorum ben. Denizde saate bakmıyorum bir de su çok eğlenceli bir şey spor olamayacak kadar güzel. Pastanın böreğin çöreğin lezzetli olup zararlı olması gibi geliyor bana.Ooh spor da yapılmış süpertamam canim
Ayyy insan ferahliyor yaaBunu spor saymıyorum ben. Denizde saate bakmıyorum bir de su çok eğlenceli bir şey spor olamayacak kadar güzel. Pastanın böreğin çöreğin lezzetli olup zararlı olması gibi geliyor bana.![]()
Aynen su da terlemiyorsun. Serin vücut su da rahatlıyor.Ayyy insan ferahliyor yaa![]()
Adim hesabı 1. Sayfada yazıyor canım diğerini de dans ağırlıkta ise dans olarak cardio ağırlıkta ise cardio olarak hesaplayabilirsin 1.Sayfada puanlarDunku sporum da 6882 adim di canım onuda net hesaplayamadimblonde ambition ❤
Canim gayet güzel.bacak dediğin üst bacak mi neresi?
Tmm dır cnmAdim hesabı 1. Sayfada yazıyor canım diğerini de dans ağırlıkta ise dans olarak cardio ağırlıkta ise cardio olarak hesaplayabilirsin 1.Sayfada puanlar
Maydanoz kaynayıp iç canım tarifi var nette çok etkiliKızlar patlıcan ya hormonlarım alt üst oldu kaç gündür ve ara ara da sinir stres tavan oluyor baş ağrısı çabası şu adetin gelmemesi beni iyice mafetti ve bugün artk migrenim de tuttu iki kez hap aldm hep yattım başım ve miğdem çok fens ve sonuç olark şu saat oldu hale gelen yok 32.gün de bitiyor ooofffbu yıl diyet ve spordan regle düzenim maf
normalde bu yıla kadar 28günü hiç geçmezdi bu yıl 32.günü bile hala gelmediği oluyor ondan telaş yapmamaya çalışıyorum ama gün hemde maloluyor sinir yapıyor
migren tutuyor ve artk yarn 33.gün olacak ya napiim bir ton bitki çayı içtim gene gelmedi