Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Öyle birşey varsa girmemen iyi olmuş hem sen stres olcan hem takım olumsuz etkilenecekti.
Bence olumlu olur öyle hissettim hep yıldızın parlak çünkü :) evet inst takip ederim.
Yaaaaa inşlh canım yaa 🙏çok olumlu gecsede istedigim büyük birşeydi diye bana hala olması çok zor gibi geliyor olmaz heralde filan diyorum ama olacak gibide geçti inslh bende yıldızıma güveniyorum 💖 evet tam ben görüşmeden çıktım siz listeye alınmıyor demissiniz çok iyi denk gelmiş aslında iyi oldu gerçi 1.5 kilo daha versem mezun olup listeden çıkabiliyorum zaten artk sona geldim ;)

Canım 2kez de 5gün gecik me için kan alıp gebelik bakmışlardı ertesi gün regle olmuştum ondan busefer gene 5gun diye direk gebelik şüphesi dicekler gene bizede cikmicak sonra regle olucam boşa uğraş diye gitme gereği duymadım ama söktürücü şeylere rahmen düzelmiyor diyeti bırakınca ve sporu azltinca yani ideal kiloma dondukten sonra normale döner belki diyorum ben ama sen de detaylı batırsaydın keşke bana bu yıl böyle oldu die en son arstrma hastanesinde ultrason,kan vs. Bi ton şeyden geçirdiler genel cerraha yönlendirdiler hem ordan hem kadin dogumdan her yönden baktılar genel cerrah herşeyin normal dedi kadın doğumda ultrasonla filan da baktı yumurtalıklar,rahim herşey olması gerektiği gibi herşeyin çok iyi dedi ondan için rahat yani ama etkileri kötü canım özellikle migrenim tetikliyor bugün migrenden tüm gün mahvoldum canm sende detaylı baktrt en azından emin ol canım
Evet gitmem gerekiyor. Eşim, annem de söylendi durdu zaten ben gitmek istememiştim. Ama bu ay da öyle olursa artık doktor kaçınılmaz. Senin de bir an önce gelir umarım düzene girer döngün. Migren de çok kötü:110:

Evet gitmem gerekiyor. Eşim, annem de söylendi durdu zaten ben gitmek istememiştim. Ama bu ay da öyle olursa artık doktor kaçınılmaz. Senin de bir an önce gelir umarım düzene girer döngün. Migren de çok kötü:110:
Mutlaka git canım ihmal etme yarın uyanır uyanmaz maydonoz suyu yapayım gün içinde onu içeyim diyorum onlada artk yarın gelir diyorum 6 günü geçtiğide daha hiç olmadı zaten bir kez 6gun geciktiginde kızım olmuştu 😊 en fazla 5günü bulunca geliyor bide çok bitki çayı içtim onlarda etki eder artk yarına iyice ama migren gerçekten fena tüm gün yattım hiç kalkamadım ve hala da beynim patlıyor resmen canım

Mutlaka git canım ihmal etme yarın uyanır uyanmaz maydonoz suyu yapayım gün içinde onu içeyim diyorum onlada artk yarın gelir diyorum 6 günü geçtiğide daha hiç olmadı zaten bir kez 6gun geciktiginde kızım olmuştu 😊 en fazla 5günü bulunca geliyor bide çok bitki çayı içtim onlarda etki eder artk yarına iyice ama migren gerçekten fena tüm gün yattım hiç kalkamadım ve hala da beynim patlıyor resmen canım
Rezene ve adaçayı denedin mi ?

Allah bağışlasın kızınıı 😍 migrenin için de çok üzüldüm inşallah yarın gelir de o da geçer. Bende yok ama yakınımda var migreni olan. Dayanamıyolar gerçekten yatağa düşürüyor :(

Aahhaaahaa 🤣 canım son aylar hep böyle oldu bu yıl hep oldu yani ondan hiç şüphelenmiyorum ama nette araştırdım yoğun spor yapanların hem boyle gec az ve hem gün sayısı azalıyormuş hatta profesyonel sporculara direk adat azalması oluyormuş ama tam neden leri bilinmiyormuş diye hep makaleler oyuzden ondan dır diye düşündüm zaten benim günümde azmamış ti bu yıl önceden de azdı ama artk bu yıl genelde 3gün sürüyor kilo vücut yağının azalmasıyla da adette bunlar oluyormuş demekki 10-15 kilo verince hormonlarımda filan değişimler oldu bilemiyorum ama bunlar görülen şeylermiş yani
Oluyor canım. Yurtta oda arkadaşımda 28 kilo vermişti yılda iki kez adet oluyordu. Düzene girmesi için doğum kontrol hapı kullanıyordu.

**01-07 temmuz spor listesi**
ucukgenclik ucukgenclik =352+225+140
B Baharyagmuru35 = 270+368.5+312+391.5
@berkas =115+90+433.5
@orkide1453 =150+180+150
blonde ambition blonde ambition = 475+310+210+
@tgb1907 =330+275+295
Silent Scream Silent Scream = 135+135+182.5+75+233.5
A antiaging =120+150+135+250
Kizilbodur Kizilbodur =270+270+270+90+165
@dugi =330
@Verano_porteno =0+180+120+270+
@Buki_89 =420+270+203
D Dlrykc = 169
Cuma günü 50 puan
Cumartesi 80 puan+ 20 dakika zumba, hiphop ve gamgamstar tarzı dans 70 = 130 puan oldu

Kızlar patlıycam ya hormonlarım alt üst oldu kaç gündür ve ara ara da sinir stres tavan oluyor baş ağrısı çabası şu adetin gelmemesi beni iyice mafetti ve bugün artk migrenim de tuttu iki kez hap aldm hep yattım başım ve miğdem çok fens ve sonuç olark şu saat oldu hale gelen yok 32.gün de bitiyor ooofff 😤 bu yıl diyet ve spordan regle düzenim maf 🙄 normalde bu yıla kadar 28günü hiç geçmezdi bu yıl 32.günü bile hala gelmediği oluyor ondan telaş yapmamaya çalışıyorum ama gün hemde maloluyor sinir yapıyor 😤migren tutuyor ve artk yarn 33.gün olacak ya napiim bir ton bitki çayı içtim gene gelmedi
Çok geçmiş olsun tatlım düşünme akışına bırak gelir o

Yok canm yani şuara hicbir şey yok hatta tatilden rahatlıyıp geldim aslında ama ara ara diyetin ve küçük çocuğun stresi var sadece yani öyle ağır bir stres yaşayacağım bir şey yok ama diyet ve spor dan oluyor diye yazıyor nette heralde ondan diyorum çünki gecen aylar böyle oldu detaylı tetkikler yaptırdım herşey normal çıktı bakmadiklari şey kalmadı yani ondan 4-5 gün gecikmeye rahmen bekliyorum artk çünki gittiğimde birşey çıkmıyor ama anlamadım bir şey etkiliyor mutlaka bisikletin filan o tarz etkileri varmı acaba çok sürüyorum özellikle 2yildir hiç ara vermedim ve kolay kolay 1saatin al iktında sürmüyorum onu bi bakiim netten bide
Spor diyet o kadar etkilemez bnce ya cok takmsmsya calis gunu gekmis gecmis fln takip etme bi sure

9.5 aylık tam. :KK45: :KK45: çok zor oluyo sıcakta ya. Arabayla çıkmak zor oluyo merdivende taşı vs. Dolmuş almaz, otobüsler dolu. Kanguruyla gezdik tüm kış. Şimdi de çok sıcak terliyoruz ikimiz de. Hem hasta olcak korkusu var. Hem de istemiyo sıcak diye sanırım kalkmak istiyo :işsiz::olamaz:
Valla bn arabayla geziyorum otobuse de biniyorum almazlarsa sikayet ederim :D bnde kanguru aldm ama hic kullanmadim artk ta kullanamam kocaman oldu baston araba istiyorm hemen katlananlardn en azindan otobuslerde fln katlarim

Back
X