- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #320.261
Herkese gunaydiiin napiyosunuz kizlarr
Biz uyandik kahvalti yaotik cizgi film izliyoruz
Biz uyandik kahvalti yaotik cizgi film izliyoruz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunsydin kuzum bizde yeni yapacagiz simdi hazirliyorumHerkese gunaydiiin napiyosunuz kizlarr
Biz uyandik kahvalti yaotik cizgi film izliyoruz![]()
Adacayı evfe yoktu ama rezene de içtim canımRezene ve adaçayı denedin mi ?
Sagol canim uyandm ama tekrar tekrar geri yattm Yataktan kalkamıycak gibiyim ve bulantı çok şiddetlendi kusacak gibiyim şuanda ayağa kalkınca çıkarıcak gibi oluyorum
Sağol kuzumÇok geçmiş olsun tatlım düşünme akışına bırak gelir o
Sağol kuzum evt dün ike kez içmiştimAdet geciktikçe migren ağrında şiddetlenmiştirblonde ambition cüm. Ağrı kesici vermişti nöroloji doktorum. Onlarda geçici fayda sağlıyor ama umarım her şey yolunda uyanmış olursun huzurlu rüyalar sana
![]()
Sağol canımAllah bağışlasın kızınıımigrenin için de çok üzüldüm inşallah yarın gelir de o da geçer. Bende yok ama yakınımda var migreni olan. Dayanamıyolar gerçekten yatağa düşürüyor
![]()
Sağol kuzum migren im tuttuGünaydın kızlarblonde ambition geçmiş olsun canım neyin var bakamadm geçmişe
Canım 1 tk bal çörek otu da hemen ertesi gün söktürüyorAdacayı evfe yoktu ama rezene de içtim canım
Evet baston çok kullanışlı gerçekten. Bizimki bir de sevemedi arabasını yenidoğandan beri, yazı bi şekilde geçircez biz de. Kışa ayaklanır zaten. Yorulunca yine kanguru.Valla bn arabayla geziyorum otobuse de biniyorum almazlarsa sikayet ederimbnde kanguru aldm ama hic kullanmadim artk ta kullanamam kocaman oldu baston araba istiyorm hemen katlananlardn en azindan otobuslerde fln katlarim
Ben hiç takmam ki öyle oldumu 5gun geçti test yaparım başka şeyler yapardım sadece burdaki liste açısından ve migreni tetikleme açısından filan gelsin gitsin istiyorum okadar spor çok ciddi etkiliyor komple bitirebilebiliyor istersen araştır canım yüksek yağ kaygınında öyle etkileri var bunu yaşayan da çok insan varSpor diyet o kadar etkilemez bnce ya cok takmsmsya calis gunu gekmis gecmis fln takip etme bi sure
Afuyet olsun bebegiiim pazar bugun anca olurGunsydin kuzum bizde yeni yapacagiz simdi hazirliyorum
Senin boyun posun ne nasil tasicaksin 10 kilo cocugu kangurudaEvet baston çok kullanışlı gerçekten. Bizimki bir de sevemedi arabasını yenidoğandan beri, yazı bi şekilde geçircez biz de. Kışa ayaklanır zaten. Yorulunca yine kanguru.![]()
![]()
Bnm hic basima gelmedi spordn diyetten o yuzden sasirdm bende aslinda sporun tetiklemesi gerrkmez mi mantik olarakBen hiç takmam ki öyle oldumu 5gun geçti test yaparım başka şeyler yapardım sadece burdaki liste açısından ve migreni tetikleme açısından filan gelsin gitsin istiyorum okadar spor çok ciddi etkiliyor komple bitirebilebiliyor istersen araştır canım yüksek yağ kaygınında öyle etkileri var bunu yaşayan da çok insan var
Ayy geçmiş olsun canım annemde eşimde de var bende varmış kadar iyi biliyorum ağrı olan yerlere okaliptüs yağı ya da viks sür masajla ışıkları loş yap çok iyi geliyo hala var mı ağrınSağol kuzum
Sağol kuzum evt dün ike kez içmiştimbugün de devam edecek malesef miğdem çok fena
Sağol canım
Sağol kuzum migren im tuttu![]()
Ayy şimdi okudum kusturuyo bide senii migrem ilacı kullanmıyo musunSagol canim uyandm ama tekrar tekrar geri yattm Yataktan kalkamıycak gibiyim ve bulantı çok şiddetlendi kusacak gibiyim şuanda ayağa kalkınca çıkarıcak gibi oluyorumve regle de ortada yok
ooff migrenim hep böyle zaten tutunca çok kusturur beni malesef
Az spor yapan lar için öyle bir fark olmaz hatta kolay gelmesini de sağlar benim gibi yıllardır hiç ara vermeden hergün 2-3 saat spor yapanlarda bu şekilde etkiler yaşanıyormuş vücut yağının azalması da regle azalmasının sebebi canım uçuk kızın arkadaşı da aynı olmuş 28 kilo vermiş yılda iki kez regle olmaya başlamış çok oluyor böyle ama sonuçta herkesin bünyesel farklı bende olan şey sen de zaten olmaz tıpta zaten hiç bir konu için 100de 100 herkesde görülür diye bir şey yok ki ama sonuç olarak detaylı tetkikler yapıldı herşey temiz çıktı başka hiçbir sebebi yok ama 1-1.5 yıldır ciddi kilo vermeye başladığımdan beri böyle oldu ondan önce 15yıldır reglem bir kez bile şaşmadan 28 günde bir olurdu birkez bile 29unda olmadı okadar düzenli idi son 1.5 yıldır da hayatımda olumsuz değişiklik yok olumlu değişimler oldu hep tam tersi olsa sana katılırım ama ben doğuma 80lere çıkmıştım yani 20kilo yağdan verdim tek büyük değişim bu ve baya da kas arttırdım vücutta bukadar büyük değişimin elbette etkileri olması normal bence ama herkez de olacak diye birşey yok tabiBnm hic basima gelmedi spordn diyetten o yuzden sasirdm bende aslinda sporun tetiklemesi gerrkmez mi mantik olarak
Evt canımAyy şimdi okudum kusturuyo bide senii migrem ilacı kullanmıyo musun
Canım maydonoz mutlaka dene çok etkili gerçekten ben bi Ara içtim regl gecikmesinden çok içimisimki 15 gün kesilmedi.mide bulantin icin de tuzlu kraker iyi gelebilir.Kızlar çok acıktım hala kahvaltı da yapmadım miğde bulantısı bastıracak ne yiyebilirim ne yiyim ? Birde kusacak gibi oluyo iken maydonoz suyundan da vaz mı geceyim sanki daha beter kusturur gibi geldi? Yanılıyormuyum siz ne tavsiye edersiniz?
Sağol kuzum içeyim ozman kırakeri diyetteyim diye yemiyorumCanım maydonoz mutlaka dene çok etkili gerçekten ben bi Ara içtim regl gecikmesinden çok içimisimki 15 gün kesilmedi.mide bulantin icin de tuzlu kraker iyi gelebilir.