- 14 Temmuz 2013
- 6.172
- 14.101
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #320.721
Benim bildiğim bugün

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim bildiğim bugün
Yook kaptanım senin +1 kilon demek istedim. Ben dün bahçede canımı çıkartarak + kilomu attım eksiye düştüm.Cumadan beri +1 misin![]()
Geçmiş olsun canımBayıldım, mükemmel canım. Benimde orta kulak iltihabım var o beni mahvediyor.
Yok ya en kötü tartıya ayar yaparız +10 göstrerir
ip çok zor ya bende yapamam trambolin bile çok çok nadir atlıyorum arada aklıma gelirse ama o kolay ip gibi diil ip çok zor nasl okadar atlama ben de şok1500 adet ip atlamak ben 100 atlayabilceğimi bile sanmıyorum bu hafta sen 75 görmezsennnn. Bende 70 olayım.
Olmak zorundasın bak bak büyük konuştum.![]()
Yok canım dün hiç spor yapmadım
Gördüm süpersin gcmeye caliscam ama çok zorYok canım dün hiç spor yapmadımbugün canım zaten detaylı yazdm yaptıklarımı
![]()
Yarın tartilayim mi en iyisi herhalde 58.8 di canimtamam canım senin çocukta büyüdü zaten, artık zaman ayırabilirsin buraya neden olmasın
bugün tartıldınmı kaç kilosun
Canım zaten geçersin ben dün spor yapmadigim için bu iki günlük puan oldu senin dünkü puanın var zatenSpordayimm yellow u geçmem lazmşaka bi yana hava çok sıcak adette başladı spor baya zor olucak
Kızımı parka getirdim oymıyorken bende park aletleri ile 15 dk yaptm şimdi haberin olsunGördüm süpersin gcmeye caliscam ama çok zor![]()
Vay anam vay babam kız bu ne maşallahSporlarım bitti üstune 10dakka daha dans ettim etti 100dakika
100 dakika dans : 350puan
60 dakika kondisyon bisikleti : 180puan
100 Mekik : 40puan
5dakika abs : 15puan
1dakika plank : 20puan
Toplam : 605 puan ❤
inanamıyorum maşallah gerçekten helal olsunSporlarım bitti üstune 10dakka daha dans ettim etti 100dakika
100 dakika dans : 350puan
60 dakika kondisyon bisikleti : 180puan
100 Mekik : 40puan
5dakika abs : 15puan
1dakika plank : 20puan
Toplam : 605 puan ❤
HehehKızımı parka getirdim oymıyorken bende park aletleri ile 15 dk yaptm şimdi haberin olsuneritcem seni bugün dua et parkda az yaptm 15dk park aletleri =15puan ettimi 620
![]()
Türk kahvesi ya da granül nescafe icAğrım var, doymuyorum bugün ve canım çok tatlı istiyor. Zor tutuyorum kendimi. Reglime daha 1 hafta var üstelik.![]()
Ay sen anlatmisin ama ben anlayamamisimYook kaptanım senin +1 kilon demek istedim. Ben dün bahçede canımı çıkartarak + kilomu attım eksiye düştüm.
+1 derken fazla tartıyordu seni tartın o tartını ay anlatamadım.
Benim hiç türkçe hocam olmadı sanırım.![]()