Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Valla ole klcKtida aksam gezmeye çıkınca deniz kenarında yuruduk arabasz kaldık ya arabanin teker gitti taksiteyim gece gece pahalıya patladı bize gezmek esimde yorgundu kötü oldu
Sen ölmedin mı daha yuruyebiliyomusun sürünmem lazım dı senin şimdi 😂

Sağol Cnm.bostanli döndüğümüzde arabanın teker inikti 😓
Yaaa bu tarafa mı geldiniz şansa bak yaa ksk ya doğrumu yürüdünüz mavişehir doğru mu ? Çok tutmuş takside valla lastikde gitmiş yazık ya bide eşin sinirli zaten kızmistir şimdi böyle oldu diye

Yaaa bu tarafa mı geldiniz şansa bak yaa ksk ya doğrumu yürüdünüz mavişehir doğru mu ? Çok tutmuş takside valla lastikde gitmiş yazık ya bide eşin sinirli zaten kızmistir şimdi böyle oldu diye
Bostanlida yuruduk de ev bornova atatürk de . Baya tuttu . Esimde baya yorgundu . Birsey demedi ama baya kötü oldu ya akşam akşam baya zarardayız . Bir de bnm kedi hiçbirşey yemedi sabahtan beri cok halsz bakislari bile farklı ona moralm bzuk

😍 Yani zaten kosu dedigin yuruyus dedigin iste o dur 👍 bende bir ara bostanliya yuruyodum hep o sekil ara ara kosarak ve kalanida kosar gibi hizla zaten spor denilen yuruyus asıl o dur.oburlerini ben de hesaplamiyorum cunki sonucata spor sayilmaz diyetisyenlerde spor hocalarında zaten gündelik yuremeyi spor saymıyor nabız çok yüksek olacak şekilde yürümek lazım ki yağ yansın
Aynen bazen kalp atışımı dokunmadan duyunca hoşuma gidiyor. Daha hızlı daha hızlı diyip soluk soluğa bırakıyorum kendimi sonra çift nefes alıp veriyorum nabzı düzenliyorum.

B Baharyagmuru35 canım tekere çivi falan girmiştir belki yakınlarda tamirci yok muydu?
Bu arada sizede bir şey olabilirdi cana değil mala gelmiş üzme kendini belki kedicikte düzelir. Parazit aşısı mı yaptırsan tüy dökümü, yemek yememesi iyi değil bari bol su içtiğinden emin ol canım.

Back
X