Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızımın barbielerinde var o kastan🤣🤣🤣 ben beğenmedim diğer kaslar daha güzel duruyor bu sanki açlıktan zafiyet geçirmiş gibi :KK45:
Bunun azı nı beğeniyorum.ben azı seksy duruyo fazlası itici ama hepsininfazlasi itici zaten bana göre çünki erkeksi oluyo bende öbür karın kaslarını hiç beğenmiyorum öbürleri dışa doğru çıkık ve göbekli gibi oluyor ve şekli çok erkek karnı gibi kas kulesi düz bir bel görüntüsü oluyor ondan çok erkeksi ve itici buluyorum ama böyle oyu ince bel düz karın hafif bir çizgi 😍 yani barbi lerin ki gibi muhteşem bana göre zaten onun hayali için sırf okadar spor yapıyorum 😊 ama herkesin zevki farklı ondan spor yapanların hepsi farklı kas farklı şekil yapıyorlar

Karın kası bende seviyorum ama bu çizgiye eklenmiş yatay çizgilerimde olsa hiç fena olmaz. Ben six pack kası olanlara hayranlıkla bakıyorum.
Bende hayranlıkla bakarım ama istemem belli belirsiz olanlar fena diil de direk cok belirgini çok çirkin eliyor bana kadında olmamali six pack direk erkeksi bir kas diye düşünüyor um benim zevki de öyle yani çok erkeksi geliyor bana erkek de olan six pack e bayılıyorum ama yaaaaaa çok güzel 😍 keşke eşim de de olsa 🤣 hep söylüyorum ama ilerde ben iyice zayiflayinca belki oda kiskanclikdan bir gün yapmaya karar verir inslh

yellow ben de var o çizgiler zate her insanda olurmuş zayıfladıkça ortaya çoıkarmış bide üstüne spor yapınca çok normal kız zayıfladıktan sonra 1 ay abs direk baklava yaparız ohh tas gibi
Aynen kuzum bende onu yazdm alttaki kası biraz çalıştırırsan o kas saten hepimizde var ama üstü yağ olanlarda görünmüyor miğde kısmındaki yağı komple eritirsen kas çıkıyormuş 😍 migde kısımda benimde hiç yağ yok içe doğru o sekil duruyor benimde dans etmekten olsa gerek kilo alsam bile okısım pek yağanmıyor bende ondan bel ölçüm ince çıkıyor hep oranın duruşu çok hoşuma gidiyo tam istediğim gibi 😍 şu alt karındaki yağda komple sıfıra inince oranında altında ki kaslar belirginlascak zaten ben abs filan yapıyordum ama sonra programini indirdim dun programlı başladım abs ye 😍 model karnı gibi karın yapıcaz senle az kaldı 😍😊

Son düzenleme:
benim dediğim bu değil kız yanlarda iki çizgi bu nerden çıkmış
Bu kız fitness modeli canım fitnessçılarda var da bu ara çok trent olmuş bende bu çizgi var şuan ama bu kadar derin ve göbek deliğine kadar diil bunun hafif benim ki daha doğal dermişim hahaahaa 🤣 hafif çizgim zaten miğde yağın eridi ise çıkıyormuş bu kas altta varmış zaten ordaki yağ gittiyse gorunuyor

Kizlar spor malesef yapamiyorum. Bu hafta listeden cikarin bence Beni, cunku dizimde sorun var bir sure zorlamak istemiyorum. Yurusem bile tepki verebilio, sadece yuzme cok zararsiz ama onda da dis cektirdim. Havuzda agza su kacio ister istemez, iltihap kapmasini istemiyorum. Haftaya yuzmeye devam ederim

Kızlar selam dün beni gaza getirdinizzz. Ama hiç belli etmedim :rolleyes: geçenlerde atlama ipi sipariş vermiştim. Onunla ilgili sıkıntı yaşadım. Elime ulaşmadı, benden habersiz ürünüm iade edilmiş falan bir sürü saçmalık. Ama bugün kalktım ve ipin yoksa zıpla dedim bir kısmımızın yaptığı gibi. 😍😍 1000 adet zıplama. Vallahi çok hamım çok terledim. Enerji toplarsam akşama doğru biraz daha zıplarım belki.:KK8:

2287254
ben ve kavuşmayı hayal ettiğim vücut :işsiz:

Kızlar selam dün beni gaza getirdinizzz. Ama hiç belli etmedim :rolleyes: geçenlerde atlama ipi sipariş vermiştim. Onunla ilgili sıkıntı yaşadım. Elime ulaşmadı, benden habersiz ürünüm iade edilmiş falan bir sürü saçmalık. Ama bugün kalktım ve ipin yoksa zıpla dedim bir kısmımızın yaptığı gibi. 😍😍 1000 adet zıplama. Vallahi çok hamım çok terledim. Enerji toplarsam akşama doğru biraz daha zıplarım belki.:KK8:
ay milyoncularda bile var atlama ipleri
kollarınıda aynı ip atlar gibi hareket ettirirsen daha iyi oluyor

Back
X