- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #320.941
neyse iyi olmuş arkadaşıma yakışır
daha rahat ajanlık yapabilirsin artık![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neyse iyi olmuş arkadaşıma yakışır
daha rahat ajanlık yapabilirsin artık![]()
Bunun azı nı beğeniyorum.ben azı seksy duruyo fazlası itici ama hepsininfazlasi itici zaten bana göre çünki erkeksi oluyo bende öbür karın kaslarını hiç beğenmiyorum öbürleri dışa doğru çıkık ve göbekli gibi oluyor ve şekli çok erkek karnı gibi kas kulesi düz bir bel görüntüsü oluyor ondan çok erkeksi ve itici buluyorum ama böyle oyu ince bel düz karın hafif bir çizgiKızımın barbielerinde var o kastanben beğenmedim diğer kaslar daha güzel duruyor bu sanki açlıktan zafiyet geçirmiş gibi
![]()
Bende hayranlıkla bakarım ama istemem belli belirsiz olanlar fena diil de direk cok belirgini çok çirkin eliyor bana kadında olmamali six pack direk erkeksi bir kas diye düşünüyor um benim zevki de öyle yani çok erkeksi geliyor bana erkek de olan six pack e bayılıyorum ama yaaaaaa çok güzelKarın kası bende seviyorum ama bu çizgiye eklenmiş yatay çizgilerimde olsa hiç fena olmaz. Ben six pack kası olanlara hayranlıkla bakıyorum.
Aynen kuzum bende onu yazdm alttaki kası biraz çalıştırırsan o kas saten hepimizde var ama üstü yağ olanlarda görünmüyor miğde kısmındaki yağı komple eritirsen kas çıkıyormuşyellow ben de var o çizgiler zate her insanda olurmuş zayıfladıkça ortaya çoıkarmış bide üstüne spor yapınca çok normal kız zayıfladıktan sonra 1 ay abs direk baklava yaparız ohh tas gibi
Bu kız fitness modeli canım fitnessçılarda var da bu ara çok trent olmuş bende bu çizgi var şuan ama bu kadar derin ve göbek deliğine kadar diil bunun hafif benim ki daha doğal dermişim hahaahaabenim dediğim bu değil kız yanlarda iki çizgi bu nerden çıkmış
hoşgeldin ponçikselamlar 14. takımmm nasılsınız![]()
Ben de 58.5 tum bence sen beni hatirliosun ama ulke farkli aklinda kalmiskarıştırdım demekki çünkü o kişi 59 kıloydu ne cabuk almış demiştim![]()
ponçik nerelerdesin napıyosunselamlar 14. takımmm nasılsınız![]()
olabilir canım cok yerleşmeden verirsin bişey olmazBen de 58.5 tum bence sen beni hatirliosun ama ulke farkli aklinda kalmisGercekten cok cabuk aldim. Sacma sapan
![]()
hoşbuldum canımhoşgeldin ponçik
nasılsın nasıl gidiyor
gelemedim ne zamandırrr aynı devam kuzum sen nasılsın neler yapıyosunponçik nerelerdesin napıyosun
ay milyoncularda bile var atlama ipleriKızlar selam dün beni gaza getirdinizzz. Ama hiç belli etmedimgeçenlerde atlama ipi sipariş vermiştim. Onunla ilgili sıkıntı yaşadım. Elime ulaşmadı, benden habersiz ürünüm iade edilmiş falan bir sürü saçmalık. Ama bugün kalktım ve ipin yoksa zıpla dedim bir kısmımızın yaptığı gibi.
1000 adet zıplama. Vallahi çok hamım çok terledim. Enerji toplarsam akşama doğru biraz daha zıplarım belki.
![]()
ay her gün başka renk yapıcam
saol canımhoşbuldum canım
iyiyim çalışıyorum iş güç aynı devam sen nasılsın hayırlı olsun kaptanlığın
gelemedim ne zamandırrr aynı devam kuzum sen nasılsın neler yapıyosun