- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #320.961
Renk ne alaka onu anlayamadım bizde renkli yazabiliyoruz o proya özel diil kiay her gün başka renk yapıcam
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Renk ne alaka onu anlayamadım bizde renkli yazabiliyoruz o proya özel diil kiay her gün başka renk yapıcam
![]()
Tartılmadm cnm adetim zaten doğruyu yansitacagini sanmam . Aa ilginç Vlla cumayı bekle daha tartılma sendeB Baharyagmuru35 tartıldın mı canım? Ben tartıldım kaslar inanılmaz şişmiş inanılmaz bi artı çıktım ondan soruyorum sende de aynı oldu mu ?
Kayınvalidemle konuştum onda varmış ip. Yarın gelirken getircek. Cumaya kadar zıplarım artık.ay milyoncularda bile var atlama ipleri
kollarınıda aynı ip atlar gibi hareket ettirirsen daha iyi oluyor
hadi her mesajını renkli yazsanaRenk ne alaka onu anlayamadım bizde renkli yazabiliyoruz o proya özel diil kiyoksa ben yanlismi biliyodum Allah Allah
şaştım şimdi
![]()
en son 67-68 arası gidip geliyordum 1 haftadır tartılmıyorum da ne almışımdır ne vermişimdir öyle düşünüyorumsaol canım
bizde aynı işe git gel gün bitiyor valla
kilon ne durumda
aynıymışız seninle bende o aralarda gidip geliyorumen son 67-68 arası gidip geliyordum 1 haftadır tartılmıyorum da ne almışımdır ne vermişimdir öyle düşünüyorum
60 ları beğenmezdim şimdi hasret kaldıımmaynıymışız seninle bende o aralarda gidip geliyorum
biraz izin ver kendine ama çokta salma canım kolay alınıyor ama vermek gerçekten işkence60 ları beğenmezdim şimdi hasret kaldıımmhiç diyet yapacak motivem yok
bildiğin gibi cnm değişiklik yokhoşbuldum canım
iyiyim çalışıyorum iş güç aynı devam sen nasılsın hayırlı olsun kaptanlığın
gelemedim ne zamandırrr aynı devam kuzum sen nasılsın neler yapıyosun
yazıyorum ya işte sen ona bakhadi her mesajını renkli yazsana
siz kayıtlı üyeler her mesajda ayarlamanız lazım ama benim gibi prolarölemi tek bi sefer ayarla her mesajda uğraşmadan aynı yazsın
![]()
Sen bi konusmaya cevap verene kadar ben kimlere kimlere yazdimyazıyorum ya işte sen ona bakhemde rengarenk yazarım işte al bak çok mu zor sandın
![]()
ponçik yavaş yavaş yürüyüş filan yap suyu artır direk diyete girme de bir iki kılo seni motive eder diye düşünüyorum60 ları beğenmezdim şimdi hasret kaldıımmhiç diyet yapacak motivem yok
poncik nasılsınselamlar 14. takımmm nasılsınız![]()
salmamaya çalışıyorum canım suan sabit kalsam almasamda vemesemde o bile iyi benim için bu psikolojidebiraz izin ver kendine ama çokta salma canım kolay alınıyor ama vermek gerçekten işkence
canım yürüyüş ve su günlük hayatımda hep var oda kilo vermemi sağlamıyor malesefponçik yavaş yavaş yürüyüş filan yap suyu artır direk diyete girme de bir iki kılo seni motive eder diye düşünüyorum
iyi olmaya çalışıyorum kuzum sen nasılsınponcik nasılsın
Olsun ben daha renkliyim hıııhhSen bi konusmaya cevap verene kadar ben kimlere kimlere yazdim![]()
tahlil falan da yaptır cnm vitamin şu bu sonra da motive olmaya çalışırsın merak etme illa ki bi kılo verme isteği gelirsalmamaya çalışıyorum canım suan sabit kalsam almasamda vemesemde o bile iyi benim için bu psikolojide
canım yürüyüş ve su günlük hayatımda hep var oda kilo vermemi sağlamıyor malesef![]()
Netim çok az o yüzden canım
vücudum çok şiş 41 gün oldu düşükten sonra halen regl olamadım önümüzdeki haftaya kadar hala olmazsam doktora gidicem o zaman yaptırırım canımtahlil falan da yaptır cnm vitamin şu bu sonra da motive olmaya çalışırsın merak etme illa ki bi kılo verme isteği gelir