Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Renk ne alaka onu anlayamadım bizde renkli yazabiliyoruz o proya özel diil ki 🙄yoksa ben yanlismi biliyodum Allah Allah 🤔 şaştım şimdi :KK57:
hadi her mesajını renkli yazsana :KK70:
siz kayıtlı üyeler her mesajda ayarlamanız lazım ama benim gibi prolar:KK70: ölemi tek bi sefer ayarla her mesajda uğraşmadan aynı yazsın :KK70:

hadi her mesajını renkli yazsana :KK70:
siz kayıtlı üyeler her mesajda ayarlamanız lazım ama benim gibi prolar:KK70: ölemi tek bi sefer ayarla her mesajda uğraşmadan aynı yazsın :KK70:
yazıyorum ya işte sen ona bak :63: hemde rengarenk yazarım işte al bak çok mu zor sandın 😂

biraz izin ver kendine ama çokta salma canım kolay alınıyor ama vermek gerçekten işkence
salmamaya çalışıyorum canım suan sabit kalsam almasamda vemesemde o bile iyi benim için bu psikolojide

ponçik yavaş yavaş yürüyüş filan yap suyu artır direk diyete girme de bir iki kılo seni motive eder diye düşünüyorum
canım yürüyüş ve su günlük hayatımda hep var oda kilo vermemi sağlamıyor malesef :(

salmamaya çalışıyorum canım suan sabit kalsam almasamda vemesemde o bile iyi benim için bu psikolojide

canım yürüyüş ve su günlük hayatımda hep var oda kilo vermemi sağlamıyor malesef :KK43:
tahlil falan da yaptır cnm vitamin şu bu sonra da motive olmaya çalışırsın merak etme illa ki bi kılo verme isteği gelir

tahlil falan da yaptır cnm vitamin şu bu sonra da motive olmaya çalışırsın merak etme illa ki bi kılo verme isteği gelir
vücudum çok şiş 41 gün oldu düşükten sonra halen regl olamadım önümüzdeki haftaya kadar hala olmazsam doktora gidicem o zaman yaptırırım canım

Back
X