- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #321.161
HahahaBence yarın için vücudunu arındırıyor dicem de listede de değil kesin spor yapıyor gizli gizli 1000 puan yapıp günlük sporu yazıcak birazdan.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HahahaBence yarın için vücudunu arındırıyor dicem de listede de değil kesin spor yapıyor gizli gizli 1000 puan yapıp günlük sporu yazıcak birazdan.![]()
Çok geçmiş olsun canımKuzum yürüyüş yaptım hep ama mesela dr ye gittim dolmuşa yürüdüm 15 dk diyelim onu saymadım ordan avm ye geçtik yürüdük ama saymadım .günlük uzun olmasa da yürüyüşüm var ama kural gereği onları yazmıyorum. Bugün başlarım zaten kalayım listede. En azından ceza alırsam onları da yaparım diş yaptırınca da yoga yapamadım başımı aşağı eğmeye korkuyorum.
Geçmiş olsun canım sonuncuya ceza veriyoruz ya onuda yapamazsın zaten yarış için de zorlayamazsın kuzum sağlk söz konusu sonuçtaSpor yapmayi cok seviyorum ama Boyle kisitlaninca gicik oluo insanSaol canim
inşallah canımhiç üzülme cnm bebeğin olunca unutacaksın iyi ki kürtaja gerek kalmamış çok zor diyorlar içini ferah tut daha nasıl sağlıklı çocukların olacak
çok teşekkür ederim, inşallah canım doktorum da öyle söyledi dünyaya gelseydi %90 sağlıksız olacaktı dediGeçmiş olsun. Düşük neden oldu bilmiyorum ama doğa her zaman en iyisini bilir. Düşüyorsa önemli bir sebebi vardır. Yaşaması belki de sıkıntı olacaktı bilemeyiz. Üzülmeyip geleceğe odaklanırsan inan çok sağlıklı bebeklerin olur.
Bir tanıdık kilo veremediği için Almanya'da diyetisyene gitmiş. Diyetisyenin söylediği şu; çok fazla spor nedeniyle kas yapmışsın yağlar arada sıkışmış , kilo vermek istiyorsan sadece yürü sporu abartma.Kizlarrrrr kediyi veterinere götürdük iğne vuruldu geldim tartıldım bi tartildimmi artık hergün tartılıyorum ya bidaha gerçekten tartilmiycm ve kilommm 76.7
insan gerçekten çok etkileniyor ama herşeydede var bi hayır diyorum elden bişey gelmiyor malesefO gerçekten bir anne için çok kötü. Benimde annemin hastalığı yüzünden almışlardı. Engelli ya da ölü doğma riski vardı. O da depresyona girmişti. Üzülme canım, aklına geldikçe kötü olursun. Annem bile o erkekte ben hissetmiştim der. Kaç yıl geçmesine rağmen.
çok iyi akşamı hafif geçir bence iner yarına daha da cnm geçen yıl ben tam düzenli olmasa da ip atlamıştım ve ölçülerim baya küçülmüştü ipi bırakma da senin ayakların acımıyor mu dün ben atlayamadım bgn tekrar deniycemÖle tartildim ama adetim bi de . Geçen cuma 77.6 idi şimdi 76.7 tam tersi rakamlar yer degstrdi.belki yarın 100 200 gr daha az çıkar umarimm
Bugün 300 ip atlama, 45 dakikada 3,8 km yürüyüş, 20 dakika 1 km yürüyüş 192 puan**08-14 temmuz spor listesi**
ucukgenclik =600
Mavi95 = 449.5+722+472
orkide1453 = 402.5+285
SchonerDuft =
yellow girl = 700+400
tgb1907 = 237.5
Silent Scream =240+288+117.5
antiaging = 160+100
cakilinannesi = 378 +270+395
dugi = 375+300+105+100
Verano_porteno =
Buki_89 = 385+420+270
Dlrykc =293
bir abla diyetisyene gitmişti diyetisyende 1 litre suya 1 elma zencefil koyup kaynat sonra içine 1 bardak demlenmiş yeşil çay 1 soda koy öyle iç demişti ödem için iyi gelmişti oda o yüzden sordum aynı tarif mi diye canım.Bir elmayı dilimliyorum kaynatırken içine karanfil, çubuk tarçın, çeyrek kabuğuyla limon atıyorum.
Acımıyor hiç cnm .yavaş yavaş arttir sendeçok iyi akşamı hafif geçir bence iner yarına daha da cnm geçen yıl ben tam düzenli olmasa da ip atlamıştım ve ölçülerim baya küçülmüştü ipi bırakma da senin ayakların acımıyor mu dün ben atlayamadım bgn tekrar deniycem
herkes deli gibi spor yapıyor çok geri kalmışım bugün atlamamam lazım**08-14 temmuz spor listesi**
ucukgenclik =600
Mavi95 = 449.5+722+472
orkide1453 = 402.5+285
SchonerDuft =
yellow girl = 700+400
tgb1907 = 237.5+150
Silent Scream =240+288+117.5
antiaging = 160+100+192
cakilinannesi = 378 +270+395
dugi = 375+300+105+100
Verano_porteno =
Buki_89 = 385+420+270
Dlrykc =293+161
Hayırlı uğurlu olsun okul hayatı başarılı olur hep inşallah ve güzel ve istediği bir mesleğe sahip olur ❤❤Kızlar gene herkes çok güzel sporlar yapmış harikasınızhemen gelip hepsini ekledim ❤ B Baharyagmuru35 kaç güzel düşüş olmuş canım direnci kırmışsın
harika gidiyorsun ❤ benide sormuşsun sağol geldim şimdi
kızın okul kayıt işlemleri vardı sabahtan beri onla uğraştım kuzum okul,banka,foto çekimi vs. derken gerekli evrakları tek tek hazırla ordan oraya koştur sonra tekrar okula git derken baya koşturdum ama ben de bunları spordan saymıyorum ondan adimdir vs. dir takip yapmadım yani ama tek günde hallettim hepsini şükür
anaokul kaydımız oldu
SchonerDuft haklısın kuzum bende senin gibi o yurusleri spordan saymıyorum adım saymıyorum anca direk sahile tek başıma koşuya çıkarsam sayıyorum eşimle çocuğuma çıkalım geze de bence spor diil zaten ya tek koşu/yürüyüş yada koşu bandı üzerini sayıyorum bende kuzum
çok geçmiş olsun❤
ucukgenclik geldim kuzum❤
ben 1000 tane atladım önceki gün bugün baldırlarım çok kötü ağrıyorŞimdi yine atlamaya çalışacağım biraz
biz de bu yıl yazdırdık babası halletti o da baya koşturmuşKızlar gene herkes çok güzel sporlar yapmış harikasınızhemen gelip hepsini ekledim ❤ B Baharyagmuru35 kaç güzel düşüş olmuş canım direnci kırmışsın
harika gidiyorsun ❤ benide sormuşsun sağol geldim şimdi
kızın okul kayıt işlemleri vardı sabahtan beri onla uğraştım kuzum okul,banka,foto çekimi vs. derken gerekli evrakları tek tek hazırla ordan oraya koştur sonra tekrar okula git derken baya koşturdum ama ben de bunları spordan saymıyorum ondan adimdir vs. dir takip yapmadım yani ama tek günde hallettim hepsini şükür
anaokul kaydımız oldu
SchonerDuft haklısın kuzum bende senin gibi o yurusleri spordan saymıyorum adım saymıyorum anca direk sahile tek başıma koşuya çıkarsam sayıyorum eşimle çocuğuma çıkalım geze de bence spor diil zaten ya tek koşu/yürüyüş yada koşu bandı üzerini sayıyorum bende kuzum
çok geçmiş olsun❤
ucukgenclik geldim kuzum❤
Amin canım ☺Hayırlı uğurlu olsun okul hayatı başarılı olur hep inşallah ve güzel ve istediği bir mesleğe sahip olur ❤❤
tubi ben dün hoplayamadım insanity yaptım yarım saat yarım saat de oynadım iyi ter attım amaben 1000 tane atladım önceki gün bugün baldırlarım çok kötü ağrıyor
ama pes etmiyeceğim 500 bile olsa atlıcam