Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben de yapmadım bugün aslında aşırı dans edesim vardı ama asla fırsat olmadı inanılmaz koşturmalı tempolu bir gündü zaten keç kez eve girip çıktım nerelere gittim geldim anlatamam tam akşam üstü işlerim bitti hadi buseferde tam hava serinleyip güneş gitti tam kızı parka çıkardığım saat olduğu için bu seferde onu parka çıkardım daha saat 22:00 a kadar park da kaldık zaten gün bitti öyle artk yarın çok güzel dans ederim bende 😊 👍 spor yok ama kaç bin adım attım kimbilir tüm gün koşuşturma çok güzel kalori yaktım orası kesin

Ben de yapmadım bugün aslında aşırı dans edesim vardı ama asla fırsat olmadı inanılmaz koşturmalı tempolu bir gündü zaten keç kez eve girip çıktım nerelere gittim geldim anlatamam tam akşam üstü işlerim bitti hadi buseferde tam hava serinleyip güneş gitti tam kızı parka çıkardığım saat olduğu için bu seferde onu parka çıkardım daha saat 22:00 a kadar park da kaldık zaten gün bitti öyle artk yarın çok güzel dans ederim bende 😊 👍 spor yok ama kaç bin adım attım kimbilir tüm gün koşuşturma çok güzel kalori yaktım orası kesin
Yellow tartıldın mi

Bu arada hayırlı olsun anasınıfınızzz. 😍😍 güzel bir sene geçirirsiniz inşallahh. Allahım bana da nasip etsin o günleri görmeyi 🥰

Bu arada hayırlı olsun anasınıfınızzz. 😍😍 güzel bir sene geçirirsiniz inşallahh. Allahım bana da nasip etsin o günleri görmeyi 🥰
Çok klasik olacak ama nasıl geldiğini anlamayacaksın canım çok çabuk geçti bama da doğduğu daha dün gibi

Çok klasik olacak ama nasıl geldiğini anlamayacaksın canım çok çabuk geçti bama da doğduğu daha dün gibi
Biz daha çok miniğiz ama sanki hep varmış gibi hayatımızda. İnsan böyle görünce bir an önce büyüsün o günleri görsün istiyor. Bi yandan da hemen büyümesin bu günlere de geri dönme şansımız yok diyorum. Allah herkesin evladını kendine bağışlasınn. 😍 hep güzel zamanlarını görelim inşallah

Amin canım inşallah insan çok rahatlıyor ya bütün yükü bitiyor 😍 hadi bakalım eylülde çocuğumu okula çok fit bir anne olrak götürüp getirmem lazım 🤗

Biz daha çok miniğiz ama sanki hep varmış gibi hayatımızda. İnsan böyle görünce bir an önce büyüsün o günleri görsün istiyor. Bi yandan da hemen büyümesin bu günlere de geri dönme şansımız yok diyorum. Allah herkesin evladını kendine bağışlasınn. 😍 hep güzel zamanlarını görelim inşallah
Her yıl ayrı güzel hepsinin tadını çıkarın canım hiçbiri gelmiycek ❤ 5 yaş da çok harika valla bende tadını çıkarıyorum hala 😍 banada öyle çabuk geçti gibi diil tam tersi senin gibi geliyo sanki hep hayatımda vardı gibi

Aynen valla çok çabuk geçtiği için hep tadını çıkarmak lazım

Kizlar yorumları anca okudum maşallah güzel konuşmuşsunuz. :rolleyes: ben bugün spor yapamadım. Dünkü zıplamadan sonra hem alt bacağım, hem de karnım çok acıyor. Hatta topallıyorum biraz :confused: ve tüm gün de hiç durmadım. Dip köşe temizlik yaptım. Apartmanı da yıkadım allahim 7 kova şu taşıdım çamur çıktı resmen. Bu komşular çok pis. :işsiz: bu saatten sonra da spor yapmak istemiyorum yarın artı görmemek için. Annem ip getirdi bugün bana. Yarına daga iyi olurum bence. Yarın atlarım artık. :spor:
Maşallah en yorucu işi yapmışsın canım. Ellerine sağlık.

Yarın yemekte etliekmekvar ama ben yeşil fasulye goturcem direncem yemiucem kızlar sanırım 58 i iki haftaya görürüm bu ayki regl sonrası inşallah
inşllah canım 😍 bende kendimi şartladım biran önce 58 olmaya 😊 bir kaç hafta sonra artık ağustos da inşallah 58ler olacak ❤ hadi artk şu 60lardan komple kurtulalım bidaha hiç dönmemek üzere

Back
X