Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Çalışan ,ikiz bebekleri olan ve emziren bir anneyim yönlendirmelerinizde bunlari göze alırsanız sevinirim doğum sonrası 10 kg fazlalığım var 165 boyunda 70 kg dayım çevredekiler çok kilolu değilsin Deselerde ben eski hallerime dönmek istiyorum doğum yapali 10 ay oldu.inşallah zayiflarim
Tabi ki canım emziren ve kilo veren çok arkadaşımız oldu hatta az yedikleri zaman hepimiz uyarıyorduk
ikiz bi hamilelik sonrası bencede kilon hiç fazla değil ama tabiki senin hangi kiloda kendini iyi hissettiğin önemli burada
umarım en kısa zamanda verirsin fazlalıklarını
Bebişlerini de Allahım bağışlasın :nazar:

işten çıkıp onları emzirmek için kosturuyorum cok zor ama kilolar bir türlü gitmiyor tabiki işte düzensiz beslenmede zayıflamaya engel.
Hosgeldin :KK24:Allah bagislasin miniklerini
kolaylik versin bir tanesine bakmak bile zorken iki tanesi çok yorucudur
Ama bu zor zamanlari atlatinca biraz buyuduler mi ne guzel olur :KK36:

cnm spor bence harika bişey psikolojıyı düzeltiyor enerjı veriyor cilde iyi geliyor ve yaz olduğu için sabah akşam duş imkanı çok iyi bu yazı iyi değerlendircez
salon biraz uzak kalıyor bana ama olsun yaz günü günler uzun havada geç kararıyor gider gelirim

Tabi ki canım emziren ve kilo veren çok arkadaşımız oldu hatta az yedikleri zaman hepimiz uyarıyorduk
ikiz bi hamilelik sonrası bencede kilon hiç fazla değil ama tabiki senin hangi kiloda kendini iyi hissettiğin önemli burada
umarım en kısa zamanda verirsin fazlalıklarını
Bebişlerini de Allahım bağışlasın :nazar:
Çok teşekkürler 60 kg benim sağlığım ve psikolojim için ideal bir kilo diye düşünüyorum inşallah veririm

Hosgeldin :KK24:Allah bagislasin miniklerini
kolaylik versin bir tanesine bakmak bile zorken iki tanesi çok yorucudur
Ama bu zor zamanlari atlatinca biraz buyuduler mi ne guzel olur :KK36:
Teşekkürler benim ikizler dışında 5 yaşında bir kızım daha var yogun bir kosusturma içindeyim ama sanki kilo yapıŞti bana. İnşallah 3 de büyüyünce rahatlicam😊darısı isteyenlere

Kizlar 2 gundur gece disimin agrisiyla uyaniyorum. Agri kesicim baya agir ac karnina almamam gerekiyor. Saat 2 de 3 de biseyler yemek durumunda kaldim. Ama kilom sabit 63.6 yim hala neyseki almadim. Bu hafta listeye girebiliyordum sure olarak tugbaFB tugbaFB ama haftaya giriyim sizin icin de uygunsa eksiyle gelirim insallah

Kizlar 2 gundur gece disimin agrisiyla uyaniyorum. Agri kesicim baya agir ac karnina almamam gerekiyor. Saat 2 de 3 de biseyler yemek durumunda kaldim. Ama kilom sabit 63.6 yim hala neyseki almadim. Bu hafta listeye girebiliyordum sure olarak tugbaFB tugbaFB ama haftaya giriyim sizin icin de uygunsa eksiyle gelirim insallah
çok geçmiş olsun canım diş acısı beterdir Allahım şifa versin
evet canım 6 ay süren bu hafta ile doldu o nedenle ne zaman hazır hissedersen o zaman gelebilirsin

***14.Takım 630.Etap***
Mavi95 (77.6///%)
berkas (62.2/61.8/0.4/%0.64)
ucukgenclik (66.6///%)
orkide1453 (61.5/61,00/0,5/%0,813)
dugi (56.7/56.5/0.2/%0.35)
kaptinn(59.8/59.3/0.5/%0.83)

Silent Scream (71.2///%)
antiaging (69.6/69.1/0.5/%0.72)
cakilinannesi (78.1///%)
Dlrykc (54.6/54.00/0.6/1,10%)

tugbaFB tugbaFB canım mezun olmak istiyorum
😍 yaaa berkas harikasın hadi darısı başıma 😍 bende bir iki haftaya haneme 61leri yazarım artk 😁 sonra gelsin 5ler ❤❤❤ seni etiketlerim kilonu yakalayınca kuzum bakım buralara bizi bîrakma❤aayyy kendim mezun gibi sevindim 🤗
:sampiyon::KK9::KK200:👩‍🎓

çok geçmiş olsun canım diş acısı beterdir Allahım şifa versin
evet canım 6 ay süren bu hafta ile doldu o nedenle ne zaman hazır hissedersen o zaman gelebilirsin
Saol canim 😪 Takim icin ne zaman uygun oluyorsa ozaman donebilirim. Donus hesabi nasil oluyor bilmiyorum. Siz karar verin 😉

***14.Takım 630.Etap***

Mavi95 (77.6///%)
berkas (62.2/61.8/0.4/%0.64) mezun olmak istiyor
ucukgenclik (66.6///%)
orkide1453 (61.5/61,00/0,5/%0,81)
dugi (56.7/56.5/0.2/%0.35)
kaptinn(59.8/59.3/0.5/%0.84)

Silent Scream (71.2///%)
antiaging (69.6/69.1/0.5/%0.72)
cakilinannesi (78.1/77.8/0.3/%0.38)
Dlrykc (54.6/54.00/0.6/%1.09)

14. Takım ortalaması : %
Beni eklermisin kuzum 62.5 :halay:
20190712_105207.webp

Teşekkürler benim ikizler dışında 5 yaşında bir kızım daha var yogun bir kosusturma içindeyim ama sanki kilo yapıŞti bana. İnşallah 3 de büyüyünce rahatlicam😊darısı isteyenlere
Hoşgeldin canım 😊 benimde 5 yaşında bir kızım var ❤ 5yaş kıza ek olarak ikiz bebek diyorsun :KK53: o nasıl bir koşuşturmadır hayal bile edemedim :rolleyes: onlara ek bide emzirme bide doğumun ödemi vs. Si okadar hızlı gidicekki 2ayda 5-5versen 60 kilo olursun hatta ilk ay rahatlıkla 5 üzerinde de verebilirsin canım 2ayda hiç bir kilo fazlan kalmaz ne güzel maşallah gayet az kilo alarak tamamlamışsın 🤗 aramıza hoş geldin

Saol canim 😪 Takim icin ne zaman uygun oluyorsa ozaman donebilirim. Donus hesabi nasil oluyor bilmiyorum. Siz karar verin 😉
kilo aldığın için artı olarak giriyosun canım listeye
senin açından bu hafta yada haftaya girmen problem değilse paylaşım yapmayan arkadaşların durumuna göre girip girmemene karar versek olur mu kuzum

Back
X