- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #321.901
Kız biz niye uğraşıyozKizim tamir olmazsa bile alirim aynisindan ben o tartiyiyeterki az tartsin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız biz niye uğraşıyozKizim tamir olmazsa bile alirim aynisindan ben o tartiyiyeterki az tartsin
Canım onu diyenler genelde m.ö dünyadaki ilk insanların isimlerini filan koyuyorlar zatenCok hos isim gercektennnn ne bicim isim diyenler kendileri koysunlar madem guzel isimlrri millete niye karisirlar anlamamam
Bartu da çok güzel bencee. Bayılıyolar işte burunlarını sokmaya. Ağız tadıyla çocuk yaptırmıyolarcuk oturmus
bixim de cok laf ettiler hamileyken Bartu dedik ama degistirmedk kime ne ki
Kuzum yok o tarti dogru olanKız biz niye uğraşıyozo tartıdan alsak ya
kısa sürede 59lara geçerim ne güzel
![]()
Kesinlikle kuzum müthiş etkisi var ben emzirirken verdiğim kiloyu bidaha veremedim sadece dans kursuna gidiyodum haftada 1gün zumba birgün de latindans sonra oryantel hafta da 2gün 1er saat kayinvaldem o iki akşam bebeğe bakiyodu 1saatlik ve hiç diyet yapmadım sürekli misafir ve misafir ikramı olduğu için kalorili şeyler de yiyordum hatta ama inanılmaz sık gece gündüz emzirdim ve hiç diyetsiz 10 kilo gitmişti direk yaşadım bunu canım metobolizma müthiş hızlı çalışıyor vücut içerden tüm gün süt üretimi ile uğradığından çok kalori yakıyormuş ve hergün 2-3 saat spor yapmaya eşdeğermis emzirmek kuzum hamileyken az kilo alınsa işte emzirme dönemin de vermek çok kolay ama benim gibi 20 kilo ve üstü alırsan yarısı gider diğer yarısını da verene kadar böyle canı çıkıyor insanınBen dilime getirmek istemedim sırf buna odaklanma diye madem sen dedin bende aynısını düşündüm veremezdi bu kadar diye ama hem evde istediğin gibi besleniyorsun hem emziriyorsun hem de sürekli oturarak zaman geçirmiyorsun bunlar birleşince normal şekilde verdin
Canım emzirmede şakır şakır gitti benimde emzirmeyi kesince bildiğin metobolizmam durmuştu dans kurslarında bırakmıştım kv .uzağa taşındı için gitme şansım kalmamıştı kilo orda kaldı hatta 2-3ü geri geldi sonra 2yasken emzirme olayida yokken fitnes a yazıldım eşimle anlaştık akşamları ona bıraktım ama fitness tam 1ay sonra sonuç sabit çıkmıştıblonde ambition ben esim gittiginden beri yeme icmemi duzene soktm.he misafr gelince yinr yiyorm yalan yok ama mesela onceden diyet yaparkn cok az yerdm haftada 500 gr dan cok veremezdm simdi boyle cok cok gidince bi ürktüm
o zmn emzirmeyi birakana kadar eski kiloma donebilirsem ne alââ yoksa yandim hayatta verrmem
Canım herkesin kapıştığı kişi ile arasında 1-2 kilo ya var ya yok yani arada pek yüzde de değişen kilo farkı yok ki sen onları 2haftaya yakalıycan zatenkizlar simdi biz takiplerle kim daha cok vercek diye mi yarisiyoz yoksa yuzdeye gore mi yani her turlu onceyim su an ama soraym dedm![]()
tugbaFB
blonde ambition
Canım onu diyenler genelde m.ö dünyadaki ilk insanların isimlerini filan koyuyorlar zaten![]()
Bartu da çok güzel bencee. Bayılıyolar işte burunlarını sokmaya. Ağız tadıyla çocuk yaptırmıyolar![]()
Aahaahaa üzüntüden eriyozadi o olmasin o hastaneye gitme o kiyafeti giydirme mama verme bla bla blaaa
Aimdi ayifliyoz ya cekemeyenler cökmüsün cocuk cok mu yaramaz dicekler![]()
Keske bnmde fazla odam olsa yaa ne guzel yapmissin senn insallah vrririm butun fazlami da sonra hersey dahs kolay olcak spor yuruyisle birazda dikkat ettik mi tamamdirCanım emzirmede şakır şakır gitti benimde emzirmeyi kesince bildiğin metobolizmam durmuştu dans kurslarında bırakmıştım kv .uzağa taşındı için gitme şansım kalmamıştı kilo orda kaldı hatta 2-3ü geri geldi sonra 2yasken emzirme olayida yokken fitnes a yazıldım eşimle anlaştık akşamları ona bıraktım ama fitness tam 1ay sonra sonuç sabit çıkmıştıgörüntü çok ciddi değişmişti çok güzle sıkılaşma toparlanma oldu ama tartıda değişim yine hiç olmadı sonra çok sıkı diyet +spor yapınca anca az az gitmeye başladı spor salonda çocukla herzaman ayralanamiyor baktım spor+diyetsiz de olmuyo gidence ver birakinca al ver al ver o süreçte de daha büyük eve taşınmıştık bir odayı direk spor salonu yaptm ondan sonra bidaha spora hiç ara vermedim şuanda tam hamilelik öncesi kilomdayım
ama sen çok şanslısın daha şimdiden kilon 58lerde zaten emzirirken hemen ideal kilona ulaşmış olacaksın kuzum
sonra direk kilo korumaya geçersin ne güzel işte ❤ şu dönemi çok iyi değerlendir altın fırsat
Hadi insallahhhh o zmn en zayif kazancak mi yaniCanım herkesin kapıştığı kişi ile arasında 1-2 kilo ya var ya yok yani arada pek yüzde de değişen kilo farkı yok ki sen onları 2haftaya yakalıycan zaten![]()
Hep uzuntuden strestn hic dikkat ettigimizdn degil yaniAahaahaa üzüntüden eriyoz![]()
ıdeal kiloyu verirsek koruması çok kolay olucak yediklerimizi bir sonraki günle dengeleriz ve sporu bırakmayınca zaten hiç almayızKeske bnmde fazla odam olsa yaa ne guzel yapmissin senn insallah vrririm butun fazlami da sonra hersey dahs kolay olcak spor yuruyisle birazda dikkat ettik mi tamamdir
Evet bide bu detoksu bulanin gozunu seveym hemen ck gidiyo onu yapincaıdeal kiloyu verirsek koruması çok kolay olucak yediklerimizi bir sonraki günle dengeleriz ve sporu bırakmayınca zaten hiç almayızspor ve sağlıklı beslenmeyi hayat aklım yaptm zaten ondan asla geri almam diye düşünüyorum Bide canımız çekti yada ögün özel durum vardı kalorili şeyler yedik diyelim hemen ertesi gün dengelersek kilo alarak yerleşmez zaten
hedefe bir varalım gerisi çok kolay olcak
58 kiloyu en son tam 10yıl önce görmüştüm
![]()
Evet bide bu detoksu bulanin gozunu seveym hemen ck gidiyo onu yapincaacil durum kurtarma timi
58 i bnde hamile kalmadan once gormustm en son cok mutlu oldm gorunce dsrisi isteyen herkese insallahhhhj
Ypganin faydasi oluuo mu kuzuYoga mı yaptım üstüne 180 sn plank te kaldım yoganın içinde de olunca fazla yapamadım ellerim daha güçlü değil.
Ama plankta 1 dk dan fazla kalabiliyorum