Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ciğer bir derece ama o bedenin 76 kiloluk basınçla dizlere ve bileklere bindirdiği yuk her zıplamada 😱ciddi tehlike hemde hergün 1500 gibi filan hem korkutucu hem inanılmaz yani

Valla hiç ağrımıyor bileklerim cnm . Zaten ideal kilomdayim şuan 😁😁tabi neye gire kime göre vucut kitle indeksine göre normalmisim bence fazla tabi 😊

Ciğer bir derece ama o bedenin 76 kiloluk basınçla dizlere ve bileklere bindirdiği yuk her zıplamada 😱ciddi tehlike hemde hergün 1500 gibi filan hem korkutucu hem inanılmaz yani
Yok ya alistira alistira yaptin mi olur bnce ama bi anda yuklenmek hata olur tabi

Valla hiç ağrımıyor bileklerim cnm . Zaten ideal kilomdayim şuan 😁😁tabi neye gire kime göre vucut kitle indeksine göre normalmisim bence fazla tabi 😊
Canm ağır bir şeyin yere indiğindeki basınçtan bahsediyorum bunun kitle indeksi ile hiçbir alakası yok ideal kilonda olup mezun bile olsan bu ideal kilo 70 ise ağır olmus oluyor sonucta ben ağırliktan bağsediyorum yani oda dizlere ciddi tehlikeli Allah korusun inslah hicbir zaman sakatlik cikmasin ama bu arada kitle indeksinin de ayrica ideal kiloyla da bence hiçbir alakası yok cunki normal kitle indeksinde olanlarin yuzde 90ı zayif degildir ince yada fit hiç degildir çünkü kitle indeksi sadece saglikli kiloyu ele verir normal sınırda diğilsen sağlık sorunlarının olduğu sınırdasındır normal sınıra inince sağlıklı kiloya inmiş oluyorsun ama görüntü olarak zayıf yada fit olmak için baya daha vermek gerekiyor hepsi birbirinden tamamen farklı şeyler yani

15 -21 Temmuz spor listemiz

Mavi95= 600
yellow girl= 520
Buki_89=
cakilinannesi=
dugi=
ucukgenclik=
tgb1907=
antiaging=
Dlrykc=
SchonerDuft= 66

Son düzenleme:
D Dlrykc Canım alıntılayıp puanını ekledikten sonra listenin üstîndeki QUOTE ve altındaki QUOTE 'yi silersen puanın eklenmiş olur
Arkadaşlar herkes aynı şekilde ekleyebilir ama eklerken en son alıntı olduğundan emin olun ki arada başkalarının puanları silinmesin

Back
X