- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #322.321
Bana cok iyi geldi sahsenIşkence terapisi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana cok iyi geldi sahsenIşkence terapisi![]()
Hey gidiii patatesi bile guzel kizartiyo analarr
Anne yemeği gibisi yok
Yok canım daha çok milföy le yapılan böbreklere benziyor milföy gibi ince ince kat kat yuvarlak şekilde ama içi boş oluyor tabi artk son zamnlar hep içine biseyler konan değişik versiyonları çıktı ama orjinalinin içinde birßey olmuyor şöyle kendisiSimit yaaa @SchonerDuft bilir bnm simit aşkimicalisirken hergn yerdim yanina peynir cayyyy boyoz cok merak ediyorum bende ya pisi gibi bisey dimi
Denemek istiyorumYok canım daha çok milföy le yapılan böbreklere benziyor milföy gibi ince ince kat kat yuvarlak şekilde ama içi boş oluyor tabi artk son zamnlar hep içine biseyler konan değişik versiyonları çıktı ama orjinalinin içinde birßey olmuyor şöyle kendisi
Eki Görüntüle 2289651
7 aydır yemedimAylardır ben de yemedim valla. Bazen eşim alır ama sevmiyorum burdakileri. Teyzesinin orda bi fırın var çok güzel yapıyo. Şu kilolardan kurtulayım da özellikle kahvaltıya gitcem elimde boyozlarla.![]()
Diyet sayfasına bakın heleYok canım daha çok milföy le yapılan böbreklere benziyor milföy gibi ince ince kat kat yuvarlak şekilde ama içi boş oluyor tabi artk son zamnlar hep içine biseyler konan değişik versiyonları çıktı ama orjinalinin içinde birßey olmuyor şöyle kendisi
Eki Görüntüle 2289651
Tam 5 kilo ver ben sana yolliycam ödülün bendenDenemek istiyorum![]()
Niye o kadar düştüDun 600 bugün 282,5![]()
Ben detoksa giriyorum diye kıtlık moduna girdim galibaDiyet sayfasına bakın hele![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Gör ama yeme psikolojisi oku ama yemeyi aklından geçirme.Işkence terapisi![]()
Yok ama çeşit çeşit peynir kahvaltılık alırdı. Günün her saati çay peynir tabağı hazırdı.Aa evde yemek yapmiyo muydu ne tuhaf ben disarda yer bide gelir evde yerdm.bi dunya![]()
Ben beğenmedim yağlı yağlı ıyyakYok canım daha çok milföy le yapılan böbreklere benziyor milföy gibi ince ince kat kat yuvarlak şekilde ama içi boş oluyor tabi artk son zamnlar hep içine biseyler konan değişik versiyonları çıktı ama orjinalinin içinde birßey olmuyor şöyle kendisi
Eki Görüntüle 2289651
Acı çekiyor şuan zihnimiz yalvarırım yazma ve okuma diyor bize diyet diyet diyet fit manken gibi small beden kıyafet bunları hatırla diyor. Midemse bırak xxxl bu bile var ye lezzet ama kendinden tiksinince bana kızma sen yedin diyor.Ben detoksa giriyorum diye kıtlık moduna girdim galibaama profitörel ve spangile en sevdiğim tatlı ya başka tatlı olmasa bu hayatta olur yani ama nedense fazla tatlı duskunlugum yoktu şu sevdiğim iki üç tatlı ya olan zaafım da yok oldu diyet sonrası tatlı isteği diye bisi bende hiç olmuyo reglefe bile canım tatlı çekmiyor artk ama karbonhidrat seviyorum mantı olsa yenir mesela
![]()
Harika kız gene beni geçtin aahhaaahaaDun 600 bugün 282,5![]()
Tabi canım kaçış nereye kadar ne diyorlar korkularınla yüzleşeceksinBunu bi tür terapi olarak dusun sevdigimiz ozledigimiz seylerdn bahsedip icimizde tutmuyorjzama yemiyoruzds
![]()
Ye tabi kiii. Sonuna kadar hak ettin ödülüü.7 aydır yemedimburda adim basi fırın var canm çok süper yapanlarda var tam ksk çarşının orda benim ev her dk bir fırının önünden geçiyorum yani
ama bayram da hedefe varırsam bayram kahvaltısında alcam yicem bayram sonu detoks yaparım olur biter 7ay bekledim 59 da olursam bir ödül olsun artk geçen bayram bozmadım diyeti artı olmadan bayramdan çıktım tatilden de öyle ee artk 59u da görürsem sonunda bir ödül vereyim kendime sende güzel kilo atınca 7kilo yada 10 kilo sonra mesela ödül olarak ye bir günlük diyete ara ver hem motive olur
yolun uzun çünki canım güzel rakamlara ağladığın zamanlarda ödül koyabilirsin hem sen emzirmiyorsun ondan bizim kadar sıkma diyeti zaten bizden 2kat hızlı gidicek senin kilon
Verdiklermde buna dahil miTam 5 kilo ver ben sana yolliycam ödülün benden![]()
Peynir iyidir ama yaninda ekmek yedirir olmaz oYok ama çeşit çeşit peynir kahvaltılık alırdı. Günün her saati çay peynir tabağı hazırdı.![]()
Tabi canım kaçış nereye kadar ne diyorlar korkularınla yüzleşeceksinB Baharyagmuru35 bütün çikolata ve tatlılarla ve fırında ne var ne yoksa yüzleş korkularının üzerine git o boyoz senden daha güçlü diil
bunu yabancı kanoda takip ettim programda görmüştüm doktor bu tarz hastaları ilk önce yuzlestiriyordu en sevdikleri yiyecekleri saydırdı ve sipariş etti sonra paketleri eline vardı aç önüne köy biraz bak dedi sonra yanındaki çöpe atacaksın dedi
açtılar bantlar kokladılar filan baya zorlandılar iç savaş yaďadklari hallerinden kesindi
ama sonra çöpe attılar ve kendilerini süper hissettiklerini resmen güç kazandıklarını aslında tüm kontrolün kendi allarında olduklarını söylediler hatta duygulanp bunu başarabildiği için ağlayanlar oldu bunlardan sonra süper kilolar verdirdi dr onlara ama not kimse bu deneyi uygulamasın
büyük ihtimal bakıp koklarımdan sonra hepiniz yersiniz
yabancı kanallra bakmayn sonuçta burası Türkiye
![]()