Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Selamlar kızlar nasılsınız :KK3: ben dünden bugüne 300 gramı daha bırakıp gelmişim
:KK53:
süpersin canım mezunum ama bu benim kilo vermeme engel değil diyorsun :KK36: madem verdin keşke seninde mezuniyetini unutsaydım :KK70::KK70: ( ucukgenclik ucukgenclik izine ayrılmak istedi unutmuşum yazmayı oda sağolsun izinliyim diye yemişte yemiş 1 kilo almış :oha: ama bu hafta listede mecbur :KK48:) gör uçuk kız gör millet mezun oluyorda yemiyor sana noluyor böle :KK70:

😍 harikasın canım bende detos girdim cuma sabahı detok tan çıkmış ve 61.5 olmuş olmayı umud ediyorum bende 🙏 inşallah detoks bitişi seni yakalarım 🤗
ooo detoksmu yapıyorsunuz siz
:KK57::KK57:
arayı açıyım gidiyim diyorsun yani
yarın kabak yapıyım bende görün siz:confused:

süpersin canım mezunum ama bu benim kilo vermeme engel değil diyorsun :KK36: madem verdin keşke seninde mezuniyetini unutsaydım :KK70::KK70: ( ucukgenclik ucukgenclik izine ayrılmak istedi unutmuşum yazmayı oda sağolsun izinliyim diye yemişte yemiş 1 kilo almış :oha: ama bu hafta listede mecbur :KK48:) gör uçuk kız gör millet mezun oluyorda yemiyor sana noluyor böle :KK70:
Ben sınav yüzünden psikolojim bozuldu. Bunu yapacağımı bildiğim için izne ayrılmak istemiştim. Ama kader hala akıllanmadın değişmedin diyor. Onca şey yaşadın hala obursun diyor evren bana.

Mavi95= 600+182.5
yellow girl= 520+180
Buki_89=
cakilinannesi=200+370
dugi= 60+270
ucukgenclik=360
tgb1907=177.5
antiaging=220+225
Dlrykc= 105
SchonerDuft= 66
90 dakika doğa yürüyüşü ama hızlı biraz yokuş yukarı sonra iniş

blonde ambition blonde ambition

[/QUOTE]
Çok geçmiş olsun kuzum çok üzüldüm :110: biz de habire boğaz sıkıntısı yaşadık bu yil malesf çocuklar birbirinede bulastryor ama ateş insanı maf ediyor çok yorulmuşsundur gece sürekli takip sürekli eklemlere ıslak bez köy derken işede uykusuz gittin kıyamam bide ateş korkutuyor insanı tabi ama düşer bugün ilaçlar etki göstermiştir artk merak etme sen

Geçmiş olsun canım kaçı boynuzu pekmezi boğaza çok iyi geliyor Bide tuzlu su burnuna yapıyorsan daha çabuk atlar kuzum içiyorsa ıhlamur yap bal kat içine

Neden kuzum üzüldüm akşam ki muhabbetlerden etkilenmesin umarım :KK43: çünki bu muhabbetler burda geçtiğinde canı çeken etkilenip diyeti bozan olur kimseyi etkilemeyelim diye herzamn uyarırım ben ama dün kalkıp kendim de bu muhabbeti yaptm ondan etkilediysem çok üzülürüm :KK43: birde üni sınavına kim girmişti canım?

yanında sandaviç ekmeği,ketçap ı,mayonezi olmasada patatesi yiyebilceksin bugün 🤣 fırın tepsisine yağlı fırın kağıdı koyup üzerine patatesleri dilimle fırına sür çok güzel oluyor canım de yoksa uygun haşlama halinden de daha güzel
Oğlumun üniversite sınav sonucu gece 2'de açıklandı. O sıkıntıyla uyudum , sabah baş ağrısı ve açlıkla uyandım.

Ama cuma tartida sabit cikcam buyuk ihtimalle😔
regl zamanı sbt çıkılması normal kuzum mralini bozma çok güzel gidiyorsun
Ben sınav yüzünden psikolojim bozuldu. Bunu yapacağımı bildiğim için izne ayrılmak istemiştim. Ama kader hala akıllanmadın değişmedin diyor. Onca şey yaşadın hala obursun diyor evren bana.
ahahah ama ben bu oyunu bozarım:KK5:
Hıh biz çoktan başladık detoksa hıh.
Hem zaten 64.5 gerçek kilon kaptanım dur bir sana yetişeyim. :KK70: :KK4:
ay sen benden fazlamıydın :KK70: 65.6 yım kuzum bende gerçekte
Ay kızlar patates detoksu mu yapıyorsunuz tam tarifi nedir kaç gün bir de??
evet canım başlamışlar bizsiz :olamaz: :KK48:
blonde ambition blonde ambition açıklama bekleniyor:p

Dün yürüyüşte dolunay vardı sonra ay tutulması oldu. Çok güzeldi. Bu arada dolunaydan sonra hilale kadar küçülme ve iştahta azalma dönemi iyi değerlendirelim. Hilalden sonra bayrama kadarki 10 gün çok tehlikeli.:confused:
pek ruh halini nasıl etkiliyor bu dolunay
benim dün içimde acayip bi sıkıntı vardı ondan olabilir mi

Mavi95= 600+182.5
yellow girl= 520+180
Buki_89=
cakilinannesi=200+370
dugi= 60+270
ucukgenclik=360
tgb1907=177.5
antiaging=220+225
Dlrykc= 105
SchonerDuft= 66
90 dakika doğa yürüyüşü ama hızlı biraz yokuş yukarı sonra iniş

blonde ambition blonde ambition

Oğlumun üniversite sınav sonucu gece 2'de açıklandı. O sıkıntıyla uyudum , sabah baş ağrısı ve açlıkla uyandım.
[/QUOTE]
nasıl canım sonuç peki
hangi bölüm istiyodunuz

1 beden 4 kilo . O kadar hızlı kastan kaybettirir. Riskli bence.

Geçmiş olsun. Havalar kararsız bugünlerde. Yaz gribi salgını da var sanırım.
yok kuzum hızlı vermem liste dışına da çıkmam zaten ama belki bir ihtimal sabah akşam sporu ile desteklenir ise olur mu diye düşündüm.reformer olsa her gün yapsan diyet ile fark eder mesela 1 beden olmasa bile. zaten vazgeçtim hiç yormayacam kendimi.
Kızlar ben sabah su böreğine sarıldım. Acılı müzikler eşliğinde. Üniversite sınavı açıklandı. Kendim sınava girsem bu kadar stresli olmazdım. :KK43:
çocuklarından biri mi girdi sınava

Dün yürüyüşte dolunay vardı sonra ay tutulması oldu. Çok güzeldi. Bu arada dolunaydan sonra hilale kadar küçülme ve iştahta azalma dönemi iyi değerlendirelim. Hilalden sonra bayrama kadarki 10 gün çok tehlikeli.:confused:
İştahım benim bugün arttı ama en az 8 9 adet patates yedim. Sabahtan beri.

regl zamanı sbt çıkılması normal kuzum mralini bozma çok güzel gidiyorsun

ahahah ama ben bu oyunu bozarım:KK5:

ay sen benden fazlamıydın :KK70: 65.6 yım kuzum bende gerçekte

evet canım başlamışlar bizsiz :olamaz: :KK48:
blonde ambition blonde ambition açıklama bekleniyor:p
Ay pek uzuldm ama yaa ne guzelg gidiyodu

Back
X