Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ya kuzum benim akşamla sabah arasında 300 hadi bazen 400 oynar normal değil dimi gece bağırsaklarım çalışmıyor mu 🙄
Cok az canım benim başlarda tam net 1kilo idi sabitti hiç degismiyordu ama şimdi artk yediklerimiz iyice azaldi kiloda az kadı diye galiba 800gram düştü ama şimdi de kaç haftadır hep sabit sabah akşam arası net 800grm oynuyor ana 300-400 çok çok az zaten 2bardak su 400yani sabaha kadar vucutta zaten okadar buharlaşma ve karbondioksit atılımı ile de yağ kaybı filan meydana gelmesi lazım bide wc çıkınca da farkın 1kilo civarı olması lazım neden senin öyle acaba 🤔 suyu çok mu az içiyorsun yoksa

Kızlar ben Ağustos ortasında tatile cikicam zaten vernek istediğim 2 3 kilo daha da var dönünce sizin takimda listeye girmek isterim çok aktif ve çok tatlisiniz hepiniz 💜
kart adaylara gelirsin canım :KK70:
takılırız orda
:confused:
Ben wc 10 kere girerim sıram gelene kadar :KK70:
Koltukta hiç gelmedi çünkü korkmakla meşgulüm :KK70:
ay hiç korkmam ben :cool:
o kadar alışığım o koltuğa ki

Ya kuzum benim akşamla sabah arasında 300 hadi bazen 400 oynar normal değil dimi gece bağırsaklarım çalışmıyor mu 🙄
Cok az canım benim başlarda tam net 1kilo idi sabitti hiç degismiyordu ama şimdi artk yediklerimiz iyice azaldi kiloda az kadı diye galiba 800gram düştü ama şimdi de kaç haftadır hep sabit sabah akşam arası net 800grm oynuyor ana 300-400 çok çok az zaten 2bardak su 400yani sabaha kadar vucutta zaten okadar buharlaşma ve karbondioksit atılımı ile de yağ kaybı filan meydana gelmesi lazım bide wc çıkınca da farkın 1kilo civarı olması lazım neden senin öyle acaba
Günaydın kızlar. Sabah klasik kahvaltımla güne başladım. Öğlene taze fasulye var. Akşama ne yesem bilmiyorum. :KK64: Yarına eksi çıkmam lazım.
yoğurtlu semizotu gibi bir kase yoğurtlu bir sebze yiyebilirsin hiç tuz koymadan tüketirsen sabaha güzel etki eder yada protein olabilir balık yada tavuk ama yağsız tuzsuz tüket fakat protein geç saatte sindirimi zor olduğu için diyetisyenler genelde öğlen protein akşam sebze +yoğurt olarak öneriyorlar

Cok az canım benim başlarda tam net 1kilo idi sabitti hiç degismiyordu ama şimdi artk yediklerimiz iyice azaldi kiloda az kadı diye galiba 800gram düştü ama şimdi de kaç haftadır hep sabit sabah akşam arası net 800grm oynuyor ana 300-400 çok çok az zaten 2bardak su 400yani sabaha kadar vucutta zaten okadar buharlaşma ve karbondioksit atılımı ile de yağ kaybı filan meydana gelmesi lazım bide wc çıkınca da farkın 1kilo civarı olması lazım neden senin öyle acaba 🤔 suyu çok mu az içiyorsun yoksa
suyu gün içinde daha fazla içiyorum akşam çok içemiyorum 1 bardak belki ama büyük 400 ml lik bardakla içerim, gece wc yede kalkarım ama bence biraz şiş halimle tartılıyorum cünkü c.tesi evde olduğum için sabah kalkar kalkmaz tartldım sonra kızın kahvaltısını hazırladım yatakları topladım bi 45 dk sonra tartıldım 200 gram farketmişti
bir de benim sabah wc ye çıkma ihtimalim %0, kahvaltı yapıcamda anca öle

Benim de degisik bazen bire yakin bazen de 500 600 gr oynuyor bazende daha az oluyordu wc den kaynakli galiba kuzum
Aksam uyumadan once gitmis olursam daha az gidiyor
Çok aminnnn...

Ahaha okurken benimde aklıma geldi :KK70:
ucukgenclik ucukgenclik sesten karın gurultun arada kaynarda cırcır olursan ne olcak :KK70:

Eşin ne zaman gelecek canım

Tatlı kız ne ara bu kadar aldın beni geride bırakmaya için el vermedi kilo almaya mı karar verdin :KK70:
Dedim tatli kiz gelmis yanlız birakmaz olmaz :deli:

suyu gün içinde daha fazla içiyorum akşam çok içemiyorum 1 bardak belki ama büyük 400 ml lik bardakla içerim, gece wc yede kalkarım ama bence biraz şiş halimle tartılıyorum cünkü c.tesi evde olduğum için sabah kalkar kalkmaz tartldım sonra kızın kahvaltısını hazırladım yatakları topladım bi 45 dk sonra tartıldım 200 gram farketmişti
bir de benim sabah wc ye çıkma ihtimalim %0, kahvaltı yapıcamda anca öle
Tamam ozman normal canım kalkar kalkmaz ile biraz bekledikten sonraki direk farklı oluyor zaten aynen bide wc ye çıkmama da çok etkili tamam ozman normal zaten biraz beklesen 200grm daha düşüyormuş da bide wc olsa toplam 1kilo ya ulaşırdı fark zaten

Benim de degisik bazen bire yakin bazen de 500 600 gr oynuyor bazende daha az oluyordu wc den kaynakli galiba kuzum

bugün ve yarın sabah resim çekicem
aradaki fark gerçekten çok yakın

Tamam ozman normal canım kalkar kalkmaz ile biraz bekledikten sonraki direk farklı oluyor zaten aynen bide wc ye çıkmama da çok etkili tamam ozman normal zaten biraz beklesen 200grm daha düşüyormuş da bide wc olsa toplam 1kilo ya ulaşırdı fark zaten
aslında sabah erken kalkıp leslie ile güne başlayıp sonra tartılmak lazım
burda bi grup cuma yarışı öncesi hep öle yapıyordu (çalışanlar hariç tabi) , şiş halinizle tartılmayın diyorlardı
bugün gece kızımın ateşi olmazda uyursa sabah benimde öle yapma planım var

Valla olur geliyim 😆
gel gel beslenme şeklin nasıl
kart adaylara gelirsin canım :KK70:
takılırız orda
:confused:

ay hiç korkmam ben :cool:
o kadar alışığım o koltuğa ki
geçen haftalarda ilk gittiğimde tansiyonum fırladı orda bayılacaktım korkudan . ki bayılmışlkığım çoktur dişçiden sonra :D :D hele kan aldırırken :D

beni beklesende olurdu aslında :D aramızda 2 kilodan az var sanırım tartılın mı

Çok aminnnn...

Ahaha okurken benimde aklıma geldi :KK70:
ucukgenclik ucukgenclik sesten karın gurultun arada kaynarda cırcır olursan ne olcak :KK70:

Eşin ne zaman gelecek canım

Tatlı kız ne ara bu kadar aldın beni geride bırakmaya için el vermedi kilo almaya mı karar verdin :KK70:
Sabah bir patates yedim direk WC gittim. Çeyrek bardak su şimdide dişçiye geç kaldım diye içerdeki hastayı bekliyorum. İnşallah korkudan bağırsağım çalışmaz. :rolleyes:

Back
X