Hahaha benim de saclarim.bi ara sarı olduğunda hep yabanci saniyorlardi . Bi kere garson kiz ingilizce yemek bitti mi dedi esime bakinca onun turk oldugunu anlayip ha yemek bitti mi dedi turkce

esim evet dedi kiz topluyordu masayi kiza kolay gelsin deyince kız şok oldu böle aa sen türk musun hiç turke benzemiyorsun abi türk belli de seni yabanci sandım dedi baya şaşırdı. Herkes yabanci konuşuyordu o hesap

benim geçen sene gittiğim otelde 2 türk aile varmış biri bizdik . Hepsi rustu hep zayıflardı . Sana kilolulari denk gelmiş ben hep zayıf olarak gördüm yani hiç kilolusunu görmedim daha önce ama genelde nasıllar bilmiyorum . Hele.bi kız gördüm.bu yıl saçlar kızıl gözler mavi beyaz ten uzun boy zayıf özelliklere bak ya genelde cok az ya da hiç olmayan

gerçekten çok rahatalr ve sabahtan içkiye başlıyorlar o konuda haklisin . Bi de banaa bak diyorum bazen boy uzun ama kilo da var gözler köyü kahve saçlar açık kumral tamam benim tenim de baya beyaz ama bir rus kadınının yanından bile geçemem

öyle olmak isterdim valla . Tabi bizimde onlarda olmayan var kahve göz kumral saçlar ya da bizim karma sadece mavi yok sadece kahve yok ama yine de çok iyiler ya fark ciddi ırk arasında malesef