Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar bu rus ırkı nasıl birşey ya gerçekten farklı yaratılmışlar çok güzeller 😁Eki Görüntüle 2290107 Eki Görüntüle 2290108 bu kız baya zayıf bundan biraz daha kilolu olacak şekilde olmak isterdim Ama yüzü çok güzelmiş
Valla annemin rus müşterisi çok. Ama biri dışında hepsi çirkin. Bir de çok eski bi arkadaşımın sevgilisi rustu. Anası da çok çikindi. Bacaklarını ayrı tutuyorum. Onlar güzeldi 🤭🤭

Kızlar bu rus ırkı nasıl birşey ya gerçekten farklı yaratılmışlar çok güzeller 😁Eki Görüntüle 2290107 Eki Görüntüle 2290108 bu kız baya zayıf bundan biraz daha kilolu olacak şekilde olmak isterdim Ama yüzü çok güzelmiş
Rus kadınları neden bu kadar güzel.
1.Soğuk bölgelerde güneş ışığı almayan ten beyazlaşır, gözler daha çok ışık alması için renklileşir, burun ısı kaybını azaltmak için küçülür.
Sonuç ise kusursuza yakın bir yüz olur.
2.Savaşta 20 milyon kayıp veren Sovyetler Birliğinde kayıpların birçoğu doğal olarak erkeklerdi. Sonuçta erkek nüfusu azaldı, erkekler de çok sayıdaki kadınların en güzellerini seçme ve onlarla birlikte olma fırsatını yakaladı.
Sonuç ise daha güzel bir nesil oldu.
Ben de bağırsaklarının uzun olduğunu duymuştum.
Bizim başka şansımız yok :spor:

valla bende öle hiç yatak açılmadı banada evde
benim kızım sarılık oldu hastanede yattı 2 gün süt sağıp götürüyoduk devamlı , annem eşim götürsün gelsin diyordu ama ben kaçıp taksiye binip gidiyordum, eşimde beni bildiğinden anneme çaktırmayalım koş koş diyordu bende tamam çabuk ayaklandım ama abartma koşacak kadar değil dedim :KK70: :KK70:
diyorum bunda arada kaynadı ama ikincide memlekette doğum yapıp prensesler gibi ağırlanmak istiyorum diyorum annem o şansı kaçırdın ilkte yapacaktın diyor:KK70:
:D:D bizde sariliktan yattik ama bn de kaldm yaninda hastane cok iyiydi be gelen giden yok bi ben bi oglum aksamlari esimde geliyodu yemek ayagina geliyo fln mis :D

Kızlar harika spor yaptm sırılsıklam heryerimden terledim direk duşa girdim 😊👌 şimdi duştan çıkıp araniza geldim bu arada detoks suyunu bugün erkenden bitirdim ;) 61leri ucundan da olsa görürün inşlh ya valla hak ettim artk 😁

35 dakika koşu bandı
(10dk sı koşu) : 40puan
(25dk hızlı tempo y.): 62.5puan
50dk kondisyon bisikleti: 150puan
1200 tranbolin zıplaması: 150puan
Toplam bugün = 402.5

Kızlar harika spor yaptm sırılsıklam heryerimden terledim direk duşa girdim 😊👌 şimdi duştan çıkıp araniza geldim bu arada detoks suyunu bugün erkenden bitirdim :KK66: 61leri ucundan da olsa görürün inşlh ya valla hak ettim artk 😁

35 dakika koşu bandı
(10dk sı koşu) : 40puan
(25dk hızlı tempo y.): 62.5puan
50dk kondisyon bisikleti: 150puan
1200 tranbolin zıplaması: 150puan
Toplam bugün = 402.5
Ho masallahhhh tebrik ediyorum 😍 bnmde trambolinim vardi annm eskiciye vermisti bi legen karsiligi 😂😂😂

korkak korkak :KK70:
ben çatır çatır yapıyordum iğneleri eşim şok geçiriyordu
en son 3 iğne vuruyosun ya (çatlatma iğnesi) 2 bacaktan bi göbekten di benim eşim dedi hemşire vursun gel gidelim yok dedim ya nolacak kendim vururum, bacak bacak üstüne attım önce birini sonra diğerini en son göbek, yuh dedi nasıl bi acı eşiğin var
aynı şekilde doğumda suni sancı verdiler yan odadaki kızada vermişler kız nasıl bağırıyor ama duvarları yumrukluyor acıdan ben sinirden gülüyorum hep, yan taraftakinin eşi kıza beni anlatıyomuş gülüyo o sen niye bu kadar bağırıyosun diye :olamaz:(kız bana sinir olmuştur eminim) , sonra tabi o kadar sancıya rağmen kızım gelmedi sezeryan oldum ilk gece dışında hiç yatmadım
Çatlama iğnesi vurulacağım gün sabahtan tırsmaya başlardım benim uzun protekoldü birde iğnesayım daha çok oluyordu 6 tane vurulduğumda oldu bir günde karın mosmor oluyordu . hepside göbekten vuruldu hastanede :D
suni sancıyı kürtajda banada vermişlerdi sebebini anlamadım.
tubili sen bu cesaret ile normal doğumu kolaylıkla yaparmışsın .

Mavi95= 600+182.5
yellow girl= 520+180+100+402.5
Buki_89=
cakilinannesi=200+370+395
dugi= 60+270
ucukgenclik=360
tgb1907=177.5+150+245
antiaging=220+225+125
Dlrykc= 105+135+392
SchonerDuft= 66+215

1.Soğuk bölgelerde güneş ışığı almayan ten beyazlaşır, gözler daha çok ışık alması için renklileşir, burun ısı kaybını azaltmak için küçülür.
2.Savaşta 20 milyon kayıp veren Sovyetler Birliğinde kayıpların birçoğu doğal olarak erkeklerdi. Sonuçta erkek nüfusu azaldı, erkekler de çok sayıdaki kadınların en güzellerini seçme ve onlarla birlikte olma fırsatını yakaladı.
Bilmiyordum valla bilgi için teşekkürler ama cidden çok güzeller 😁herşey bir arada uzun boy fizik gözler saçlar yüz yok yok kadınlarda kilo da mi almıyorlar hiç biri anlamiyorum

Bilmiyordum valla bilgi için teşekkürler ama cidden çok güzeller 😁herşey bir arada uzun boy fizik gözler saçlar yüz yok yok kadınlarda kilo da mi almıyorlar hiç biri anlamiyorum
Yüz güzellikleri katılıyorum ama inanılmaz kilolular zayıf olanda var onlar çok güzel oluyor zaten ama geneli obezite idi antalyada kaldığımız otelde hiç türk yoktu diyebilirim full rustu ve otelin en zayıflarını saysak ilk 10 a girerdim :KK70: ama çok yiyorlar ve alkolü aşırı abartılı şekilde içiyorlar ondan normal o derece kilolu olmaları ama onun dışında yüzleri çok güzel,sarısinlar beyaz ten vs. Ama zaten okisimlar bende de var blzaten burda da herkes gene rus sandı tüm garsonlar satıcılar rusça konuşuyor beni görünce :KK70: ama zayıflayım da bari zayıf ruslardan olaym 😂 bu arada ben birde latin kadınları çok seksi buluyorum ya vücutları, kıvrımları, aura ları filan muthis

Son düzenleme:
Yüz güzellikleri katılıyorum ama inanılmaz kilolular zayıf olanda var onlar çok güzel oluyor zaten ama geneli obezite idi antalyada kaldığımız otelde hiç türk yoktu diyebilirim full rustu ve otelin en zayıflarını saysak ilk 10 a girerdim :KK70: ama çok yiyorlar ve alkolü aşırı abartılı şekilde içiyorlar ondan normal o derece kilolu olmaları ama onun dışında yüzleri çok güzel,sarısinlar beyaz ten vs. Ama zaten okisimlar bende de var blzaten burda da herkes gene rus sandı tüm garsonlar satıcılar rusça konuşuyor beni görünce :KK70: ama zayıflayım da bari zayıf ruslardan olaym 😂 bu arada ben latin kadınları çok seksi buluyorum vücutları, kıvrımları, aura ları filan muthis

Hahaha benim de saclarim.bi ara sarı olduğunda hep yabanci saniyorlardi . Bi kere garson kiz ingilizce yemek bitti mi dedi esime bakinca onun turk oldugunu anlayip ha yemek bitti mi dedi turkce 😁esim evet dedi kiz topluyordu masayi kiza kolay gelsin deyince kız şok oldu böle aa sen türk musun hiç turke benzemiyorsun abi türk belli de seni yabanci sandım dedi baya şaşırdı. Herkes yabanci konuşuyordu o hesap 🤣 benim geçen sene gittiğim otelde 2 türk aile varmış biri bizdik . Hepsi rustu hep zayıflardı . Sana kilolulari denk gelmiş ben hep zayıf olarak gördüm yani hiç kilolusunu görmedim daha önce ama genelde nasıllar bilmiyorum . Hele.bi kız gördüm.bu yıl saçlar kızıl gözler mavi beyaz ten uzun boy zayıf özelliklere bak ya genelde cok az ya da hiç olmayan 🤣 gerçekten çok rahatalr ve sabahtan içkiye başlıyorlar o konuda haklisin . Bi de banaa bak diyorum bazen boy uzun ama kilo da var gözler köyü kahve saçlar açık kumral tamam benim tenim de baya beyaz ama bir rus kadınının yanından bile geçemem 🤣öyle olmak isterdim valla . Tabi bizimde onlarda olmayan var kahve göz kumral saçlar ya da bizim karma sadece mavi yok sadece kahve yok ama yine de çok iyiler ya fark ciddi ırk arasında malesef

Hahaha benim de saclarim.bi ara sarı olduğunda hep yabanci saniyorlardi . Bi kere garson kiz ingilizce yemek bitti mi dedi esime bakinca onun turk oldugunu anlayip ha yemek bitti mi dedi turkce 😁esim evet dedi kiz topluyordu masayi kiza kolay gelsin deyince kız şok oldu böle aa sen türk musun hiç turke benzemiyorsun abi türk belli de seni yabanci sandım dedi baya şaşırdı. Herkes yabanci konuşuyordu o hesap 🤣 benim geçen sene gittiğim otelde 2 türk aile varmış biri bizdik . Hepsi rustu hep zayıflardı . Sana kilolulari denk gelmiş ben hep zayıf olarak gördüm yani hiç kilolusunu görmedim daha önce ama genelde nasıllar bilmiyorum . Hele.bi kız gördüm.bu yıl saçlar kızıl gözler mavi beyaz ten uzun boy zayıf özelliklere bak ya genelde cok az ya da hiç olmayan 🤣 gerçekten çok rahatalr ve sabahtan içkiye başlıyorlar o konuda haklisin . Bi de banaa bak diyorum bazen boy uzun ama kilo da var gözler köyü kahve saçlar açık kumral tamam benim tenim de baya beyaz ama bir rus kadınının yanından bile geçemem 🤣öyle olmak isterdim valla . Tabi bizimde onlarda olmayan var kahve göz kumral saçlar ya da bizim karma sadece mavi yok sadece kahve yok ama yine de çok iyiler ya fark ciddi ırk arasında malesef
Irk arası zaten fark ciddi canım zaten türklerle hiç benzemezler ama benim saç sarı ten beyaz olduğundan diil yada türklere benzememek diil direk yapimi ruslara benzetirler hep bende herzamn gittigim tatil yerinde bakarim birebir ikizimle karsilastik hatta bi kere kiz da ben de sok olmustum 😃 tum yazlik yerlerde oyle saniyorlar beni ama bir ki diil karsilastigim herkes hep oyle sanar ruslar da genelde iyle sanip yanima gelip konustuklari cok olur her yil klasik oljr bu çünki beyaz tenli oldugumdan diil yüz ovali ,burun şekli,kaş göz yapısı aynı olduğu için eşim dahil herkes benzetiyor genelde hemen hemen hepsi yuvarlak oval yüz yapılı ve küçük ağızlı küçük dik burunlu parlak pürüssüz ciltliler oluşları yani yüz olarak direk çok benziyor 😂ama uzun boylu olmayanlari ama fiziği çok güzel olanlari da gayet fazlaca var kilolularida cok ama yüz istisnasız hep güzel bide dediğin gibi zayıf uzun boyluları da var onlar zaten kursuz olmuş oluyor artık 😂

Ay çok iyi bayıldım. :KK70:

ucukgenclik ucukgenclik nasılsin canım bugün halsizlik vs. Var mı ?yürüyüş filan yapabildin mi
Bugün bir ara fena oldum. Babam gözler falan gitti senin ne oldu dedi. Şimdi türk kahvemizi içtik. 3 adet çiğ badem attım ağzıma. Enerji versin göbişimi eritsin diye. Şuan daha iyiyim. Çamaşırları asıp babamla denize gidicez. Sabah dişçiden sonra yürüdüm ama normal tempoda spor şeklinde yaptığım yürüyüş gibi olmadı canım. Çok güneşe kalınca birden ağır geldi. Bugün 500 zıplamayı yapıcam işte 50 50 artırıyorum bakalım.

Bugün bir ara fena oldum. Babam gözler falan gitti senin ne oldu dedi. Şimdi türk kahvemizi içtik. 3 adet çiğ badem attım ağzıma. Enerji versin göbişimi eritsin diye. Şuan daha iyiyim. Çamaşırları asıp babamla denize gidicez. Sabah dişçiden sonra yürüdüm ama normal tempoda spor şeklinde yaptığım yürüyüş gibi olmadı canım. Çok güneşe kalınca birden ağır geldi. Bugün 500 zıplamayı yapıcam işte 50 50 artırıyorum bakalım.
Detoks dışı başka şey atma ağzına canım tam etki etsin ;) Yarın da 2gün protein yaparsak verdiğimiz kilo kalıcılasiyor ve hatta biraz daha eksiyede iniyor ;) ben sana detoks sonrası iki günü özelden gene yazarım o zaten çok kolay rahat canım 😊

Back
X