- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #322.681
Evet ya tam cuma tarti sonrasi harika bir günBen yemek yedim 4 gibi simdi oglusu uyutuyorum yarin misafirler gelcek onlara hazirlik yapcam ,allahtn bugin gelmiyolar
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ya tam cuma tarti sonrasi harika bir günBen yemek yedim 4 gibi simdi oglusu uyutuyorum yarin misafirler gelcek onlara hazirlik yapcam ,allahtn bugin gelmiyolar
![]()
Benim kız birkaç gündür gündüz uyumuyor. Sporu akşam yapıyorum o yüzden genelde.Herkes nerdeinslh spor yapmaya ve ödem çayı içmeye gitmişsinizdir
![]()
Kabiz olcaniz kizzzzEvet ya tam cuma tarti sonrasi harika bir günmisafirleri hep cuma çağırmak lazım benimde karnım aç ama canım artk patates istemiyor
mecbur son bir kez daha yiycez
![]()
Çocuklu kadınların genel ev hali canım çok normalBenşm
Benim kız birkaç gündür gündüz uyumuyor. Sporu akşam yapıyorum o yüzden genelde.şimdi de ev toparlamaca ama, almış başını gitmiş valla.
Yok canım tam tersine magnezyum oranı yüksek olduğu için ishal yapıyorKabiz olcaniz kizzzzeger kilo verirsem.kendime ödül vercem veremezeem yemicem
![]()
Vay halimeÇocuklu kadınların genel ev hali canım çok normalhem o neki sen az büyüsün ozaman gör
salonda ne var sa yatak odasına yatak odasında ne varsa mutfağa mutfakta ne varsa balkona taşıyıp evi 1 saat içinde altını üstüne getirip 5saattlik toplamayla anca düzelecek şekle sokma yeteneğine sahip oluyorlar
![]()
Bende akşam patatesimi yedim. Hiç bu kadar patates yememiştim. Bir dahakine bir tencere patates haşlamam hala var.Evet ya tam cuma tarti sonrasi harika bir günmisafirleri hep cuma çağırmak lazım benimde karnım aç ama canım artk patates istemiyor
mecbur son bir kez daha yiycez
![]()
Aa cok iyiymis bende oglusa haslicam simdi patates dis cikartuyo ondn herhalde bugun 4 5 kere kaka yapti insallah ise yararYok canım tam tersine magnezyum oranı yüksek olduğu için ishal yapıyorhatta uçuk da bende 2gündür wc den çıkamadık
Bizim kediye ne demeli bugün masaya attığı patisiyle kaşar tabağını yere bir çekti yetişemedim. Bu da yetmiyormuş gibi artık masa örtüsünü de çekiyor. Masada ne varsa indiriyor aşağya. Masada telefon melofon ne varsa atıyor aşağya yatıyor sonra keyfi alemÇocuklu kadınların genel ev hali canım çok normalhem o neki sen az büyüsün ozaman gör
salonda ne var sa yatak odasına yatak odasında ne varsa mutfağa mutfakta ne varsa balkona taşıyıp evi 1 saat içinde altını üstüne getirip 5saattlik toplamayla anca düzelecek şekle sokma yeteneğine sahip oluyorlar
![]()
Yürümesi normal şimdi uyuyor.Yoktur inşallah bir şeyi
Ben burada neler neler öğreniyorum.Aa cok iyiymis bende oglusa haslicam simdi patates dis cikartuyo ondn herhalde bugun 4 5 kere kaka yapti insallah ise yarar![]()
Ben burada neler neler öğreniyorum.
Benimde diş çıkarasım geldi.![]()
Kuzuu napiyosun nasilsin noldu niye moralin bozukslm kizlar napiosunuz, ja ben buhafta hic spor yapamadim biraz sorunlar vardi bitürlü asiilamiyan pek moralimde yoktu ki hala yok ama insallah haftaya yine güzel baslicam spora hatta is yerinde beachvolleyballa yazildim her hafta bir iki Saat oynicaz disarda hem plates Hemde body workout baya iyi olcak haftaya insallah. buhaftadan sade ve sadece öglenleri 25 dakika tempolu yürüyüsüm var onu hergün yaptimblonde ambition onu katabilirmisin?
Canm bugunki son alıntıya ekleye bilirsin yürüyüşlerinislm kizlar napiosunuz, ja ben buhafta hic spor yapamadim biraz sorunlar vardi bitürlü asiilamiyan pek moralimde yoktu ki hala yok ama insallah haftaya yine güzel baslicam spora hatta is yerinde beachvolleyballa yazildim her hafta bir iki Saat oynicaz disarda hem plates Hemde body workout baya iyi olcak haftaya insallah. buhaftadan sade ve sadece öglenleri 25 dakika tempolu yürüyüsüm var onu hergün yaptimblonde ambition onu katabilirmisin?
Olur canimsuper olurkart adaylara gelirsin canım
takılırız orda
ay hiç korkmam ben
o kadar alışığım o koltuğa ki
Günde 3 öğün yiyorum öğlen işyeri yemekhanesinde çıkan yemekleri yiyorum bugün sabah kahvaltısı hariç güzeldi menumgel gel beslenme şeklin nasıl
geçen haftalarda ilk gittiğimde tansiyonum fırladı orda bayılacaktım korkudan . ki bayılmışlkığım çoktur dişçiden sonra![]()
hele kan aldırırken
beni beklesende olurdu aslındaaramızda 2 kilodan az var sanırım tartılın mı
Evt canım detoks şekilde ama 3gün yapılmıyor 3gun zararlı eğer yenirse ters etki eder metobolizmayı bozarsın demişti diyetisyen ondan okuyanlar oluşa yanlış bilgilenmesinler diye söyliyeyim canım zaten detoks 2gün yapılmalıymış canım tam uygun sana yaniblonde ambition canım senin bu detoksu ben 2 günlük yapmak istiyorum. Yarın ve öbür gün olmak üzere. Bildiğim kadarıyla 3 öğün yağsız tuzsuz sadece patates yiyoruz , birde detoks suyumuz var . Onun dışında başka bişey var mı sanırım 2 bardak yesilcay ve 2 maden suyu bide
Çok iyi olur canım onu da bana atarsın onu da yaparım tam olur üstüne zaten wc sorunu var patates bana çok iyi gelir yarın başlıyorum bendeEvt canım detoks şekilde ama 3gün yapılmıyor 3gun zararlı eğer yenirse ters etki eder metobolizmayı bozarsın demişti diyetisyen ondan okuyanlar oluşa yanlış bilgilenmesinler diye söyliyeyim canım zaten detoks 2gün yapılmalıymış canım tam uygun sana yani2gün patates sonrası 2günlük detoks sonrası programı var protein ağırlıklı yapılıyor ve detoks ile attigin kilonun kalıcı olmasını destekliyor istiyorsan onu da yazarım biz de yarın ona geçicez
![]()