- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #322.701
Tamam tatlım ekliyorumDünkü puanım 40 bugunki 231,5 tabloyu bulamadım o yüzden ekleyemedimblonde ambition
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam tatlım ekliyorumDünkü puanım 40 bugunki 231,5 tabloyu bulamadım o yüzden ekleyemedimblonde ambition
Bide 2form çay canım doğadan yada lipton filan kayısılı form çayları oluyor 2ser ondan 2ser yeşil çay bide o detoks suyu birleşince zaten wc den çıkamayacaksınEvt canım detoks şekilde ama 3gün yapılmıyor 3gun zararlı eğer yenirse ters etki eder metobolizmayı bozarsın demişti diyetisyen ondan okuyanlar oluşa yanlış bilgilenmesinler diye söyliyeyim canım zaten detoks 2gün yapılmalıymış canım tam uygun sana yani2gün patates sonrası 2günlük detoks sonrası programı var protein ağırlıklı yapılıyor ve detoks ile attigin kilonun kalıcı olmasını destekliyor istiyorsan onu da yazarım biz de yarın ona geçicez
![]()
Tamam canım süperBide 2form çay canım doğadan yada lipton filan kayısılı form çayları oluyor 2ser ondan 2ser yeşil çay bide o detoks suyu birleşince zaten wc den çıkamayacaksın![]()
Teşekkürlr cnmmTamam tatlım ekliyorum
Tabii ki devam. O yüzden bol kepçe otel yok. Doğada aktif bir tatil olacak.Tatil harika imiş ama Diyet e devam edeceksin ve buraya dimi canım ? Sen Listeye yeni girmiştin listeden izne çıkamıyorsun diye biliyorum
Ay tutulması kedileri de etkiledi sanırım. Bizimki hiç başka yemek istemezdi. Bugün yemekte masanın yanından ayrılmadı. Haşlanmış tavuk göğsüne ortak çıktı.Bizim kediye ne demeli bugün masaya attığı patisiyle kaşar tabağını yere bir çekti yetişemedim. Bu da yetmiyormuş gibi artık masa örtüsünü de çekiyor. Masada ne varsa indiriyor aşağya. Masada telefon melofon ne varsa atıyor aşağya yatıyor sonra keyfi alem![]()
Bizimki de iki gündür bizi ısırıyor sinirlenince. Valla ay bizi kötü etkilediTabii ki devam. O yüzden bol kepçe otel yok. Doğada aktif bir tatil olacak.
Ay tutulması kedileri de etkiledi sanırım. Bizimki hiç başka yemek istemezdi. Bugün yemekte masanın yanından ayrılmadı. Haşlanmış tavuk göğsüne ortak çıktı.![]()
Erken uyuyun canim, ne zmaan guzel uyusam eksi goruyorum benSabah olmaz bu gece kilomu merakımdan ölüyorum
Tartıl ozman canım bende merak ettimSabah olmaz bu gece kilomu merakımdan ölüyorum
O da iyi birşey merak ediyorsan vermissindir kilolarıSabah olmaz bu gece kilomu merakımdan ölüyorum
Bende merak ediyorum sizin kilolari valla emzirmesem bende katilirdim sizeSabah olmaz bu gece kilomu merakımdan ölüyorum
Şimdi gördüm mesajını canım 1 litreye yakın su içtim. Gece uyanıpta su içmiyim diye.Tartıl ozman canım bende merak ettim
Ben akşam babamla yürüyüşe çıktım canım. Sonra 45 dk yürüyüş 20 dk hafif tempo koştum. Eve geldim duş aldım. Zayıflama çayı içtim dizi karşısında şimdi tele baktım.ucukgenclik tartıldın mı