- Konu Sahibi Pinarbartu
- #322.961
Kızlar merhaba. Bugün direnci çok düşük. Cumaya kadar 68 olmak istiyorum ama çocuklar gözümün önünde Nutella yedikçe şevkim kırılıyor. 1 dilim ekmeğe sürdüm bugün. 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şuan beğeniyorum kendimi ama bir rahatlik geldi hıc yemezdim şimdi ucundan tirtiklamaya başladım detoks bana çok iyi gelecek inşallah ya..sağol canım benim senle beraber olalım gerçi sen şimdiden manken olmuşsunŞimdi o boya bu kiloda artk harika durmaya başlamıştırheleki bir kaç kilo sonra seni düşünemiyorum manken olacaksın manken
![]()
Şuan beğeniyorum kendimi ama bir rahatlik geldi hıc yemezdim şimdi ucundan tirtiklamaya başladım detoks bana çok iyi gelecek inşallah ya..sağol canım benim senle beraber olalım gerçi sen şimdiden manken olmuşsun![]()
Şu sıralar pilates sadece bacak hareketleri yapıyorum canım bide bugün carsiya gidip geldim gezindim 2 saat kadar yürüdüm ,59u görsem çok güzel moral olacak bana da istahim çok açık değil patates böyle de çok güzel oluyo hele fırında kekik ve pul biberle enfes oldu tadı inşallah benim de istah kapanır zaten eskisi gibi değilim artıksende öyle olmuşsundur kesin canım boyunda uzun zaten spor yaptn mı bilmiyorum ama yapınca çok sıkı ve daha ince oluyor insan ondan kilo verilmediği haftalar bile sürekli incelme devam ediyor bir iki kilo daha attınca sadece spor yapmak yeterli olucak
bende de Tam tersi iştah yok oldu ama sanırım o detoks ve detoskda içilen çayla dan oldu canım detoksu bildirdiğinden beri iki gündür iştah komple yok oldu bende
inşlh sende de aynı şey olur son kiloları da atar kurtuluruz
![]()
1 pkaedin hepsini niye yedin ki canım yarısını falan yeseydin bariBen bugün berbat birşey yaptım 1 paket antep fıstıklı cikolata yedim 80 gr 455 kaloridenize geldik biraz durup biraz yüzüyorum belki biraz aldığım enerjiyi yakarım diye .
Yiyemeyince Hic bi patlama oldu yine bi sınır krizi bu sefer bile isteye yedim . Zaten 400 gram gittiği için sinirliydim . Nolursa olsun yeter be dedim yedim . Ama yedim diye bozmuyorum diyetten devam gerekirse yarında spor yaparım.
5 günde yaparım artık olan oldu
Yemişken yedim valla1 pkaedin hepsini niye yedin ki canım yarısını falan yeseydin bari
Cuma gunude yazdim ama gormedin sanirim kuzumBen bugün berbat birşey yaptım 1 paket antep fıstıklı cikolata yedim 80 gr 455 kaloridenize geldik biraz durup biraz yüzüyorum belki biraz aldığım enerjiyi yakarım diye .
Yiyemeyince Hic bi patlama oldu yine bi sınır krizi bu sefer bile isteye yedim . Zaten 400 gram gittiği için sinirliydim . Nolursa olsun yeter be dedim yedim . Ama yedim diye bozmuyorum diyetten devam gerekirse yarında spor yaparım.
5 günde yaparım artık olan oldu