Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar merhaba. Uyumadan sabah 5'te kahvaltı, ardından uyku, öğleden sonra tekrar kahvaltı, zaman kavramını yitirdim.
Dün vadide kamp kurduk. 1 avuç çekirdek 3 erik ve bolca çay (diyetteyim diye birşey içmedim) dışında gece frenledim.
Sabah Kapadokya'da balonların arasında güne başladık. Bolca yürüdüm, oynadım. 😀

Mavi95= 600+182.5+40+231.5+411
yellow girl= 520+180+100+402.5+305+200+210+100
Buki_89=
cakilinannesi=200+370+395+430+180
dugi= 60+270
ucukgenclik=360
tgb1907=177.5+150+245 antiaging=220+225+125+250+190+360
Dlrykc= 105+135+392+402+434+292
SchonerDuft= 66+215

Yürüyüş ve dans 1'er saat
360 puan

Olsun yaparsın güzelce alışverişi. Cüzdan hafifler birazcık ama :confused:
Bende mesela her beden pantolon, tişört, iç çamaşırı var. Son 2 yıldır şişman olmama rağmen hiçbirini elden çıkarmaya kıyamadım. Sonuç olarak geçen gün dolabımın en üst rafını taşıyan minik şeyler kırıldı. Kıyafetleri taşıyamadı sanırı . :halay: en üstteki kırılınca sırayla en alta kadar hepsi kırıldı. Kıyafetler yerlerde rezil oldum. :olamaz: şimdi rafları yaptırıp kıyafetleri yıkamam lazım
BU bi işaret olmalı küçük eşyaların artık giyilmek istiyo 😂😂

Son halim🤦🤦🤦
İlk fotoda icimde korse vardi nisanda fln cektiydim galiba tam hatirlamiyorum

Eklentiler

• PhotoEditor-20190716135320.webp
    PhotoEditor-20190716135320.webp
    41,2 KB · Görüntüleme: 36
Kızlar moralim çok bozuldu yaaa :KK43:
Kalorilerimi artk o kadar dusurdum ki yaptgm sporla aldığım kalori birbirini götürüyor buna rağmen tartıda gelişme yok dünde spordan baldırlarım ağrıyarak yattım ve açlıktan da uyuyamadım :KK43: resmen aç yattım ve açlıktan çok zor uyudum sabaha güzel bir düşüş gelir artk deyip tartıldım sonuç +300 :skandal: çıldırıcam artık :KK43: özellikle 2haftadr canım çıktı geçen haftada böyle olmuştu detoks a kadar artı çıkmıştım şimdi gene artı çıkıyor
Niye böyle olduki acaba vücut tatil cin tonik Smoothie falan mı istiyor yoksa

Aynısı aklıma geliyor ooff 😣 keşke listede olmasaydım bende artk senin gibi mezun devam etmek istiyorum yoksa ilerleyemem :KK43:

Haklısın tatlım ama çok korkuyorum 😱 ya iyice +lar fırlarsa zaten ya gitmezse korkusu beni mahvetti ondan listede olmak istemiyorum artk stres yapıyor bana :KK43: aslında yeni patates detoksu yaptm vücuda 2gun karbonhidrat ve nişasta yüklendi yani zaten şuan şaşırması gerekliydi :KK70: o şaşırcağına tartı şaşırdı :KK70:acaba tartı bozuldu mu 😂 gece geç saate kadar spor yaptm ondan gene vücut mu şişti acaba :KK43:
Bende şiştim kuzum sıkma canını üzme kendini beynini olumsuz düşüncelerle doldurma

Önce B Baharyagmuru35 e sonucu sormak lazım :KK70: malum kendisi dün bir kalıp çıkolatayı kalıbıyla bir tamamen yemiş :KK70: vücut iyi şaşırmıştır 😂 ben yulaf ve süt ile kahvaltı yaptm sonra bir kahve içtim ve kondisyon bisikletime oturdum hala sürüyorum 1saate yakalıycam yine 😂 bağımlılık olmuş bende
Spinning mi yapsan acaba canım. Vücut aynı egzersizi ovvv farklı yapıyor beni kandıramaz demez herhalde :rolleyes:

Evt canım ondan listesiz gitsem daha iyi dediğin gibi benim spor ve daralma üzerine ilerleyişim de zaten listede olmamak daha uygun artk yağ daha az gidiyor ve gene kas da arttır aradaki fark yok denecek kadar az oluyor bide arada kaslar şişiyor oda tartıda artı oluyor vs. Bide ben stres olup iyice yağ atılımını engelliyorum artk çıkmam şart benim için daha iyi olucak bunu anladım 👍 bende senin gibi liste dışı devam edicem ama sadece bir iki hafta daha sabretmem lazım ❤ bu cuma ki kiloma göre toplamda listede 13.5 kilo verdim ve 1 kilo daha verirsem mezun olabiliyordum canım ama o 1kiloyu bu hafta da veremem bari cumaya 500grm gitse bir sonraki hafta bodrum dönüşü mezun olabilirm
Canım başarıcaz. Ben de anneanneme gitmeden önce mezun olmak için uğraşıcam. Bir çaresini bulucaz

Bana dokunuyor ama odem gitsin diye bi kerelik yeşil çay ıctim . Dinlenme günüm olduğu halde spor da yaptım . Khvltidada sadece 1 tane haslanmis yumurta yedim . Dunun cezasını kendime verdim

Ya canım konuyla alakasız ama resminde saçın boya dimi kızıl boya kullanmak kullanışsız mı akıyo mu çok
Canım ben açık yoğun bakıra bakır yoğunlaştırıcı koyuyorum bir de. 6 haftada 1 boyuyorum. Biraz akıyo ama çok da değil. Hem kullandığın boyayla alakalı hem de atıyorum saçını oryalle açtıysan boya kesinlikle durmuyor. Ben bu renge siyahtan döndüm. Mecbur açtırdım ve 2 hafta zor dayanıyordum boyamamak için resmen sarıya dönüyordu rengi. Şu an tamamen kendi saçıma yaptığım için 6 hafta rahatsız etmiyor. Kızıl da kullandım bu arada. Onu da 6 haftada 1 boyuyordum ama ilk bir hafta çok güzel kalıyordu sonra açılıyordu hemen rengi maalesef. Sen hangi renk istiyorsun?

Back
X