Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Evet ya sezeryan oldugm icin sporu erteliyodum 11 ay oldu artik yapabilirim sanirim sen neler yapiyosn spor olarak kuzu
Aynı durumdayız valla ben de sezaryenliyimm. Bugün tam 10 ay oldu😁 zıplıyorum, ip atlıyorum. Bir de kardiyo. Şimdilik bu kadarrr. Şu an mekik plank falan yapamıyorum. Kollarım o kadar güçlü değill bi de göbekten mekik canımı okuyor :KK53: küçük hedefler koydum kendime. Kilo verdikçe göbekteki yağdan da gidecek nasılsaa. 10 kilo daha gitsin o zaman başlıcam göbek hareketlerine

Aynı durumdayız valla ben de sezaryenliyimm. Bugün tam 10 ay oldu😁 zıplıyorum, ip atlıyorum. Bir de kardiyo. Şimdilik bu kadarrr. Şu an mekik plank falan yapamıyorum. Kollarım o kadar güçlü değill bi de göbekten mekik canımı okuyor :KK53: küçük hedefler koydum kendime. Kilo verdikçe göbekteki yağdan da gidecek nasılsaa. 10 kilo daha gitsin o zaman başlıcam göbek hareketlerine
Ayy seninde bebisin vaarr 😍 ben buyuktur diyodm bizden kucukmusunuz 😁
Benim en rahstsiz oldugum yer gobek o yuzden oraya odaklandim

Teşekküt ederimm. Evettt buraya geldiğimden beri 9.1 kilo verdim 34 gün oldu. Ama benim için aslında 35 gün ve tam -10 kilodayım aslında. 😍 önemli olan buraya geldikten sonra verdiğim tabi kii :KK37:
Bir ayda 10 kilo mu:oha: süpersin canım:nazar:
Evet ya sezeryan oldugm icin sporu erteliyodum 11 ay oldu artik yapabilirim sanirim sen neler yapiyosn spor olarak kuzu
Bende sezaryen oldum ama 2,5 ay sonra direkt jillian ile açılış yaptım :KK45:nasil bı kafaysa artık :KK70: hemde oğlum uyanmadan yapayım diye 5 te kalkıyor dum :) vay be

Bende sezaryen oldum ama 2,5 ay sonra direkt jillian ile açılış yaptım :KK45:nasil bı kafaysa artık :KK70: hemde oğlum uyanmadan yapayım diye 5 te kalkıyor dum :) vay be
Teşekkür ederimmmm. 😍
Azmine de hayran kaldımmm. Ben gece 3 kez kalkarsam bebek için dördüncüye kendimi yataktan kazıamıyorum . Eşimi uyandırıp aşkım nolur sen bak diyorum. :KK70: genelde de şansıma onun uyanmasına 10dk kala uyanıyor bizim bebe

Teşekkür ederimmmm. 😍
Azmine de hayran kaldımmm. Ben gece 3 kez kalkarsam bebek için dördüncüye kendimi yataktan kazıamıyorum . Eşimi uyandırıp aşkım nolur sen bak diyorum. :KK70: genelde de şansıma onun uyanmasına 10dk kala uyanıyor bizim bebe
Evet o zamanlar oyleydim ama şimdi çok zor geliyor nedense sağolsun oğlum da gece milyon kere uyandığı yetmezmiş gibi erken kalkan bebek ti halada öyle en geç 7:30 uyanır oda nadir genelde 6 6:30 :bicak:
Sabah sporları çok daha verimli geliyor bana aç karnına

:D:D diyorm ya ssndeki azim bende olsa :D

Teşekkür ederimmmm. 😍
Kendimi gördm :D:D ben 2.5 aylikken gogus yaralarimla cebellesiyodum :D

Mavi95-- 75.8 ----76.0
ucukgenclik-- 66.2 ----
dugi--56.2 ----
kaptinn--58.8----59.3
antiaging--68.9 ----
cakilinannesi--76.3 ----75.6
Dlrykc--53.8 ---- 53.9
yellow girl--62.3 ----
Verano_porteno--62.6 ----[/B]

Back
X