- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #323.341
Ama ben teeeee 2012den beri misafir olarak takılırdım buralarda üzüldüm ya![]()
Belki oluruz bir gun .Belki bir gün bizde pro oluruz yaa![]()
Bir daha kilo alip yeniden mi mezun olsak

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama ben teeeee 2012den beri misafir olarak takılırdım buralarda üzüldüm ya![]()
Belki oluruz bir gun .Belki bir gün bizde pro oluruz yaa![]()
Yeme bol sıvı tüket. Sürekli kalça kıvır oryantal yap squat çeşitleri yap hem şekillenir. Yere yatıp sağ sol bacağını havaya kaldır yandan sıkışsın. Sırt üstü yatıp totonu 1 2 3 4 sayarak kaldır yavaşça indir tam kalça hareketiKızlar bayrama kadar 3 cm kalça inceltmem lazımenn az oda
Ben hatirliyorum onuBen dogumdn onceki butun kiyafetlerime giriyorum o yizdn yeni almam lazimonceki diyetimde kendime 36 beden bikini aldiydim hevesleneym diye
![]()
Öğlen yemekhanede çorba ,, genelde sebze ve et yemeği oluyor onu alıyorum yanına da yoğurt ayranYeme bol sıvı tüket. Sürekli kalça kıvır oryantal yap squat çeşitleri yap hem şekillenir. Yere yatıp sağ sol bacağını havaya kaldır yandan sıkışsın. Sırt üstü yatıp totonu 1 2 3 4 sayarak kaldır yavaşça indir tam kalça hareketi
Sagol cnm .yoldayım spora gdiyorum çok sıcakEllerine saglik canim pek severim ezogelini ama midemi yakiyo brnim yiyemiyorm. Sporda ne guzel yapmissin spordan once spor![]()
Aman kız boşuna mı aç kaldın orda da tut kendini59a kadar düşmem lazım benimhatta 58.tatile gidecem kendime 2kg pay bırakıyorum ama 25 gün sürecek tatilim ve onu yemem bunu yemem diyemicem
![]()
Aa doğru canım sana da vermediler sende eski değil misinBelki oluruz bir gun .
Bir daha kilo alip yeniden mi mezun olsak![]()
Hey gidi nasilda guzel duruyoduBen hatirliyorum onu![]()
Canım gittiğim yerde sadece istediğim 4şey var aslında haftada 1er kere yesem korurum dimi öyle düşünüyorum. Biri waffle diğeri fıstık sarması, biri hamburger diğeri serpme kahvaltı veren çok güzel bir mekan var orası.Aman kız boşuna mı aç kaldın orda da tut kendini
Bence deBelki oluruz bir gun .
Bir daha kilo alip yeniden mi mezun olsak![]()
Bilmiyorum ki fistik eski de sayilirim 2016 da uye olmusumAa doğru canım sana da vermediler sende eski değil misin
Bildirmek falan mi gerekiyor mezun olunca bilmiyorum ki kuzum ben hic sormadim bahara yada kazene bilmiyordum
Mayo mu giy dediHey gidi nasilda guzel duruyoduesim onlari giyme artik dedi daha usturuplu seyler alcam
![]()
Prolugu alana kadar artik mezun olur dururuzBence de![]()
Sortlu mayoMayo mu giy dedi
Prolugu alana kadar artik mezun olur dururuz![]()
Sortlu mayobundan alcam