- 18 Haziran 2019
- 1.374
- 3.684
- 83
- 30
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #323.401
YokturrrrDarisi bana rabbiiiimmm. Ya ben gcen ay eşim gittikten 5 gun sonra regl oldm ayi. 18 inde bu ay daha olmadim hamile olma ihtimalim yoktur dimi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
YokturrrrDarisi bana rabbiiiimmm. Ya ben gcen ay eşim gittikten 5 gun sonra regl oldm ayi. 18 inde bu ay daha olmadim hamile olma ihtimalim yoktur dimi![]()
İcime sular serpildiiiii sagol kuzuuuumYokturrrr
Bende bilmiyorum ki kuzumGörünmemek onemlikiz bn yuzme bilmem ki oyle kiyida takiliyorm
![]()
Başlangıç hem de maşallahUzun bir aradan sonra başlangıç için 1000 ip atladim yarın nerelerim tutulur bilmiyorum artık![]()
Aslinda yuzme imkanmiz olsa nasi zayiflatir o var yaaBende bilmiyorum ki kuzumsosois mi makarna mi neyse artik onla aşk yasiyoruz sarilip duruyorum
![]()
Ikimizde denizsiz memlekette dogup büyümüşüzAslinda yuzme imkanmiz olsa nasi zayiflatir o var yaa
Mudanya taraflsrinda olaydim bende ogrenirdim aslinda ama iste bixim burdaki havuzlar pis ya bn guvenmiyorm iyi temizlemiyolarIkimizde denizsiz memlekette dogup büyümüşüzkocaeli taraflarina geldigimizde de pek kucuk degildim kaldi oyle gitmedim
ama niyetim var kuzum evimize yurume mesafesinde olimpik havuz var kurs da veriyorlarmis
Ahahah ben esimle balayinda bi denedim ama adam bi daha sokmadi beni denize
İste o kendini suya birakma kismi cok zor bilmeyen icinKızlar olay basit kendinizi suya bırakın panik yapmayın tuzlu su zaten kaldırır sizi. Suyun teninize değdiğini huzur verdiğini hayal edin sırt üstü uzanın panik yapmadan sonra ayaklarınızı aşağı yukarı yavaşça sakince sonra kollar bitti gitti bu yani korkcak bir şey
ben az daha kiyalardan uzaga gidebiliyorum cok derin degilse
Bizim orada havuz bile yoktu kuzumMudanya taraflsrinda olaydim bende ogrenirdim aslinda ama iste bixim burdaki havuzlar pis ya bn guvenmiyorm iyi temizlemiyolar
Denedim kuzum yakin yazman da gitmistik ama 3 4 saniye sonra ayaklarim daha hava da kaldi kafam suyun altina battiKızlar olay basit kendinizi suya bırakın panik yapmayın tuzlu su zaten kaldırır sizi. Suyun teninize değdiğini huzur verdiğini hayal edin sırt üstü uzanın panik yapmadan sonra ayaklarınızı aşağı yukarı yavaşça sakince sonra kollar bitti gitti bu yani korkcak bir şey
Bende mersinde doğup büyüdüm ama yüzme bilmiyorum bana da hep deniz seni kaldirir diyorlar ama kaldırmıyorİste o kendini suya birakma kismi cok zor bilmeyen icin![]()
İşe yaramış ne güzel iştegünaydın kızlar
dün spora step aerobik diye gittim fitness çıktı
1 saat yaptım ama sonrasında heryerim ağrıdı 9 da uyuyakalmışım hala da kendime gelemedim![]()
aslında evde devamlı yapıyordum ama aletlerle yapmak çok daha farklıymışİşe yaramış ne güzel işte![]()
Önceden günlük 5000 e kadar çıktığım oluyor du :) şimdilik biyerim agrimiyor çok şükür :)Başlangıç hem de maşallahrakibimi buldum o zmn
![]()
Öğren tabiii. Beben büyücek sonra sen de ona öğretirsinAhahah ben esimle balayinda bi denedim ama adam bi daha sokmadi beni denizeama ogrenmek isterim seneye simit alcm kendime bacaktan gecirmeli bebekler icin olandan anca o paklar beni
![]()