Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ikimizde denizsiz memlekette dogup büyümüşüz :eğlence:kocaeli taraflarina geldigimizde de pek kucuk degildim kaldi oyle gitmedim
ama niyetim var kuzum evimize yurume mesafesinde olimpik havuz var kurs da veriyorlarmis
Mudanya taraflsrinda olaydim bende ogrenirdim aslinda ama iste bixim burdaki havuzlar pis ya bn guvenmiyorm iyi temizlemiyolar

kaptinn kaptinn htc71 htc71 Ben de boyumu geçen yerde panik oluyorum. Ayağımın yere değmesi lazım. Ki boyum 1.50 :KK70: allahtan hemen derinleşmeyen yerlerde suya giriyorum. 2 yıl önce ölüdenizde suya girdim. Vay birde derinleşiyo. Ben kıyıdayım ve ayağım anca yere değiyor :KK70::KK70:
Ahahah ben esimle balayinda bi denedim ama adam bi daha sokmadi beni denize :D ama ogrenmek isterim seneye simit alcm kendime bacaktan gecirmeli bebekler icin olandan anca o paklar beni :D:D

Kızlar olay basit kendinizi suya bırakın panik yapmayın tuzlu su zaten kaldırır sizi. Suyun teninize değdiğini huzur verdiğini hayal edin sırt üstü uzanın panik yapmadan sonra ayaklarınızı aşağı yukarı yavaşça sakince sonra kollar bitti gitti bu yani korkcak bir şey
İste o kendini suya birakma kismi cok zor bilmeyen icin 🙈

kaptinn kaptinn htc71 htc71 Ben de boyumu geçen yerde panik oluyorum. Ayağımın yere değmesi lazım. Ki boyum 1.50 :KK70: allahtan hemen derinleşmeyen yerlerde suya giriyorum. 2 yıl önce ölüdenizde suya girdim. Vay birde derinleşiyo. Ben kıyıdayım ve ayağım anca yere değiyor :KK70::KK70:
ben az daha kiyalardan uzaga gidebiliyorum cok derin degilse :KK70:
Mudanya taraflsrinda olaydim bende ogrenirdim aslinda ama iste bixim burdaki havuzlar pis ya bn guvenmiyorm iyi temizlemiyolar
Bizim orada havuz bile yoktu kuzum :KK70:nigde de buyudum cok merkez de degildi koy yeri çöl gibi dag taş dogru duzgun yesillik bile yok:KK53:
2019-07-23_07.27.20.jpgahan da burasi cocukken bu daglara az cikmadik magaralar vardi oralar da oynardik asagida akan çay vardi orda da camurdan bebek falan yapardik :KK37:
Kızlar olay basit kendinizi suya bırakın panik yapmayın tuzlu su zaten kaldırır sizi. Suyun teninize değdiğini huzur verdiğini hayal edin sırt üstü uzanın panik yapmadan sonra ayaklarınızı aşağı yukarı yavaşça sakince sonra kollar bitti gitti bu yani korkcak bir şey
Denedim kuzum yakin yazman da gitmistik ama 3 4 saniye sonra ayaklarim daha hava da kaldi kafam suyun altina batti :KK70:

Son düzenleme:
Başlangıç hem de maşallah 😁😁rakibimi buldum o zmn 😊
Önceden günlük 5000 e kadar çıktığım oluyor du :) şimdilik biyerim agrimiyor çok şükür :)
Ben bı totomu kaldırıp basladimmi gerisi geliyor da işte başlamak mesele
Sende çok güzel sekillenmişsin canım maşallah konunu gördüm ölçülerin nasıl di kaç cm inceldin mesela göbek ve bel den

Back
X