Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben de bir türlü sevemedim fındıklı kakaolu kremayı bizim evde durur durur ben en sonunda ya çöpe atarım ya da ziyan olmasın diye kek yaparım babam arkadaşına götürür. Fakat halley canavarıyım onu ne yapcaz bilmiyorum. İyi hoş geçen hafta pazar günü nasıl yediysem gördüğüm an midem ıyyyyy diyor. :KK70:
Bn de krema hiç yemem almam 🤣Bn de cikolata canavarıyım . Geçen annem geldi beraber markete gittik . Annem diyor hayret cikolata ya da tatlı hiçbirşey almadın. Anne dedim artık böyle artık almıyorum . Ben de fark edip bu durumuma şaşırmıştım ben ve marketten tatlı almadan eve gelmek diye ama artık alıştım dedim 🤣🤣

Helal olsun valla öyle olmalı başka türlü gerçekten bu şeker obezite sebebi . Ben gidiyordum fırından simit bakkaldan en büyük fındıklı cikolata ve o kocaman cikolata yetmez diye de yanindan albeni keklerden ve aksam cay yaninda yemek icin benimo biskuvi ve kreker ve aksam yemeginden vr caydann hemen önce yemek için de bisküvili puding yapıp yiyordum . Yarın son diyordum ama durduramiyordum kendimi yedikçe yiyesim geliyordu gerçek anlamda duramıyordum ta ki bianda o tartıda 91 i görene dek . Obezite nasil olunur cok.guzel ogrendim . Insan bi sure sonra o kiloya alışıyor kendini beğenmesen de alışıyorsun napalim ben de böyleyim.deyip yemeye devam ediyorsun yedikçe üstüne katlanıyor katlandıkça yiyorsun büyük bir kisir döngü ve sonuç devam etsem 100 120 ye kadar çıkardı eminim. Bu şeker gerçekten çok zararlı resmen zehir .
Bir obezi ancak başka bir obez anlar :KK70: vallahi ben kabul de etmiyordum. Aynaya bakınca tüm günü kendime zehir ediyordum. Eşime de tabi ki. Mutsuz eş beraberinde mutsuz bir evliliği de getiriyor. Anne baba mutsuz olunca çocuklar ne yapsın. Eşimi kızımı seviyorum ve aynada gördüğüm kişi olmak istemiyorum dedim. Kızımın böyle bi annesi olmamalı çünkü. Artık akıllandım eskiye dönemem

Ben de bir türlü sevemedim fındıklı kakaolu kremayı bizim evde durur durur ben en sonunda ya çöpe atarım ya da ziyan olmasın diye kek yaparım babam arkadaşına götürür. Fakat halley canavarıyım onu ne yapcaz bilmiyorum. İyi hoş geçen hafta pazar günü nasıl yediysem gördüğüm an midem ıyyyyy diyor. :KK70:
Bak bu güzel olmuş :halay:

Harbiden baya abartıyormuşsun çok zararıymış beslenmen müthiş adim atmışsın . Ben ekmek hamur işi çok yemem cips de 2 ayda 1 filan ama bende çok cikolata biskuvi kek yiyip kola içerdim en büyük kilo almamin tek sebebi cikolata başka hiçbir şey değil .
Diyet bitince de hayat standartı haline getir canım . Arada ye ama hep spor yap ve dengele
Evet kesinlikleee. Artık normal insanlar gibi yemem lazım. Ayarı bugün kaçırsam hemen spor ertesi gün hafif beslenme😍

Bir obası ancak başka bir obez anlar :KK70: vallahi ben kabul de etmiyordum. Aynaya bakınca tüm günü kendime zehir ediyordum. Eşime de tabi ki. Mutsuz eş beraberinde mutsuz bir evliliği de getiriyor. Anne baba mutsuz olunca çocuklar ne yapsın. Eşimi kızımı seviyorum ve aynada gördüğüm kişi olmak istemiyorum dedim. Kızımın böyle bi annesi olmamalı çünkü. Artık akıllandım eskiye dönemem
Ben artık alışverişe çıkmıyor, Surekli siyah giyiyor , kimsenin yanına gitmek istemiyor , fotoğraf çekilmek istemiyor, cikolatasiz duramiyor, oturdukca oturasim geliyordu . Yüzüm göbeğim belim her yerim sis ve iğrenç derecede yaglar fışkırmaya baslamisti gorunmeye başlamıştı o mide katları. Şimdi baya eridi valla çekinip çekinip kendime bakıyorum çok inceldim 🤣bu olayı 60 larda bitirirsem benden mutlusu olmaz. O iskenceyi kendimize birdaha yapmayalim

Kahvaltısını 1 koca paket cipsle yapan ben. Gün de 2 beyaz ekmek yiyen üstüne 2.5 litre kolanın yarısını mideye gömen yine ben. Sabah yarım ekmekten tost yapardım. 1 saat sonra açlıktan ölürdüm sanki. Öğlen bir yarım ekmek daha yerdim tost yapıp. Bi ara akşam kahvaltısında takmıştık. Güzel çemenimiz falan vardı. Akşam da 1 ekmek yerdim oturuşta. Yemekten sonra mutlaka tatlı ve cips tv izlerken. O da yetmedi eşim eve gelirken 2.5 litre kola alırdı ve o akşam kola biterdi. Şimdi yazarken bile düşünüyorum kendi kendime ömrümü kısalıyormuşum meğer çok yazık
Ben bunları yesem benim tansiyon fırlar ben hastanelik olurum. Ben küçük cipslerden yiyiorum 50 kuruş olan o bile fazla geliyor kırıp kuşları yere döküyorum. Anammmm benimde zaafım ekmek bende ekmeğe dayanamayandanım. Zavallı kediyi de kendime benzetim peynirli dudak poğaça çok severim o da sadece onu yer başka ekmek türü yemez ay biz çok fenayız kızlar biz tabi böyle şişer şişer veririz :KK70:

Ben artık alışverişe çıkmıyor, Surekli siyah giyiyor , kimsenin yanına gitmek istemiyor , fotoğraf çekilmek istemiyor, cikolatasiz duramiyor, oturdukca oturasim geliyordu . Yüzüm göbeğim belim her yerim sis ve iğrenç derecede yaglar fışkırmaya baslamisti gorunmeye başlamıştı o mide katları. Şimdi baya eridi valla çekinip çekinip kendime bakıyorum çok inceldim 🤣bu olayı 60 larda bitirirsem benden mutlusu olmaz. O iskenceyi kendimize birdaha yapmayalim
Ha gayret maviii bak son kilolarınn 😍😍

Ben bunları yesem benim tansiyon fırlar ben hastanelik olurum. Ben küçük cipslerden yiyiorum 50 kuruş olan o bile fazla geliyor kırıp kuşları yere döküyorum. Anammmm benimde zaafım ekmek bende ekmeğe dayanamayandanım. Zavallı kediyi de kendime benzetim peynirli dudak poğaça çok severim o da sadece onu yer başka ekmek türü yemez ay biz çok fenayız kızlar biz tabi böyle şişer şişer veririz :KK70:
Bem bunları yerken bi de ağır yaşamları izliyordum ya. Sonra da diyodum ki dr now un yanına mi taşınsak. :KK70:

Aynen bunları yersek siseriz valla .abartmadan arada ve sporla yenmeli bunlar . Biz hep yiyip hem oturmusuz birikmiş yaglar . az yiyip yediğimiz gün spor yapsam böyle birikmezdi

Bem bunları yerken bi de ağır yaşamları izliyordum ya. Sonra da diyodum ki dr now un yanına mi taşınsak. :KK70:
Bende izlerdim onu hatta birgün kendime dedim geleceğin bu olacak. O günden sonra canımı çıkardım uyku yok düzgün yemek yok sürekli spor ve su hayatım bu odaklıydı mercimek çorbası acıkınca yoğurt içine nesfit atardım başka bir şey yemezdim. 92 kilodan böyle düştüm de şimdi niye bu kadar takıldım onu bilmiyorum.

Normal zamani diyorum diyete baslamadan onceki ni diyetteyken o 1 ekmek 3 dilime dusunce ondan mi yata yata kilo verdim yoksa :KK70:
Aynen kaptinede onu dedim ekmek tüketen insanlar bırakınca daha cabuk veriyorlar, bizde iste ekmegin açığını başka şeylerle kapatıyorduk poğaça gibi,pişi gibi,krep gibi 😂🙈

Bende izlerdim onu hatta birgün kendime dedim geleceğin bu olacak. O günden sonra canımı çıkardım uyku yok düzgün yemek yok sürekli spor ve su hayatım bu odaklıydı mercimek çorbası acıkınca yoğurt içine nesfit atardım başka bir şey yemezdim. 92 kilodan böyle düştüm de şimdi niye bu kadar takıldım onu bilmiyorum.
Canım senin de son kiloların artık yavaş gidiyor olması çok normal bencee.

Aa 92 miydin sen valla müthiş gitmiş . Yyag oranı azaldikca inmesi daha zor oluyor ondan cnm

Ay halley deyince bi ara halleyin kalorisi azmış gibi onun tatlısını yapardim çikolata sos ile 🙈🙈 deendinmi hiç (ay allahim ne diyorum ben 😂)

Kiz sen 92 kilomuydun ben şooook

Back
X