Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

blonde ambition blonde ambition buhafta icin spor listemiz varmi canim ya? ben dün 35 dakika baya bi dansla döktürdüm yani 122,5 puanim daha var dün icin:)
Canım tatile gidiyorum ondan buhafta liste ile ilgilenemiycem tugbaFB tugbaFB 'yı etiketleyebilirsin yeni liste yapıcaz ama puanlarımızı hepimiz listeye kendimiz ekliycez bu arada pazar gününe kadar olan toplam puanı mı o eklediği dörtyüz kusur olan

Ay halley deyince bi ara halleyin kalorisi azmış gibi onun tatlısını yapardim çikolata sos ile 🙈🙈 deendinmi hiç (ay allahim ne diyorum ben 😂)
SchonerDuft SchonerDuft yemis yazmisti da ruyama girmisti rüyam da halley yiyordum onu hatirladim zatrn anca ruyam da yerim :KK70: ama nasil yemisim kucuk tekli paketi yedim kesmedi buyuk 10 lu olana gomulddum sonra da ben gruptaki kizlara ne diyeceğim nasil o kadar halleyi yedim diye kendime kiziyordum ruyam da bilr burayi dusunuyordum :KK45:

:KK70: bende sadece en baştaki cümleyi yani tatlı benim zaafım dı ama bıraktım ı okudum :KK53: daha yeni bir kalıp çıkolatayı bu kız yememişmiydi dedim:KK70: B Baharyagmuru35 alkolikler var ya alkolü bıraktım artk taaaa... akşamdan akşama içiyorum😂
Bnmde aklima geldi o :D azaltarak birakiyo brnce bi anda birakilmaz oyle bagimliliklar :D

o zaman 3 kişinin cezasını ben veriyim 3 ü aklımda kalmış çünkü :KK70:
B Baharyagmuru35 canım sana dediğim gibi cumaya kadar şeker tüketmeme cezası
@antiaging sende nutelları götürdün ayrıca triliçeyide o nedenle sanada cumaya kadar şeker tüketmeme cezası veriyorum, pirinç pilavını da nerdeyse hergün tükettiğin içinde 2 gün karbonhidrat tüketmeme cezası veriyorum :KK70:
D Dlrykc ne kadar artık evde makarna bitti desende :KK70: sende yediğin makarnaları eritmek için 2 gün karbonhidratsız beslenmeni istiyorum :KK48:
Bugün de pirinç pilavı yapmıştım neyse yemeyim ozaman :KK70:

Mavi zayıflamaya gidiyor opuldunuz kızlar spor beni bekler 👍😊🥰😘
20190723_173853.webp

Aksam aksam moralimi bozdular 🙄 kaynanamlar geldi ikisi birden soylendiler onlara gitmiyomusum anneme surekli gidiyomusum diye surekli dedikleri esim gideli 2 ay olcak 2 kere anca gittim anneme. Onlara da soyledm bunu bize dahs cok gelmen gerekiyo diyolar.😑 Biktim ya rabbim herkesi iyi insanlarla karsilastirsin eşim yanimda olsa bunlari soyleyemezdiler o yok ortalik bos kaldi diye gidip gelip soyleniyolar 😔

Aksam aksam moralimi bozdular 🙄 kaynanamlar geldi ikisi birden soylendiler onlara gitmiyomusum anneme surekli gidiyomusum diye surekli dedikleri esim gideli 2 ay olcak 2 kere anca gittim anneme. Onlara da soyledm bunu bize dahs cok gelmen gerekiyo diyolar.😑 Biktim ya rabbim herkesi iyi insanlarla karsilastirsin eşim yanimda olsa bunlari soyleyemezdiler o yok ortalik bos kaldi diye gidip gelip soyleniyolar 😔
Bu ara herkesin kaynanasıyla ilgili şikayet duyuyorum valla. Bu nedir ya. Rahat bıraksınlar şu gelinleri 😁

Back
X