Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Naptınız kızlar nasılsınız perşembe akşamı manavgat yolcusuyum buraya uğrayamıyorum umarım kilo almadan dönebilirim
Iyi tatiller tatli kiz :KK36:
Evet yapicak bisey yok en son canima tak edicek kavga edicem torunlarinida goremicekler
Etme fıstığım bos ver sonra daha kotu olmasin esinin de akli kalir
Gelince bakarsiniz artik taşınırsınız olmadı

22-28 Temmuz Haftası Spor Bildirimleri

Mavi95=
yellowgirl=
Buki_89=
cakilinannesi=180
dugi=
ucukgenclik=
tgb1907=
antiaging=
Dlrykc=
SchonerDuft=
verano_porteno= 60+ 80

Dun yarim saat bugun 40 dk pilates , kizlar pilatesin dk si 2 puan Az deil mi. Leslie 3 puan hem de 😳 Leslie benim yaptigimin yaninda baya hafif sanki

Mavi95= 411 + 417,5
yellowgirl=
Buki_89=
cakilinannesi=
dugi=
ucukgenclik=
tgb1907=
antiaging=
Dlrykc=
SchonerDuft=

ucukgenclik ucukgenclik ellerine sağlık cnm ben de düşünmüştüm çok iyi yapmışsın ben dün ve bugünkü sporlarımı ekledim açıkça dün ve bugün de yazmıştım yaptıklarımı o yüzden tekrar yazmıyorum şimdi

Mavi95= 411 + 417,5
yellowgirl=
Buki_89=
cakilinannesi=
dugi=
ucukgenclik=
tgb1907=
antiaging=
Dlrykc=
SchonerDuft=

ucukgenclik ucukgenclik ellerine sağlık cnm ben de düşünmüştüm çok iyi yapmışsın ben dün ve bugünkü sporlarımı ekledim açıkça dün ve bugün de yazmıştım yaptıklarımı o yüzden tekrar yazmıyorum şimdi
Rica ederim canım benim kaptan ve yardımcıları zaten yeterince emek harcıyor bizler için bende onlara yardımcı olmak istedim. Hem bizde pes etmeyelim istedim. Sen de çok güzel spor yapıyorsun. Darısı başıma bu hafta :KK36: :KK15:

20190723_232402.webp20190723_232417.webp20190723_232433.webp20190723_232506.webp

Kilo verme tarihi ve miktarlarim ne kadar yavaş gittiğinin kanıtı 😊

Canım öyle şeyler çekiyor ki ..
Ispanaklı kol böreği, annemin yaptığı tavada pırasalı hamur işi gözleme gibi çok lezzetli , hashasli çörek off çok acıktım ben valla kıvranıyorum ama birşey yemiycem
Hashasli corege bayilirim 😍😍 bayadir da yemiyorum hele ev yapimi olursa. Ac uyumak da zor ama uyumaya Calis ki Sabah yuzun gulsun

Valla üzüldüm canım kapıyı açma gelirlerse 😅evde yoktum dersin
onu arada yapiyorum🤫
QUOTE="ucukgenclik, post: 60636636, member: 491552"]
İştah kesiyorlarsa o zaman böyle olmaya devam etsinler istediğin fiziğe kavuşunca saksı düşsün kafalarına :KK70:
[/QUOTE]😂😂😂😂 bencede
Iyi tatiller tatli kiz :KK36:

Etme fıstığım bos ver sonra daha kotu olmasin esinin de akli kalir
Gelince bakarsiniz artik taşınırsınız olmadı
bi ataydm kendimi uzaklara cookkk uzaklaraaaa

Canım öyle şeyler çekiyor ki ..
Ispanaklı kol böreği, annemin yaptığı tavada pırasalı hamur işi gözleme gibi çok lezzetli , hashasli çörek off çok acıktım ben valla kıvranıyorum ama birşey yemiycem
Öf diyorim ispanakli borek bayiliriiim allahtn malzeme yok evde :D

Back
X