Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar bu sefer eminim regli olduğuma 😁 kesin bilgi. Sabah tartılmıştım 74.8 çıktım. Bugün çok spor yapamam sanırımm. Goncama da dinden sözüm var bebeyi uyutunca film izlicez 🤭 1000 kez zıpladım. 120sn plank yaptım. Belki yatmadan 20dk cık kardiyo yaparım. 60sn daha plank da yapabilirim artı olarak. İnşallah cumaya 74.5😍 ama şimdi içimdeki pis kandan kurtulacağım için haftaya güzel ekşi görürüm diye düşünüyorum :KK36:

Kızlar bu sefer eminim regli olduğuma 😁 kesin bilgi. Sabah tartılmıştım 74.8 çıktım. Bugün çok spor yapamam sanırımm. Goncama da dinden sözüm var bebeyi uyutunca film izlicez 🤭 1000 kez zıpladım. 120sn plank yaptım. Belki yatmadan 20dk cık kardiyo yaparım. 60sn daha plank da yapabilirim artı olarak. İnşallah cumaya 74.5😍 ama şimdi içimdeki pis kandan kurtulacağım için haftaya güzel ekşi görürüm diye düşünüyorum :KK36:
Hadi gözün aydin canim darısı başıma 4 gün gecikti benimde bugün yarin olurum diye düsünüyorum
Cumaya yine super bi rakam bizi bekliyor desene😍

Hadi gözün aydin canim darısı başıma 4 gün gecikti benimde bugün yarin olurum diye düsünüyorum
Cumaya yine super bi rakam bizi bekliyor desene😍
Evett artısız güzel eksili bir cumaa😍😍 sen de biran önce olursun inşallah kaptanım. Hem çok stresli, hem de vücut bi şaşırıyor. Sinir yapıyor bende gecikme :KK70:

21 gün olayı bence yalan ben çayı sekersiz tam 30 gün ıctim alışamadım hala da alışamıyorum.
21 gün değil aylarca cikolata tatlı hepsini kestim ama şuan diyet olmasam kilom zayıf olsa yesem.yesem almasam o zmn yine yerim büyük paket ama.yiyip alıyorsam kilom normalse miktarında yer sporumu yaparım . Yani yine canım 21 gün yemesem de hiç istemeyecek.diye bir şey yok yine eskisi kadar olmasada az da olsa isteyebiliyor
Tabiki eskisi kadar istemese de illaki canım çekecek. Fakat vücudunda farklı bir etki yaratırsa görmüş olacaksın. Ben de çayı şekersiz içmeyi sevmem ama kahve ve türevlerinde hiç şeker sevmem. Annem fındıklı şekerli yufkadan börek yapar yiyesim gelmez. Peynirli yapar tavayı bitiririm. Herkesin bir zaafı var. Bazen bizde kendimize neyin zarar verdiğini çözemeyebiliyoruz. Belki ondan büyük değişim olacak sende olmayacak şişman insanlarda hamur işini kesince çok çabuk değişim olur mesela.
Çok mu konuştum ne ben bile konudan çıktım sanki ay bugün çok Yoruldum ya ondandır kusura bakmayın kızlar. :KK36: :KK15:

NiYe ki benim de menümü paylaşan eleştiri yapan oldu ben hiç böyle tepkiler vermedim . O zaman susalım kimseyi eleştirmeyelim herkes istediğini yesin öyleyse ben kimseyle birşey konuşmayayım o zaman .
Benim bir kaRe bitterim çok takıldı araştırın bütün diyetisyenler günde 1 kare bitterin metabolizmayı hızlandırdığını söylüyor 15 kiloyu da günde 1 kare bitter yiyerek verdim . Her bunye aynı olmayabilir. Eleştirildi ve kestim . Arada olan kacamaklarim kendi istegim dogrultusunda bilerek yapıyorum çünkü 5 aydır diyet yapıyorum ve 5 ay boyunca tamamen yasaklı olan şeylerden hiç yememem imkansız. Süreklilik için arada kaçamak bence yapılmalı tabi sporla ek olarak desteklenmeli ki ben aylar sonra yediğim kalip cikolata icin pazar gunu bile spora gittim dinlenme gunumken ve ertesi gün kahvaltıda sadece yumurta yiyip akşam sadece çorba ıctim . Ve pazartesiden itibaren yine sıkı diyetime dondum .
Taylan kumelinin konferansina gidip bire bir sordum kendisine diyetteyiz ve hiç pasta yemeyelim mi dedim en zararlı o olduğu için ondan örnek verdim yiyebilirsin nadir de olsa az miktarda yanında sütle destekleyerek kan sekerim yavaş artsin diye dedi . Şimdi benim hatalarım olabilir ama benim hatalarım var diye ben eleştirme hakkına sahip değil miyim ?
Survivor da eskiden tatlı çikolata falan verdiklerinde yarışmaları kötü etkilediği yarışmacılar kötüleştiği kan şekerinin birden yükseldiği ile ilgili bir şey okumuştum. Uzun süre aç kalan vücut birden şeker yüklenince kötü bir etki yaratıyormuş vücutta.

Ay inşallah canımm,😍😍

Tamam canım bende seni takip edeyim birbirimizi etiketleriz karşılıklı. 😍😍
Bayrama kadar cosalim bayramda kendimize 2 dilim baklava hakkımız bulunsun o zamana kadar meyve dahi 0 şeker ve karbon munkun olduğunca az inşallah güzel eksiliriz
Hala aklımız bir dilim baklavada. O kiloya inmek için vücuda çektirmediğimiz ızdırap kalmıycak. :KK70:

Yemin ederim 27 gün filan çayıma şeker atmadım ama alisamadim
Olay tek çay değil ama mavim çikolata, pasta, kek, ekmek, poğaça, paketli ürünler, bazı şekeri yüksek meyveler vb bunları cidden hayatında hiç tüketmeden denersen. 21 gün olayını hissedersin. Benim mesela çayda şeker olayım psikolojik ben bir çay bardağınada bir küp, bir kupaya bir küp atarım. Hatta biri attı dese ve atmasa anlamam içerim (arada ebeveynlerim yapıyor bu yalanı). Dedem gibi şeker hastası olmamdan korktukları için. Bak ben eskiden şeker komasına girerdim. Çok acıktım meyve suyu içmeden hiçbir şey yiyemez saf su bile içemezdim. Bazı insanlarda cidden bağımlılık oluyor mavim. Ben 92 kilodan düşerken meyve bile yemedim 6 ay. Çay içmedim ödem tutuyor diye. Normalde bana çay yasak zaten de.
Mavim sen niye bu kadar takıldın bugün. :KK60:

Olay tek çay değil ama mavim çikolata, pasta, kek, ekmek, poğaça, paketli ürünler, bazı şekeri yüksek meyveler vb bunları cidden hayatında hiç tüketmeden denersen. 21 gün olayını hissedersin. Benim mesela çayda şeker olayım psikolojik ben bir çay bardağınada bir küp, bir kupaya bir küp atarım. Hatta biri attı dese ve atmasa anlamam içerim (arada ebeveynlerim yapıyor bu yalanı). Dedem gibi şeker hastası olmamdan korktukları için. Bak ben eskiden şeker komasına girerdim. Çok acıktım meyve suyu içmeden hiçbir şey yiyemez saf su bile içemezdim. Bazı insanlarda cidden bağımlılık oluyor mavim. Ben 92 kilodan düşerken meyve bile yemedim 6 ay. Çay içmedim ödem tutuyor diye. Normalde bana çay yasak zaten de.
Mavim sen niye bu kadar takıldın bugün. :KK60:
Ben takilmadım yazılanlara cevap veriyorum canım 🤣
Bende yemiyorum poğaça tatlı hergün büyük küçük çikolataları götürmüyorum börek kek yemeyeli uzun zaman oldu valla özledim çok canım borek kek çekiyor 😅😪😓

Ben takilmadım yazılanlara cevap veriyorum canım 🤣
Bende yemiyorum poğaça tatlı hergün büyük küçük çikolataları götürmüyorum börek kek yemeyeli uzun zaman oldu valla özledim çok canım borek kek çekiyor 😅😪😓
Ben de bugün babam bir tepsi börek yaptı. Arkadaşının yanına götürdü. Yanlarında sadece çay içtim. Yeme dedim kendime. Börek yemeyen kedim bile gitti adamın elinden yedi Yuh dedim ben seni böyle mi yetiştirdim yazıklar olsun sana kedi dedim içimden.. :KK70:

Ben de bugün babam bir tepsi börek yaptı. Arkadaşının yanına götürdü. Yanlarında sadece çay içtim. Yeme dedim kendime. Börek yemeyen kedim bile gitti adamın elinden yedi Yuh dedim ben seni böyle mi yetiştirdim yazıklar olsun sana kedi dedim içimden.. :KK70:
Valla bu kedinin sana var bir garezi 🤣🤣🤣

O durum bende de var. Şuan çok acıktım hatta 1,5 litre suyu aldım elime onu içiyorum. Midemi suyla doldurup kandırıyorum. :KK62::KK70:
Ilerleyen saatlerde başıma gelecek olan sana erken saatte gelmiş hele saat 10 oldu mu 11 12 benim kivrandigim saatler böle 11 oldu mu açlıktan yine zararlı şeyler canım istemeye başlıyor çok zorluk çekiyorum umarim cuma tartıda karşılığını alırım ama malesef hep 400 gram filan gidiyor çakıl gibi şöyle 2 kilo gitse hadi bari 1 kilo ya bari 900 gram.gitse ona bile raziyim 81 den şakır şakır indi 74 e inmiş ben 81 den 75 e bile 2 aydır inemedim ya nasıl biseydir anlamadım 75.0 i dahi göremedim temmuzu 74 ile kapatmakti hayalim ama çok zor

Back
X