Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

İyi bari sevindim canım. Çakılı bari bu aralar kucağına çok alma allah korusun. Eşinin de eline sağlık
Valla bugün emzirmek dışında pek ilgilenemedim. Şimdi emekleme dönemi sürekli bi yerlere gidiyo. Babası koştu hep peşinden :KK70: yarın da kayınvalşdeye gidiyoruz sabahtan. O da güzel ilgileniyor sağolsun. P.tesiye kadar çok rahatım:rapci::emir_bebek: bugün de nedense doymuyorum hiç. Dünyaları yedim sanki. Tartıya çıkmaya korkuyorum. Ama spor yapmicam dinlenme günüm olsun :( yarın yürüyüş yapabilirim:KK37:

Valla bugün emzirmek dışında pek ilgilenemedim. Şimdi emekleme dönemi sürekli bi yerlere gidiyo. Babası koştu hep peşinden :KK70: yarın da kayınvalşdeye gidiyoruz sabahtan. O da güzel ilgileniyor sağolsun. P.tesiye kadar çok rahatım:rapci::emir_bebek: bugün de nedense doymuyorum hiç. Dünyaları yedim sanki. Tartıya çıkmaya korkuyorum. Ama spor yapmicam dinlenme günüm olsun :KK43: yarın yürüyüş yapabilirim:KK37:
Bende öyle canım. Tüm gün babamla sürekli mutfağa gittik geldik. Bugünkü yediklerimi yazmaya korkuyorum. Birşey yemesem birşeyler içtim. Evde durmak bana hiç yaramıyor

Sabah yürüyüş sonrası baya ağrı yaptı. Böyle garip birşey arada kitleniyor hareket edemez hale getiriyor. O an olduğum yerde duruyorum. Yaşlı teyzeler gibiyim ya. Hastalık hastası oldum çıktım.
Allah korusun ciddi bir şey değildir umarım. Bacak gerçekten çok zor iyileşiyor. Kalıcı bir şey olmasın geçsin hemen. P.tesi miydi doktor randevun?

Nerelerdesiniz kizlar kimsenin sesi çıkmıyor :KK37:
Ben yollardayım. Bugün yarın aile ziyareti haftaya ver elini Ege. Yol yorucu ve uzun.
Sabah yürüyüş sonrası baya ağrı yaptı. Böyle garip birşey arada kitleniyor hareket edemez hale getiriyor. O an olduğum yerde duruyorum. Yaşlı teyzeler gibiyim ya. Hastalık hastası oldum çıktım.
Tam olarak nerede ağrı dizde değildir umarım.

Mavi95= 411 + 417.5 + 414 + 442 + 340 + 115.5
yellowgirl=
Buki_89= 300+122.5
cakilinannesi=180+240+295+250+460
dugi=80+180+120
ucukgenclik=72
tgb1907=465+150+280
antiaging=172+112+257,5+31
Dlrykc= 515+415+350+492.5
SchonerDuft=
verano_porteno= 60+ 80

3700 adim 55.5 puan