- 14 Temmuz 2013
- 6.171
- 14.100
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #324.081
Geçmiş olsun canım. Belini zorlayacak hareketler yapmasaydın.Ben yatıyordum. Üşüttüm mü noldu bilmiyorum belim çok ağrıyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canım. Belini zorlayacak hareketler yapmasaydın.Ben yatıyordum. Üşüttüm mü noldu bilmiyorum belim çok ağrıyor![]()
Teşekkür ederimm. Sıcak su torbası koydum. Eşim de masaj yaptı biraz. Geçti şu an iyiyimGeçmiş olsun canım. Belini zorlayacak hareketler yapmasaydın.
İyi bari sevindim canım. Çakılı bari bu aralar kucağına çok alma allah korusun. Eşinin de eline sağlıkTeşekkür ederimm. Sıcak su torbası koydum. Eşim de masaj yaptı biraz. Geçti şu an iyiyim![]()
Valla bugün emzirmek dışında pek ilgilenemedim. Şimdi emekleme dönemi sürekli bi yerlere gidiyo. Babası koştu hep peşindenİyi bari sevindim canım. Çakılı bari bu aralar kucağına çok alma allah korusun. Eşinin de eline sağlık
Bende öyle canım. Tüm gün babamla sürekli mutfağa gittik geldik. Bugünkü yediklerimi yazmaya korkuyorum. Birşey yemesem birşeyler içtim. Evde durmak bana hiç yaramıyorValla bugün emzirmek dışında pek ilgilenemedim. Şimdi emekleme dönemi sürekli bi yerlere gidiyo. Babası koştu hep peşindenyarın da kayınvalşdeye gidiyoruz sabahtan. O da güzel ilgileniyor sağolsun. P.tesiye kadar çok rahatım
bugün de nedense doymuyorum hiç. Dünyaları yedim sanki. Tartıya çıkmaya korkuyorum. Ama spor yapmicam dinlenme günüm olsun
yarın yürüyüş yapabilirim
![]()
Sabah yürüyüş sonrası baya ağrı yaptı. Böyle garip birşey arada kitleniyor hareket edemez hale getiriyor. O an olduğum yerde duruyorum. Yaşlı teyzeler gibiyim ya. Hastalık hastası oldum çıktım.
Allah korusun ciddi bir şey değildir umarım. Bacak gerçekten çok zor iyileşiyor. Kalıcı bir şey olmasın geçsin hemen. P.tesi miydi doktor randevun?Sabah yürüyüş sonrası baya ağrı yaptı. Böyle garip birşey arada kitleniyor hareket edemez hale getiriyor. O an olduğum yerde duruyorum. Yaşlı teyzeler gibiyim ya. Hastalık hastası oldum çıktım.
Hadi gözün aydınnnnMisafirler gittiiiiiama bende perisan oldm.cok yorgunum cocuklar fln cok yordu beni bu gece anca dinlenir yarin evi toplarim diyete de devam
![]()
Salı günü canım. Sabahtan bakalım. Umarım kötü bir şey çıkmaz.Allah korusun ciddi bir şey değildir umarım. Bacak gerçekten çok zor iyileşiyor. Kalıcı bir şey olmasın geçsin hemen. P.tesi miydi doktor randevun?
Ev toplamak zaten başlı başına sporMisafirler gittiiiiiama bende perisan oldm.cok yorgunum cocuklar fln cok yordu beni bu gece anca dinlenir yarin evi toplarim diyete de devam
![]()
Sagol kuzum valla yatili misafir ne zormus zombi gibiyim su anHadi gözün aydınnnn![]()
Hele o evden 3 cocuk gecmisse ,Ev toplamak zaten başlı başına spor
Allah kolaylık versin canım. Bende yarın bütün mutfağı indirip temizlicem.Sagol kuzum valla yatili misafir ne zormus zombi gibiyim su an
Hele o evden 3 cocuk gecmisse ,![]()
Ben yollardayım. Bugün yarın aile ziyareti haftaya ver elini Ege. Yol yorucu ve uzun.Nerelerdesiniz kizlar kimsenin sesi çıkmıyor![]()
Tam olarak nerede ağrı dizde değildir umarım.Sabah yürüyüş sonrası baya ağrı yaptı. Böyle garip birşey arada kitleniyor hareket edemez hale getiriyor. O an olduğum yerde duruyorum. Yaşlı teyzeler gibiyim ya. Hastalık hastası oldum çıktım.
Yok kalçamın üstüne düştüm. Kalçadan başlıyor ağrı basen bölgesine iniyor.Ben yollardayım. Bugün yarın aile ziyareti haftaya ver elini Ege. Yol yorucu ve uzun.
Tam olarak nerede ağrı dizde değildir umarım.